BUDRYSEK Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='pikola']Jak Toruniek?[/QUOTE] byl dzisiaj u weta...dostał kroplowki i leki...czekamy na Lilu, przekaze szczególy Trzeba pilnie uzbierać 112 zł + paliwko...błagam o pomoc!!!! Quote
LILUtosi Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 (edited) Tego dnia co Toro wymiotował żółcią zrobiłam mu głodówkę a następnego dnia nie chciał nic ruszyć. Wczoraj pojechałam jeszcze raz na usg, i przede wszystkim na kroplówki. Debatowaliśmy z lekarzem co dalej robić. Toro ma zapalenie w żołądku stąd te wymioty i biegunki. Jest to zapalenie bakteryjne które się teraz uaktywniło. Powiększone węzły no i ta reszta. Dostał kroplówki, lekarstwa domięśniowo i antybiotyki do dożylnego podania jeszcze przez dwa dni. Jeśli nie odbije to nie wiem. Na razie śpi. Dziś wkleje opis i rachunek. Edited October 15, 2013 by LILUtosi Quote
__Lara Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Oj, to musi być chyba na delikatnej diecie. Biedak. Quote
mdk8 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 mój rok temu też miał zapalenie żołądka ale nie wymiotował tylko miał biegunki i strasznie śmierdziało mu z "tyłka" . Dostał 5 zastrzyków i doszedł do siebie. Toruś walcz psiaku... Quote
BUDRYSEK Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='mdk8']mój rok temu też miał zapalenie żołądka ale nie wymiotował tylko miał biegunki i strasznie śmierdziało mu z "tyłka" . Dostał 5 zastrzyków i doszedł do siebie. Toruś walcz psiaku...[/QUOTE] Toruś też już dzisiaj lepiej :) ma apetyt i kłapie na Agę :P ile za paliwo? Bardzo proszę o pomoc w uzbieraniu funduszy :( Quote
BUDRYSEK Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Toruśku jak tam dzisiaj? pogoda pewnie też kiepska u Was? Quote
LILUtosi Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Już całkiem żwawo wieczorem zjadł. Śpi sobie w ciepełku w pokoju z MIłą i razem tam leją i srają. :-) Armagedon. Zrobiłam dwa zdjęcia w trakcie kroplówki. Później wstawię. Quote
mdk8 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 kochane cioteczki pomóżcie wygrać karmę dla schroniska w Oświęcimiu tutaj jest info jak to zrobić https://www.facebook.com/events/636322156419941/ Quote
monika083 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='LILUtosi']Już całkiem żwawo wieczorem zjadł. Śpi sobie w ciepełku w pokoju z MIłą i razem tam leją i srają. :-) Armagedon. Zrobiłam dwa zdjęcia w trakcie kroplówki. Później wstawię.[/QUOTE] Apokalipsa! Dobrze, ze juz lepiej.A moze ktos zrobilby bazar cegielkowy. Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='monika083']Apokalipsa! Dobrze, ze juz lepiej.A moze ktos zrobilby bazar cegielkowy.[/QUOTE] ooo dobry pomysł!!! pomoze ktoś? prosimy!!!! Quote
Olena84 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='LILUtosi'] Śpi sobie w ciepełku w pokoju z MIłą i razem tam leją i srają.[/QUOTE] Przepraszam, ale popłakałam sie ze śmiechu Quote
Iljova Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Olena84']Przepraszam, ale popłakałam sie ze śmiechu[/QUOTE] Nie dziwię się ja też, bo opis jest nieziemski :lol: Quote
LILUtosi Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Nie dla mnie śmieszne, hehe. Za nim umyje zęby biorę się za zmywanie moczu i kału. Dziś Toro znowu w korytarzu. Może nie wyleje się obok legowiska. Quote
Kamila Proc Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 kurcze, faktycznie latwo sie smiac z daleka Quote
Olena84 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 LILUtosi napisał(a):Nie dla mnie śmieszne, hehe. Za nim umyje zęby biorę się za zmywanie moczu i kału. Dziś Toro znowu w korytarzu. Może nie wyleje się obok legowiska. Kamila Proc napisał(a):kurcze, faktycznie latwo sie smiac z daleka Chodziło o to, że to było śmiesznie napisane, a nie że wszystko to jest fajnie, ładnie i pachnąco. Quote
LILUtosi Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Ja się też śmieje więc nie róbta rabanu :eviltong: Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 LILUtosi napisał(a):Nie dla mnie śmieszne, hehe. Za nim umyje zęby biorę się za zmywanie moczu i kału. Dziś Toro znowu w korytarzu. Może nie wyleje się obok legowiska. też mam to na co dzień....no ale nie wiadomo jaka ja będę na starość...więc sprzatam z uśmiechem ;) Quote
Kamila Proc Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 ja chce byc jak najczesciej tak karana Quote
Recommended Posts