iwa Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 A poza tym, dlaczego Ty chodzisz spać POWOLI? Bo pewnie PATIszon "juz tak ma". :D U nas humorki dopisuja, bo Rockasek juz prawie wrocil do dawnej formy. Wskakuje juz na lozko, chce sie bawic patykiem i zabawkami w domu. I wogole jest ekstra. Milego dnia. Quote
Sajko Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Iwa, ucałuj Rockiego w ten włochaty nochal, chłopak lichy rozmiarem ale wielki duszą :lol: 8) Na naszej stronce jest już dodana Rika. I kilka zasad, bo się w sobie zamknę :wink: wszystkie teksty proszę pisać z polskimi znakami, strasznie dużo czasu zabiera mi dopisywanie wszystkich ą, ę, ż, ó, itp. jeśli ktoś ma problemy z interpunkcją, ewentualnie ortografią :wink: , bardzo proszę o napisanie tektu w word, oszczędzi mi poprawiania i zawału gałek ocznych 8) buziaki i dalej modyfikuję :D Quote
Marek z Gromem Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 chłopak lichy rozmiarem ale wielki duszą To tak jak Drago. :evilbat: Quote
Fuka Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Betty_labrador - niezła jesteś - tego mi brakowało do dyskusji - bo ona była nie o wilczych tylko o tych normalnych piątych palcach - ktore wszystkie piesy maja. Terriery wilczych nie miewają, a w każdym razie nie powinny mieć. U yorka kiedys widzialam w tylnej łapie. Quote
Flaire Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Dla porządku, żeby ktoś mi nie zarzucił, że złym modem jestem, muszę zauważyć, że zdjęcie jest za szerokie. betty_labrador, myśmy już kiedyś miały o tym dyskusję, i ile dobrze pamiętam... :evil: Quote
zakla Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Flaire- Ty sie tak nie nerwuj;) A u nas na szczescie obedzie sie bez wizyty u weta bo lapka juz slicznie wyglada, ale na wszelki wypadek na trening bierzemy co trzeba...:) Pozdro;) Quote
Flaire Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Flaire- Ty sie tak nie nerwuj;)Hej, ja na spokojnie... Gdyby się "nerwowała", to bym wycięła, albo w linka zamieniła, prawda, betty_ ? Quote
betty_labrador Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 flaire teraz ok? a tak w nawiasie, to sie troszke nerwujesz ;) Quote
Flaire Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Teraz ok. Ty nie wiesz, co to jest nerwowanie... Jak ktoś w kółko łamie ten sam punkt regulaminu i zwracanie mu uwagi nie pomaga, to Mod ma takiej osobie oficjalne ostrzeżenie dać - a ja nawet tego nie zrobiłam. Nerwowałabym się jednak zdecydowanie mniej, gdyby to nie była moja co najmniej czwarta komunikacja do Ciebie na temat rozmiaru zdjęć w Regulaminie. Jakoś nikt inny piszący na Cavano nie ma z tym problemu - tylko Ty! Spręż się, dziewczyno, ok? Ja na prawdę mam lepsze rzeczy do roboty, a i tych ostrzeżeń przyznawać nie chcę, bo potem gdzie się nie pokażesz na forum, to masz brzydki napis pod avitarkiem. Quote
betty_labrador Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 no bo ja jestem wyjatkowa, ze tylko ja mam problemy ze wstawianiem za duzych zdjec ;) nie zwrocilam uwagi, jaka szerokosc ma ten obrazek, ok? Ej, nie badz prosze niemila piszac takie rzeczy, Jakoś nikt inny piszący na Cavano nie ma z tym problemu - tylko Ty! Spręż się, dziewczyno, ok? Ja na prawdę mam lepsze rzeczy do roboty, bo ja nie mam ostatnio humoru najlepszego, a jeszcze jak ktos inny mi przywali takie slowa, to....niemilo mi sie robi. Ja do Ciebie nic nie mam. I bede juz uwazala na te rysunki i zdjecia. pozdrawiam, a teraz jade na zajecia w Cavano ;) Buzki :angel: :angel: Quote
Flaire Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Ja do Ciebie nic nie mam. I bede juz uwazala na te rysunki i zdjecia.Ja do Ciebie też nie - i właśnie tylko o to uważanie mi chodziło, więc nie przejmuj się zbytnio, tylko właśnie uważaj :wink: .Miłych zajęć. Quote
Sajko Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Kochane Cavano, chciałam powiedzieć, że dzisiaj dostała od nas wszystkich prezent, śliczną klatkę dla Happy, na kółeczkach, z niebieską derką. No i muszę to napisać, łezki wzruszenia się pojawiły 8) (albo jak Michał zgadywał, kolor derki Elce nieodpowiadał :wink: ). Oprócz tego, Rocky był na treningu, po wielkim strachu został mały strupek na pupci (blizny u facetów są bardzo sexy :wink: 8) ). No i muszę to napisać, nasza grupa początkująca robi niesamowite postępy :o Tosca biega ładnie, jeszcze czasem omija przeszkody, ale generalnie ma za każdym razem uśmiech od ucha do ucha. Fredzia coraz płynniej pokonuje tor, ale hitem dnia dzisiejszego był Żwirek, który przepięknie biegał i skakał :D wyglądał imponująco skacząc nad przeszkodami, zresztą z tego dostojeństwa to do mojego Bariego bardzo podobny :wink: Quote
