Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Monia ja moge ten bazar wystawic jak porobisz foty i opisy.[/QUOTE]

A odebralabys fanty od mojej mamy? Porobie fotki i opisy i moge nawet bazar wystawic ,tylko ktos musialby zajac sie rozsylaniem z Polski.To beda ciuchy, ksiazki i duperelki do domu,

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Tak, odbiore i powysylam. Mozna juz zrobic bazar z zaznaczeniem pozniejszej wysylki lub z dluzszym terminem bazarowania.[/QUOTE]

to super! To jutro zaczne obfocac ,a bazar wystawie jak juz bede na 100% wedziala,ktorego tz jedzie,

Posted

Lilu podesłała mi maaaasę filmików, ale jednak okazuje się, że chęci większe niż umiejętności: nie potrafię ich nawet otworzyć i zapisać- wrzeszczy mi laptop, że jakieś rozszerzenie nie znane :(

Tak bardzo chciałam, ale jednak nie starcza umiejętności.

Posted

[quote name='LILUtosi']Wyrzuc to do kosza
To jest jeden film ktory podzielił się na mniejsze.
Nie chciał mi jeden duzy przejsc to kombinowałam. Dla mnie to tez za dużo magii.[/QUOTE]

... ano, tej magii kompiuterowej jednak dla mnie aż nadto. A taka byłam dumna, że jakiś tam film wgrałam. To musiał jednak być film z kategorii: samowgrywaczy ;), których nawet ja nie byłam w stanie spie...pip...pip...pip :)

Posted

No niestety ale psom jest bardzo ciężko. Jedne radzą sobie lepiej inne gorzej. U mnie mają caly czas czystą wodę a ile psów umiera z pragnienia na łańcuchach i nie tylko.

Posted

[quote name='LILUtosi']No niestety ale psom jest bardzo ciężko. Jedne radzą sobie lepiej inne gorzej. U mnie mają caly czas czystą wodę a ile psów umiera z pragnienia na łańcuchach i nie tylko.[/QUOTE]

Nawet nie chcę o tym myśleć...

Posted

[quote name='LILUtosi']No niestety ale psom jest bardzo ciężko. Jedne radzą sobie lepiej inne gorzej. U mnie mają caly czas czystą wodę a ile psów umiera z pragnienia na łańcuchach i nie tylko.[/QUOTE]
masakra.. czy to sie kiedys zmieni?

Posted

[quote name='Kamila Proc']masakra.. czy to kiedys zmieni?[/QUOTE]
:shake:Niestety nie bo zawsze będą tacy "ludzie" na tym świecie :-(
Głaskanko dla Torusia na dogo bardzo rzadko bywam,
ale pamiętam o psiakach z dogo i na Fb Torusia udostępniam cały czas :lol:

Posted

[quote name='pikola']Jak Toruniowe zdrowko?
Czy u Was tez tak goraco?Na piatek zapowiadaja okolo 40 stopni tutaj.:crazyeye:[/QUOTE]

u nas dzisiej 37 , ja z Bru wychodze tylko rano, przed osma,i to do lasu odrazu wchodze, a pozniej sam idzie na ogrodek, tylko si, ku i do domu.Masakra.
A zima znow tez nie dobra dla tych w budach ,czy bezpanskich , ech..