Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Panca']slodkie to zdjecie z miska..rozczulajace.. jutro ureguluje zalegle deklaracje..przepraszam za zwloke[/QUOTE]

Dzięki ciocia że pamiętasz o Torusiu.

Posted

Zaktualizowalam finanse i tak: za wrzesien przelalam calosc 310 zl, za sierpien brakowalo 40 zl, 3 zl z wrzesniowych wplat + dolozylam 17 zl ,przelalam za sierpien 20 zl ,ale nadal 20 zl wisimy.

Lilu, ta wplata dojdzie Ci w dwoch ratach (270 i 60 zl) , bo przelewalam przez opcje " wykonaj ponownie" a ostatnia wplata byla wasnie 270 zl i poszlo tak samo, szybko sie zorientowalam i doslalam 60zl.

Posted

Toro w sobotę na wieczór poczuł się gorzej, o trzeciej w nocy ściągałam go z werandy bo się zaplątał w stół i jęczał i położyłam do legowiska z którego nie wstał już do dziś. Nie jadł, nie wstawał, nie chciał pić...powoli odchodził. Zawiozłam go dzisiaj do Wrocławia w jego legowisku i w nim też pomogłam mu dziś odejść.

Posted

Widziałam przelotnie Torusia u Lilu jeszcze w sobote po południu - leżał w swoim legowisku, nie wstawał i nie bardzo sie światem interesował. Nawet nie pomyśłałam, że to jego ostatnie godziny....:( śpij piesku spokojnie :candle:

Posted

[quote name='monika083']to podsumujmy ten dlug:

dlug za sierpien-20 zl
caly pazdziernik -310 zl
4 dni listopada -40 zl
wet-150 zl

O w mordke...

Posted

[quote name='BUDRYSEK']byl dzisiaj u weta...dostał kroplowki i leki...czekamy na Lilu, przekaze szczególy

Trzeba pilnie uzbierać 112 zł + paliwko...błagam o pomoc!!!![/QUOTE]

Jeszcze wcześniejsza wizyta.