Panca Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 dla naszego kochanego kosiarza przelalam za lipiec i sierpien :) Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Monika napisz proszę jak Torus stoi finansowo? niestety nie umiem rozszyfrowac postu rozliczeniowego czy sa jakies osoby , ktore przestały wpłacac deklaracje? ja nie otrzymałam od nikogo takich informacji....jezeli ktos napisal do Ciebie to napisz...dzieki :) Quote
monika083 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 zaraz przeleje do Lilu kase, chyba juz wszystkie deklaracje naplynely BUDRYSEK ,mi nikt nie pisal , ze nie bedzie placil. Quote
BUDRYSEK Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 monika083 napisał(a):zaraz przeleje do Lilu kase, chyba juz wszystkie deklaracje naplynely BUDRYSEK ,mi nikt nie pisal , ze nie bedzie placil. za sierpień? :) Quote
monika083 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 BUDRYSEK napisał(a):za sierpień? :) za lipiec, za sierpien beda naplywac dopiero deklaracje.Juz przelalam, ale nie mam czasu zaktualizowac, postaram sie dzisaj w nocy. Quote
BUDRYSEK Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 monika083 napisał(a):za lipiec, za sierpien beda naplywac dopiero deklaracje.Juz przelalam, ale nie mam czasu zaktualizowac, postaram sie dzisaj w nocy. ok, to napisz mi pozniej tylko ile mam stałych deklaracji ok? :) gubię sie juz trochę przy wszystkich psiakach :( Quote
monika083 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Zrobilam rozliczenie , braklo znow na lipiec 45 zl, wlasciwie wiecej ,bo przelalam juz z deklaracji sierpniowych i te 38 od Pikoli. BUDRYSEK, popatrz kto placi ostatnie miesiace, brakuje jakie 50-60 zl do pelnych dekl. Quote
BUDRYSEK Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 monika083 napisał(a):Zrobilam rozliczenie , braklo znow na lipiec 45 zl, wlasciwie wiecej ,bo przelalam juz z deklaracji sierpniowych i te 38 od Pikoli. BUDRYSEK, popatrz kto placi ostatnie miesiace, brakuje jakie 50-60 zl do pelnych dekl. Monika wyczyść skrzynkę, nie mogę wyslac pw Quote
piescofajnyjest Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 zagladam, miziam.............. Quote
BUDRYSEK Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Kamila Proc napisał(a):a co ze zdrowiem starowinka? jak to staruszek...je, śpi, je :) Quote
LILUtosi Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Od 3 dni Toro znowu ma rozwolnienie a dziś nie zjadł kolacji co mu się zdarzyło po raz pierwszy. Spróbuje go jutro nakarmić. Quote
BUDRYSEK Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 LILUtosi napisał(a):Od 3 dni Toro znowu ma rozwolnienie a dziś nie zjadł kolacji co mu się zdarzyło po raz pierwszy. Spróbuje go jutro nakarmić. może przejadł się? :( Quote
bakusiowa Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 LILUtosi napisał(a):Od 3 dni Toro znowu ma rozwolnienie a dziś nie zjadł kolacji co mu się zdarzyło po raz pierwszy. Spróbuje go jutro nakarmić. Nifuroksazyd jest dobry. Quote
LILUtosi Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Dzisiaj zjadł ale chyba miał micro wylew. Oko całe w naczynkach przekrwione i słabiutkie. Quote
__Lara Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 LILUtosi napisał(a):Dzisiaj zjadł ale chyba miał micro wylew. Oko całe w naczynkach przekrwione i słabiutkie. Toruś :( a jak się ogólnie miewa? Quote
LILUtosi Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Słabiutko, coraz gorzej. Cały czas zastanawiam się kiedy mam mu pomóc. On jak Zenuś - nic nie popłakuje. Nic nie jęczy, nie skarży się. Quote
BUDRYSEK Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 LILUtosi napisał(a):Słabiutko, coraz gorzej. Cały czas zastanawiam się kiedy mam mu pomóc. On jak Zenuś - nic nie popłakuje. Nic nie jęczy, nie skarży się. dzisiaj będzie lepiej! Quote
Recommended Posts