Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pikola']Jak Toruniek?[/QUOTE]

byl dzisiaj u weta...dostał kroplowki i leki...czekamy na Lilu, przekaze szczególy

Trzeba pilnie uzbierać 112 zł + paliwko...błagam o pomoc!!!!

Posted (edited)

Tego dnia co Toro wymiotował żółcią zrobiłam mu głodówkę a następnego dnia nie chciał nic ruszyć. Wczoraj pojechałam jeszcze raz na usg, i przede wszystkim na kroplówki. Debatowaliśmy z lekarzem co dalej robić. Toro ma zapalenie w żołądku stąd te wymioty i biegunki. Jest to zapalenie bakteryjne które się teraz uaktywniło. Powiększone węzły no i ta reszta. Dostał kroplówki, lekarstwa domięśniowo i antybiotyki do dożylnego podania jeszcze przez dwa dni. Jeśli nie odbije to nie wiem. Na razie śpi. Dziś wkleje opis i rachunek.

Edited by LILUtosi
Posted

mój rok temu też miał zapalenie żołądka ale nie wymiotował tylko miał biegunki i strasznie śmierdziało mu z "tyłka" . Dostał 5 zastrzyków i doszedł do siebie.
Toruś walcz psiaku...

Posted

[quote name='mdk8']mój rok temu też miał zapalenie żołądka ale nie wymiotował tylko miał biegunki i strasznie śmierdziało mu z "tyłka" . Dostał 5 zastrzyków i doszedł do siebie.
Toruś walcz psiaku...[/QUOTE]

Toruś też już dzisiaj lepiej :)

ma apetyt i kłapie na Agę :P

ile za paliwo?

Bardzo proszę o pomoc w uzbieraniu funduszy :(

Posted

Już całkiem żwawo wieczorem zjadł. Śpi sobie w ciepełku w pokoju z MIłą i razem tam leją i srają. :-) Armagedon.
Zrobiłam dwa zdjęcia w trakcie kroplówki. Później wstawię.

Posted

[quote name='LILUtosi']Już całkiem żwawo wieczorem zjadł. Śpi sobie w ciepełku w pokoju z MIłą i razem tam leją i srają. :-) Armagedon.
Zrobiłam dwa zdjęcia w trakcie kroplówki. Później wstawię.[/QUOTE]

Apokalipsa!
Dobrze, ze juz lepiej.A moze ktos zrobilby bazar cegielkowy.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Nie dla mnie śmieszne, hehe. Za nim umyje zęby biorę się za zmywanie moczu i kału. Dziś Toro znowu w korytarzu. Może nie wyleje się obok legowiska.

Kamila Proc napisał(a):
kurcze, faktycznie latwo sie smiac z daleka

Chodziło o to, że to było śmiesznie napisane, a nie że wszystko to jest fajnie, ładnie i pachnąco.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Nie dla mnie śmieszne, hehe. Za nim umyje zęby biorę się za zmywanie moczu i kału. Dziś Toro znowu w korytarzu. Może nie wyleje się obok legowiska.

też mam to na co dzień....no ale nie wiadomo jaka ja będę na starość...więc sprzatam z uśmiechem ;)