Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki bójcie sie mnie :diabloti:
Samturia moze w schronie szybciej domek znajdzie...

[I]Kochane ja juz mówie dobranoc bo ide sie pouczyć fizyki i spadam spać
papapa :buzi::buzi:
[/I]

Posted

[SIZE=3][COLOR=DarkRed]Dobry wieczorek...

Ależ Ci się tych fotek narobiło. I jak widac nie tylko psinkowe. Fajnie, gdyby Zbysio znalazł mowych kochających właścicieli. I pewnie tak będzie, bo jest superowy. Twoja suńka jak zwykle ślicznie powychodziła na zdjęciach.
Pozdr.

[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Ewa&kumpel'][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Dobry wieczorek...

Ależ Ci się tych fotek narobiło. I jak widac nie tylko psinkowe. Fajnie, gdyby Zbysio znalazł mowych kochających właścicieli. I pewnie tak będzie, bo jest superowy. Twoja suńka jak zwykle ślicznie powychodziła na zdjęciach.
Pozdr.

[/COLOR][/SIZE][/quote]

Dziekuje bardzo przekaże to Tince :) napewno sie uczieszy :multi::multi:

Posted

[I]Nie wiem o co chodzi ale w Subskrypcjach mi pisze ze Paulina napisała cos na mojej galerii wchodze i nic nie ma.... czy mi sie w oczach mieni czy poprostu coś z Dogo....
nie wiem... :|
Kochane żebyście widziały moja Tine w akcji. Swinka biega sobie po łóżku a Tina skacze dookoła nie jak popażona. A jakie odgłosy przy tym wydaje to można paść ze śmiechu :D Kurde niezrobie nawet fotek bo moj tel nie działa w takim świetle, tzn, aparat nie działa.
moze kiedys zanwestuje w porządny sprzęt ale narazie cieszmy sie tym co jest.
Kurde w ogóle spać mi sie niechce i ja nie wiem jak ja sie jutro zwloke z łóżka...;/ Ale nie mam na szczescie 2 pierwszych angielskich i ide na 8:55 :D ale sie ciesze :D niebede musiała słuchać 2 godzin tego wrednego babsztyla :D

Dobra ciotki ja ide spać ... tzn. ide sie postarać usnąć :D

[B]dobranoc :buzi::buzi:[/B]
[/I]

Posted

[quote name='haska_12'][IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/fntanna.jpg[/IMG]
Ale sliczna fontanna :loveu: A widziałas kiedys żywą fontannę :evil_lol:?[/quote]

eeeee... żywą tzn. jaką??

Posted

Ciotki wy też tak macie że jak sobie klikacie na "Post Reply" to wyskakuje wam jakaś informacja po angielsku...?? bo mi wlasnie tak sie robi i musze odpowiadac przez szybką odpowiedz... kurde ciagle cos sie psuje to znak zeby iść spać :D apapa :buzi: (ciekawe ile razy dzisiaj napisze jeszcze papa :D)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']eeeee... żywą tzn. jaką??[/quote]

Hmm.. jakby ci to wytłumaczyc.... :D:D:D No np. jest taka kobieta w wodzie i wypływa jej np z głowy, rąk, nóg itp. woda .. :D i to jest taki pokaz :D Mój wujek w stanach taką nagrał i mi przesłał kasete :D Fajnie to wygląda :cool3:

Posted

[quote name='haska_12']Hmm.. jakby ci to wytłumaczyc.... :D:D:D No np. jest taka kobieta w wodzie i wypływa jej np z głowy, rąk, nóg itp. woda .. :D i to jest taki pokaz :D Mój wujek w stanach taką nagrał i mi przesłał kasete :D Fajnie to wygląda :cool3:[/quote]

No napewno musi to być ciekawy widok ale ja takiej nie spotkałam :placz:

[quote name='psiulka'] PS. Świetne zdjęcia dałaś do konkursu :smile:[/QUOTE]

przepraszam do jakiego konkursu??

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No napewno musi to być ciekawy widok ale ja takiej nie spotkałam :placz:

przepraszam do jakiego konkursu??[/quote]
no własnie bierzesz udział w konkursie i nic nie powiedziałaś:mad: osz Ty nie dobra:mad:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']no własnie bierzesz udział w konkursie i nic nie powiedziałaś:mad: osz Ty nie dobra:mad:[/quote]

ale ja nie wiem nic o zadnym konkursie.. a tym bardziej ze biore udział :crazyeye::roll::cool1:

Posted

Jestem zarejestrowana na jednym forum, gdzie kiedyś posty nie znikały, a liczniki mimo to cofały się do nawet -14 postów :roll:

Może jakiś mod usunął gdzieś z Dogo Twój post i dlatego odjęło Ci z licznika?

Mam nadzieję, że te poprawki szybko się skończą ;)