Elka Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 ponieważ nie bardzo wiem co mam napisać to napiszę tylko WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!! :megagrin: acha.... a kolor derki jest prześliczny!! :D Quote
zakla Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 WOW! Sajko- dzieki za te pochwaly- przekaze malenstwu:D Pozdrowionka:* Quote
betty_labrador Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 więc nie przejmuj się zbytnio, tylko właśnie uważaj . Miłych zajęć. dziekuje :) No i muszę to napisać, nasza grupa początkująca robi niesamowite postępy Tosca biega ładnie, jeszcze czasem omija przeszkody, ale generalnie ma za każdym razem uśmiech od ucha do ucha. tak Tosca na serio mnie zadziwia ze sie tak szybko uczy, nawet chciala mi dzis zwiac, bo cos wachala, ale zaraz grzecznie wrocila po momenciku doslownie i z checia dalej cwiczyla :) Slalom idzie jej super :) I na prawa reke juz prawie tez :) Przez tunel przebiega jak burza :) Fredzia coraz płynniej pokonuje tor, Fredzia potrzebuje przyspieszenia od wlascicielki! hitem dnia dzisiejszego był Żwirek, który przepięknie biegał i skakał wyglądał imponująco skacząc nad przeszkodami tak Zwirek jest pieknym psem, dumnym, i bardzo pracowitym :) slyszalam ze Husky i Alaskany to potrzebuja kilka miesiecy zeby w ogole zrozumiec co to jest przeszkoda! nie wiem czy oni sie nie znaja na tych rasach? nie wiedza nic o nich? Oprócz tego, Rocky był na treningu, po wielkim strachu został mały strupek na pupci (blizny u facetów są bardzo sexy a no cieszymy sie ze powrocil na tor przeszkod, bo trop to juz chyba nie zawita w naszych progach .... szkoda :cry: Kochane Cavano, chciałam powiedzieć, że dzisiaj dostała od nas wszystkich prezent, śliczną klatkę dla Happy, na kółeczkach, z niebieską derką. No i muszę to napisać, łezki wzruszenia się pojawiły (albo jak Michał zgadywał, kolor derki Elce nieodpowiadał ). Ela miala LZY SZCZESCIA!! 8) a kolor - moze lubi inne :D a to fotki ktore dzis robilam: Agnieszka i Ania Bella a tu prezent dla Eli i Lzy szczescia :wink: Sylwia i Szejk Michal z Viva i Pani(?) z Kaskaderem Fredzia i jej Pani Kaskader :) to wszystko :) milego ogladania Quote
zakla Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Betty- fajne fotki. A klateczka sliczna- wiem bo widzialam:D A niebieski moj ulubiony:P A co do tych kilku miesiecy, to oni chyba na serio sie nie znaja..:D Moje malenstwo robi niezle postepy, co miu osobiscie baaardzo pasuje. :) A chyba wszystkie airedale na torze sie nie spiesza...;) Pozdro:) Quote
betty_labrador Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Betty- fajne fotki. dzieki. Zrobilabym wiecej ale bateria mi padla, nie sprawdzilam przed wyjsciem czy jest pelna. Ale Tobie musze tez zrobic Zakla ze Zwirkiem, i innym ;) no i filmiki jakies porobic :D Moje malenstwo robi niezle postepy, co miu osobiscie baaardzo pasuje. ja mysle ze bardzo wielkie :wink: A chyba wszystkie airedale na torze sie nie spiesza... ja nie wiem, jak jest z innymi airdelami, bo na torze widzialam tylko Fredzie. Innych psow tej rasy nie znam pozdr. Quote
zakla Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Ja tez nie widzialam, ale z tego co jest napisane w opisie na stronie klubu wniskuje, ze Misia tez sie zbytnio na torze nie spieszy;) Quote
betty_labrador Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 a to moze regula Zakla :) z tymi Airedalami :wink: Quote
PsychoSzczurek Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Ula i Szejk to niestety nie Ula :cry: Ula na razie nie może jeździć na treningi :cry: chociaż to w jej imieniu działa PsychoSzczurek 8) na focie jest Sylwia, siostra Uli :lol: ps. nie martw się, wszyscy nas mylą :roll: :P Quote
betty_labrador Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 to niestety nie Ula Ula na razie nie może jeździć na treningi chociaż to w jej imieniu działa PsychoSzczurek na focie jest Sylwia, siostra Uli ps. nie martw się, wszyscy nas mylą :megagrin: :smilecol: SORY!!!!!!! Quote
Flaire Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 ps. nie martw się, wszyscy nas mylą :roll: :PJa nie :wink: .A Misia mowi: "Przeszkoda nie zajac - nie ucieknie! Prawda, Fredziu?" :lol: Choc musze powiedziec, ze dzisiaj udalo sie Misi przescignac mnie na torze! :D Quote
PsychoSzczurek Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 ps. nie martw się, wszyscy nas mylą :roll: :PJa nie :wink: .no dobra, prawie wszyscy :lol: :wink: Quote
Recommended Posts