Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='bakusiowa']Ja wyślę do Lilu 200 zł na koszty które poniosła. Pieniądze które wpłynęły na Twoje konto prześlij jako opłatę za hotel.

Bardzo dziękuję za wsparcie Torusia. :loveu:Myślę że wynik z ucha powinien być już w poniedziałek to zobaczymy to tam za paskudztwo w uchu piszczy. Wtedy uderzymy ze wszystkich stron.

tu jego leki: https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/TORODoAdopcji#5928984581854357874

Edited by LILUtosi
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bakusiowa']Poszedł dzisiaj przelew do Lilu.
Mnie denerwuje to, że ludzie deklarują się na utrzymanie psów i niedługo po tym zapominają.
Tak było u Zenka i u Toro.[/QUOTE]

ja tego też nie rozumiem. Sama mam ponad 30 stałych deklaracji. Założyłam sobie zeszyt żeby nie pominąć żadnej i po każdej pensji przelewam pieniądze. Jeżeli wiem, że już więcej nie dam rady to się nie deklaruję tylko jak mogę wspomagam jednorazowo. Wczoraj przelałam na konto Moniki 20,- na leki dla Torusia. Jak tylko będę mogła to pomogę jeszcze.

Posted

[quote name='bakusiowa']Poszedł dzisiaj przelew do Lilu.
Mnie denerwuje to, że ludzie deklarują się na utrzymanie psów i niedługo po tym zapominają.
Tak było u Zenka i u Toro.[/QUOTE]

Tak jest u połowy psów z dogo niestety:(

Posted

Na piątek nie było jeszcze posiewu z uchu, rośnie coś i jeszcze czekają na antybiogram. A on raz lepiej raz gorzej. Dużo śpi ale jak jest słoneczko to sobie chętnie chodzi po ogrodzie.

Posted

Dzisiaj mimo otwartych drzwi znowu mi nalał w korytarzu. A rano ulało mu się jakąś dziwną konsystencją na legowisko.
Dziś ostatni zastrzyk antybiotyku. Teraz tylko krople do uszu.

Posted

Toro ma dziś zły dzień, cały czas mu się ulewa żółć. Nie wiem czy to wina że coś zjadł czy reakcja po antybiotykach. Antybiotyk wstrzykuje więc nie powinno być problemu. Dziś ma głodówkę nie licząc hepatilu i bakterii na żołądek.