Tymonka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Zaraz będę tworzyć , mam pomysł na cegiełki:) Quote
anett Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 super!:lol: przyda się baaaardzo każda złotówka:multi: Quote
Tymonka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Zapraszam serdecznie do nowo otwartej dogo-kawiarenki :) http://www.dogomania.pl/threads/210375-Dogo-kawiarenka-zaprasza-na-pyszne-ciacho-i-kawk%C4%99-.-Cegie%C5%82ki-dla-dw%C3%B3ch-ON-.-Do-07.07?p=17163968#post17163968 I proszę o rozsyłanie dalej :) Quote
szafra Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 I ja trafiłam na wątek. ONeczki piękne ( mam słabość szczególnie do długowłosych ) - trzymam kciuki za dobre domki ! Quote
aldira Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 jakies zainteresowanie tymi pieskami? oglosilam je moze ktos sie zlituje i dam im domek Quote
anett Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/210375-Dogo-kawiarenka-zaprasza-na-pyszne-ciacho-i-kawk%C4%99-.-Cegie%C5%82ki-dla-dw%C3%B3ch-ON-.-Do-07.07?p=17163968#post17163968 wow!! ale smaczny bazarek:multi: jeszcze raz wielkie dzięki Anja!!:lol::lol: Quote
Tymonka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Super by było gdyby ktoś miał czas porozsyłać :) Quote
anett Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Betka wpłaciła bezpośrednio do Wiosny 100zł dla ONków !!! Ogromne DZIĘKI Beatko!!:loveu::loveu: A DONek ma widoki na dom - Beka to kontakt od Ciebie jest zainteresowany DONkiem Quote
azalia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Oby się udało z domkiem,trzymam kciuki moooooocnoooooo. Quote
betka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Przelałam Wiośnie 100zł, które dostałam od bardzo milej Pani z mojej wsi na mix-labka. Snikers dzięki rodzonej siostrze Anett i Wiośnie dostał się do cudownego domu, dlatego daję te pieniążki na te 2 biedne ON-ki, które zajęły u Wiosny miejsce Snikusia. Rozmawiałam dziś z Wiosną. Powiedziała, że są bardzo biedne i bardzo zaniedbane. Ja już 3 miesiąc wyczesuję kołtuny z mojej prywatnej kojcowej omc DON-ki, a była w stanie o wiele lepszym od tych dwóch biedaków. Quote
anett Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Beatko jeszcze raz bardzo dziękuję!!:loveu::loveu: (a możesz rozszyfrować mi skrót omc??) Quote
betka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 omc - o mało co :) (= mieszaniec z aspiracjami do DON-ki :)) Quote
anett Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='betka']omc - o mało co :) (= mieszaniec z aspiracjami do DON-ki :)) no tak:evil_lol::evil_lol: Przypomnę o słodkościach dla chłopaków, zapraszamy!! http://www.dogomania.pl/threads/210375-Dogo-kawiarenka-zaprasza-na-pyszne-ciacho-i-kawk%C4%99-.-Cegie%C5%82ki-dla-dw%C3%B3ch-ON-.-Do-07.07 Wiosna ma jutro odrobaczyć ONki i umówić już na kastrację - na pierwszy ogień pójdzie DONek i przy okazji zostanie solidnie ogolony bo niestety z tą sfilcowaną skorupą w części już nic się nie da zrobić Quote
wiosna Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Hop hoop, fani onków i donków, pobudka! Ja wiem, że pierwsze zdjęcia niezachęcające do przytulania, ale internetowa obecność obowiązkowa! Poza tym.. chłopaki się już powoli przepoczwarzają, znów nie zdążyłam zrobić zdjęć - chyba się wszyscy moi czworonożni zmówili żeby mi atrakcji nie zabrakło. Kochane stworzonka. Ale pokażę Wam chłopców, pokażę. Są mili bardzo, coraz bardziej towarzyscy, grzeczni i coraz spokojniejsi. Na początku to taka prawie dzika banda - wszędzie z brudnymi łapami, mokrym nosem, oba naraz - zadyma! Teraz już grzecznieją i nabierają nieco kultury. Nie podobają mi się ich imiona - Rambo (i Bambo ;) ) - i Bary. Rambo to DONek, co już kompletnie nie pasuje do jego usposobienia - trochę