Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wind

Zapewniem cie ze przed pojechaniem zerknelabym na na plan miasta...:P Cos mi sie pochrzanilo ale coz... zdarza sie!! :D

To w takim razie jestesmy umiewieni i na sobote i na niedziele! :P

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elka napisała

Ta do ktorej najbardziej chce pojechac jest na Szeligowskiej. To jest na Jelonkach wiec kawal drogi...

Jelonki, tożto niemalże u mnie ;) ale gdzie jest Szeligowska to ja nie wiem :hmmmm:

A tak apropo, to kiedy masz zamiar rozkręcić tą swoją budę na dobre?

Posted

Ja nie wiem, czy my się pojawimy. Mój staruszek jamniczek jest w tragicznie słabej formie,i jak się nie poprawi, to będziemy musieli uśpić go w weekend. :placz:

Posted

Dziękujemy za ściskanie kciuków- bardzo pomogło :B-fly:

Na razie jeszcze nie muszę żegnać się ze staruszkiem. Co prawda jeszcze trochę krwawi, ale dzisiaj rano już zaczął sam wstawać i sobie tuptać, Bariemu zaprezentował całą szczękę zębów i zjadł śniadanko swoje i jeszcze trochę Bariemu podkradł (od dwóch dni nic nie chciał zjeść). Tak więc jest super poprawa i na razie myśli o rozwiązaniu ostatecznym odkładamy na później :thumbs: co prawda jest bardzo osłabiony, i prawie cały czas śpi, ale już jest dużo lepiej :bigok:

Posted

Jesli chodzi o sprawozdanie to musicie poczekac az Flaire ujawni swoj talent pisarski!!:P

Sajko!! Ciesze sie ze twoj psiak juz lepiej! Ucaluj go w czarny nochal ode mnie!:D

Ja na jutro nic nie planowalam, ale jakos mozna by sie zgadac tylko nie wiem gdzie by pojsc... ja nigdzie daleko nie moge bo nie mam kasy na bilety dla psa...:oops:

Posted

Ela, Flaire miala plan nastepujacy:

niedziela, 16:00, spotkanie, chez moi

tylko za bardzo nie wiem o co chodzi z tym "chez moi" bo to nie po polskiemu :niewiem:

Posted
tylko za bardzo nie wiem o co chodzi z tym "chez moi" bo to nie po polskiemu

To znaczy, że mam Cie zagarnąc o 15.30 i zawiezć do Hani do domu! :lol:

Ale jeśli można to zanim te pączuszki i inne rarytaski to może byśmy się ze psami gdzieś spotkali? Co wy na to, żeby sprawdzic stan boiska i ewentualnie rozstawić kilka stacjonatek... :hmmmm: