wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 a co bede tracic:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ooo dżampreza...:multi: :multi: :multi: :multi: a z jakiej okazji???? :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :cunao: :drinka: :drinka: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ehhh ludziska imprezy to umiecie urządzać ale żeby posprzątać... :mad: No trudno, ja sie bede musiała tym zająć... szur szur... zmiot, zmiot..(zamiatanie :eviltong: )... szyszczu, szyszczu, myju, myju... szoru, szoru... i już jest czyściutko :p Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ola a ty przyszlas tu sprzatac czy moze chcesz o tylkach pogadac:eviltong: ola odkrywa glebie w psich zadkach:evil_lol: jednym slowem ola jest wrozka od dupy (do dupy?):roflt: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote=furciaczek;]ola a ty przyszlas tu sprzatac czy moze chcesz o tylkach pogadac:eviltong: ola odkrywa glebie w psich zadkach:evil_lol: jednym slowem ola jest wrozka od dupy (do dupy?):roflt:[/quote] Gosiu, ty na mnie mówisz... a kto na tej galerii o tylkach zaczął gadać, hę??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale cie zjadło!!! Zatkało kakało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Ola&Kora']Gosiu, ty na mnie mówisz... a kto na tej galerii o tylkach zaczął gadać, hę??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale cie zjadło!!! Zatkało kakało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hehe bo wyrobic niemoge jak czytam co wypisujesz na swojej galeri:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jejku Was to zostawić na trochę. Już w drugiej galerii czytam o zadkach:evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Już jestem :multi: :multi: hehe dobrze że Ola posprzątałaś po imprezie :D hihihi a juz myslałam ze tu takie spustoszenie będzie jak wrócę :) a ja byłam u rodzinki na wsi :) aż całe 2 dni, normalnie tak wypoczełam ze szok :multi: :multi: :multi: lece do was popatrzeć ale pewnie nie zdąże wsyztskich oblecieć... jak do kogoś nie zajrze to prosze wybaczyć ale jutro mam 9 godzin a własnie przed chwilą do domu weszłam i jesczez nic nie umiem na jutro :shake: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witaj spowrotem Edytko!!!! :multi: :multi: :multi: Ciesze się że miałaś udany weekend :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 matko ale jestm zła :angryy: :angryy: chciałam sobie zaległości nadrobić ale oczywiscie nie moge bo mama stoi nademną i sie drze ze sie nie wyrobie na jutro i że mam isc do lekcji :angryy: :angryy: :angryy: no a potem bede miała po 50 stron zaległości :angryy: :angryy: :placz: :placz: no nie !!!!! no i lipa musze spadać :placz: :placz: :placz: Oluś gratuluje 1 ognia :multi: :multi: papa cioteczki mam nadzieje ze niedługo znajde wiecej czasu :roll: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 dzień dobry wieczorek :cool3: i od razu: papa :( Ola, ja tu sie ciekawych rzeczy dowiaduje :mad::shake: Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzień dobry, dzamreza, dzampreza i juz po dzamprezie... ehhh wracaj do nas szybko Edytko... :) Quote
furciaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dziendobry:) cos dlugo cie niema... wracaj szybciutko Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Oj wracaj, wracaj bo tu się całkiem zakurzy ta galeria i żadne świętowanie ani mycie podłóg nie pomoże :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Hey kochane... ostatnio ciagle mnie nie ma bo szkoła i zagrożona jestem, mamuśka zaczeła szaleć jak sie dowiedziała. Coraz mniej czasu mam na kompa, zagania mnie ciagle do nowych czynności domowych... Edyta posprzątaj, Edyta wynieś śmieci, Edyta idź do sklepu, Edytaaa, no pospiesz sie. Edyta pies chce na pole. Edyta trzeba odkurzyć, Edyta trzeba pomyć naczynia, Edyta nauczyłas sie juz ? Do lekcji !! i nie myślcie sobie ze przesadzam ale tak jest, i ciągle sie kłucimy i moje rodzeństwo murem za mamą stoi i normalnie czuje sie tu w ogole nie potrzebna w tym domu, tylko 5 ich zadowalają....;/;/;/ a fotek tez nie ma bo przez ostatnie porządku zawieruszyłam kabel... ja juz nie mam siły.... :( Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hej Edytko :* Nie martw się, nie jesteś jedyna ;) U mnie w domu też wszyscy zawsze na mnie z gębą Ola zrób to, Ola zrób tamto... :eviltong: Ale ja zaczełam to po prostu olewać tzn. nie przejmować się ale starać się wykonać chociaz część obowiązków. Wtedy mama jest zadowolona :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jak dobrze, że wróciłaś! :multi: Oj skąd ja to znam... ja już od 3 tygodni mam tak zawalony nauką tydzień, że nie wyrabiam... ale już niedługo święta, Sylwester i trochę wolnego :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 i najgorsze jest to ze nie mam czu was poodwiedzac tylko wpadne na chwile i zaraz mnie nie ma.... :( mam nadzieje ze wybaczycie... Quote
Alynkaaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']i najgorsze jest to ze nie mam czu was poodwiedzac tylko wpadne na chwile i zaraz mnie nie ma.... :( mam nadzieje ze wybaczycie...[/quote] [B][COLOR=red]nie martw siem Edytko wybaczymy ci wszystko:*****[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]pozatym sama mam ostatnio malo czsu na dogo<odkad sama zostalam> no ale juz niedlugo roodzice z wakcji wracaja i mnie troszke odciaza......boszszszsz zawsze docenialam moja mame ale po tych kilkunastu dniach jeszcze bardziej ja doceniam ze tak wszystko ogarnia.....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]no al enei otym pisac cem...no wiec jak juz znajdziesz chwilunie to cyknij zdieciunie bo siem stesknilam za niunia:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]3maj sie paaa:****[/COLOR][/B] Quote
wiq Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mam nadzieje, ze wkotce do nas wrocisz:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Nie ma sprawy, ważne, że jesteś z nami duchem :razz: Quote
Agushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Hej Edytko. Stęskniłam się już za Tinka malusią... Ale widzę, że wyższa konieczność trzyma Cie z daleka od dogo... Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cześć Edytko, widzę, ze Ciebie nie ma szkoda... dawno mnie tu nie było i naznierało się zaległości...:shake: :shake: :shake: Quote
Recommended Posts