Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam jeszcze monia Twoje rzeczy z bazarku. postaram się dziś wieczorem to ogarnąć. Część rzeczy nie sprzedala się to można to jeszcze raz wystawić. Ta kurtka czarna jest zajefana , gdybym była szczuplejsza....

Posted

LILUtosi napisał(a):
Tą kurtkę to myslałam na fejsie wystawić za 50zł wyw. jest na prawde warta. Może jutro przyjedzie Kasia do swoich psów, ona chudzina to ją namowie na sesję.

Ok.Wyslalam za wysylki z niem.konta.Masz juz jakies nowe konto? Bo wysylam ciagle na to stare.

Posted

o matko....wlasnie zrobilam przelew na 30 zl regulujac wszystkie zaleglosci i nie sadzilam ze przeczytam ze Toro juz z TM
[*] bardzo mi przykro:( pamietajmy ze do konca byl kochany i nie odszedl samotnie...

Posted

Panca napisał(a):
o matko....wlasnie zrobilam przelew na 30 zl regulujac wszystkie zaleglosci i nie sadzilam ze przeczytam ze Toro juz z TM
  • bardzo mi przykro:( pamietajmy ze do konca byl kochany i nie odszedl samotnie...

• Ciocia, bardzo dziękuję. Tym bardziej, że pozostał dług po Torusiu.

Posted

Nie było mnie chwilę na dogo, Torusiu :( Dziękuję LiLUtosi za opiekę nad Torusiem przez ostatnie miesiące - dałaś mu namiastkę domu, własnego pana.

Kurcze, trochę dług się zrobił :/

Posted

Dopiero dziś przeczytałam... :( Przykro bardzo :(
    Przynajmniej był staruszek zadbany, szczęśliwy i kochany w końcówce życia.

Wpłaciłam 30 zł. Przepraszam, ale tylko tyle mogę.

Posted

Przeniosłam deklarację na Torusia, niestety nie było mi dane długo jej płacić :( Przynajmniej odszedł w ciepełku, przy człowieku, kochany :( Biegaj szczęśliwy za TM
    [*] Postaram się wpłacić jakiegoś grosza, co by zmniejszyć dług, który został.

Posted (edited)

Wpłaciłam 100 zł na spłatę długu po Torusiu.

Prosimy o wpłacanie deklaracji. Trzeba spłacić dług u Lilu.

[SIZE=2]dlug za sierpien-20 zl
    caly pazdziernik -310 zl

4 dni listopada -40 zl
    wet-150 zl
    wetleczenie-112

Edited by bakusiowa
    Posted

Dzięki kobitki bo bida u mnie straszna. Okres zimowy to średni okres. W zeszłym roku jeszcze pracowałam zawodowo to nie odczułam tego. W zimie trzeba węgiel kupić, więcej prądu zużyć, psy jedzą więcej karmy bo zimno i tak dalej. Także ten dług będzie na co wydać.
    Potwierdzam 25 zł