Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']Ależ u Was to taki ruch, że tylko pozazdrościc. :crazyeye:
Jeżeli chodzi o konkurs to Tinka może liczyc na mojej głosy ... :lol:[/quote]

Baardzo dziękujemy :multi::multi::multi:

Posted

Ciiiotki mam dzisiaj wywiadówke :shake: Moja mamusia jeszcze nie wróciła ale juz sobie wyobrażam co bedzie jak wróci.
Moja niedorozwinieta wychowawczyni już ładnie jej naoopowiada na mnie... :placz: dlaczego mi sie taka wredna małpa trafiła cooo :placz:
Nie no ide sobie strzelić baranka o ściane....

Pewnie dzisiaj bede miała cały wieczór skan bani także do jutra cioteczki :buzi:
Dobranoc :*

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ciiiotki mam dzisiaj wywiadówke :shake: Moja mamusia jeszcze nie wróciła ale juz sobie wyobrażam co bedzie jak wróci.
Moja niedorozwinieta wychowawczyni już ładnie jej naoopowiada na mnie... :placz: dlaczego mi sie taka wredna małpa trafiła cooo :placz:

Pewnie dzisiaj bede miała cały wieczór skan bani także do jutra cioteczki :buzi:
Dobranoc :*[/quote]
Oto jest pytanie... mnie też to dotyczy.. taka wredna małpa z mojej jest.. ghrr :[

Posted

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/6-1.jpg[/IMG]
.ehehhe fajna akrobatka ;-)
Wpadłam z rewizyta ;-) troszku mi zajmie obejrzenie całej galeri ale tak po malutku sukcesywnie pewnie pojde do przodu ;-)
Buziaczki

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_'][I][B]Hehe zgłosiłam moje maleństwo do kon kursu :cool3::lol:[/B][/I]
[I][B]i Fige Alynki też :D[/B][/I]

[I][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3035021#post3035021[/URL][/B][/I]
[/quote]
a ja nie bede gorsza i tez dodam swoją psikne:D:evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ciiiotki mam dzisiaj wywiadówke :shake: Moja mamusia jeszcze nie wróciła ale juz sobie wyobrażam co bedzie jak wróci.

Dobranoc :*[/quote]

co się martwisz! Tina Cię obroni przed mamcią :evil_lol::evil_lol: Dobranoc:bye:

Posted

Czeeśc cioteczki :buzi: no jakoś przezyłam po wywiadówce :D
nie no nie było tak źle, mama nawet nie krzyczła za bardzo :eviltong: a szczerze to w ogóle. Tylko miała jakieś zastrzeżenia co do moich nieobecności :shake:. W ogóle to co się teraz dzieje w tej szkole to jest jedna wielka parodia :mad:. Wychowawczyni przy wszystkich rodzicach zaczeła drzec sie że jedna dziewczyna z mojej klasy pali, potem przyczepiła sie do Wieśka z klasy, ze niby on sobie w kulki leci, bo ma za dużo nieobecności. A co najlepsze ona rzuca sie o nieobecności [B]usprawiedliwione !!!! :shake::angryy: [/B]Ja jestem w stanie zrozumieć wszystko ale nie to że ktoś się czepia o to że się choruje... no nie wytrzymam. Wiesiek ma problemy z zdrowiem a tej :zly7: to nie interesuje. Nie no 4 lata z ta idiotką? to przechodzi ludzkie pojęcie. No ale teraz mamy weekend i badzmy happy :bigcool:

[I][COLOR=Magenta]Po za tym zastanawiam się nad tym zeby ciachnąć Tinuche. Jest już w podeszłym wieku a ja boje sie o te ropomacicze (nie wiem jak sie to pisze) no i musze zaczac czytac o tym i o tej operacji i w ogóle.
Chcę to zrobić jak najszybciej zeby jej nic nie zagrażało, a miala już jedną ciążę urojoną :-( i nawet juz wpadłam na świetny pomysł jak zdobyć pieniądze. Sprzedam moją bluze z adidasa, no ani razu w niej nie byłam i ma jeszcze cene nawet :)

[COLOR=Indigo]a co u Was?[/COLOR]
[/COLOR][/I]