tak, jakby labradora nazwać "Killer", albo może odwrotnie - dobermana "Perełka" :roll: Bardzo z niego fajne psisko, poukładane, grzeczne. Psiska coraz mniej śmierdzą, coraz mniej brudzą w kojcu i chyba dociera do nich, że czasy nigdyniewychodzenia już minęły. Rozumne stworzenia, nauczą się szybko. Teraz formalności - doszło 100zł od Betki i 120zł również od Betki, to w kwestii "plusów", minusy natomiast to 80zł za transport, 40zł hotel do końca czerwca i 620zł hotel lipcowy. Lada chwila dojdzie odrobaczenie, jutro napiszę Wam dokładną cenę (lub pojutrze, jeśli wrócę późno). Kastracja pierwsza umówiona na piątek za tydzień (połączona z salonem SPA dla DONka, czyli Rambusia), druga kastracja - Barego - dokładnie tydzień później. Jak zdecydujecie się (a gorącą mam nadzieję, że się zdecydujecie) zmienić imiona to bardzo proszę o wieści, wpiszemy już te nowe w zakładanych książeczkach. Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Cioteczki myślę że chłopakom trzeba szybko imiona zmienić .....;) Może ktoś wystawi dla nich bazarek imienny ? Quote
betka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Pokażcie się cudaki. Gdzież to Was wywiało ON-owe Dziewczyny :) ? Anett nie ma dostępu do neta, więc poproszę o pomoc dla piesków, bo - Wiosna napisała: [B]Teraz formalności - doszło 100zł od Betki i 120zł również od Betki, to w kwestii "plusów", minusy natomiast to 80zł za transport, 40zł hotel do końca czerwca i 620zł hotel lipcowy. Lada chwila dojdzie odrobaczenie, jutro napiszę Wam dokładną cenę (lub pojutrze, jeśli wrócę późno). Kastracja pierwsza umówiona na piątek za tydzień (połączona z salonem SPA dla DONka, czyli Rambusia), druga kastracja - Barego - dokładnie tydzień później. Jak zdecydujecie się (a gorącą mam nadzieję, że się zdecydujecie) zmienić imiona to bardzo proszę o wieści, wpiszemy już te nowe w zakładanych książeczkach. [/B] [B]Wydatki do końca lipca:[/B] 80+40+620 = 740 + 2 x co najmniej 200zł (kastracja) + odrobaczenie, szczepienie, odpchlenie (?) = co najmniej [B]1200zł[/B] [B]Wpływy[/B]: 35zł (ewa36) + 220zł (od Snikersa) + (bazarek Anji2201 :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210375-Dogo-kawiarenka-zaprasza-na-pyszne-ciacho-i-kawk%C4%99-.-Cegie%C5%82ki-dla-dw%C3%B3ch-ON-.-Do-07.07"] http://www.dogomania.pl/threads/2103...-ON-.-Do-07.07[/URL] Quote
Martika&Aischa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='betka']Pokażcie się cudaki. Gdzież to Was wywiało ON-owe Dziewczyny :) ?[/QUOTE] ON-kowe cioteczki grzeją doopki na wakacjach kochana ;) Quote
betka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Niech grzeją :). Dopóki nie wrócą, będziemy zaglądać do tych pięknych Miśków :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 A może by je nazwać Boston i Brooklin ? ;) Quote
dominikabankert Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 oj taaaaaak ale Ty masz dzisiaj super pomysly!!!! [quote name='Martika@Aischa']A może by je nazwać Boston i Brooklin ? ;)[/QUOTE] Quote
Luzia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [B]Sory za OFFa ale sprawa mało ciekawa. Piękny DONek do uśpienia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-UŚPIENIA-zbieramy-na-hotel-BŁAGAMY-O-POMOC[/url]!!! Potrzebna pomoc, dosłownie każda :([/B] Quote
Tymonka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 z mojego bazarku powinno być 54 zł , czekam na 2 wpłaty jeszcze i przeleje chłopakom :) Quote
betka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Anja2201 napisał(a):z mojego bazarku powinno być 54 zł , czekam na 2 wpłaty jeszcze i przeleje chłopakom :) Anju dziękujemy :). Pieski pewnie szybko znajdą domy bo są młode i cudne. Nawet niewielki jednorazowe wpłaty by im pomogły. Może Ktoś mógłby pomóc bazarkiem ? ON-ki proszą :( Quote
Recommended Posts