Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betka wpłaciła bezpośrednio do Wiosny 100zł dla ONków !!! Ogromne DZIĘKI Beatko!!:loveu::loveu:

A DONek ma widoki na dom - Beka to kontakt od Ciebie jest zainteresowany DONkiem

Posted

Przelałam Wiośnie 100zł, które dostałam od bardzo milej Pani z mojej wsi na mix-labka. Snikers dzięki rodzonej siostrze Anett i Wiośnie dostał się do cudownego domu, dlatego daję te pieniążki na te 2 biedne ON-ki, które zajęły u Wiosny miejsce Snikusia.
Rozmawiałam dziś z Wiosną. Powiedziała, że są bardzo biedne i bardzo zaniedbane. Ja już 3 miesiąc wyczesuję kołtuny z mojej prywatnej kojcowej omc DON-ki, a była w stanie o wiele lepszym od tych dwóch biedaków.

Posted

[quote name='betka']omc - o mało co :) (= mieszaniec z aspiracjami do DON-ki :))

no tak:evil_lol::evil_lol:

Przypomnę o słodkościach dla chłopaków, zapraszamy!!
http://www.dogomania.pl/threads/210375-Dogo-kawiarenka-zaprasza-na-pyszne-ciacho-i-kawk%C4%99-.-Cegie%C5%82ki-dla-dw%C3%B3ch-ON-.-Do-07.07

Wiosna ma jutro odrobaczyć ONki i umówić już na kastrację - na pierwszy ogień pójdzie DONek i przy okazji zostanie solidnie ogolony bo niestety z tą sfilcowaną skorupą w części już nic się nie da zrobić

Posted

Hop hoop, fani onków i donków, pobudka! Ja wiem, że pierwsze zdjęcia niezachęcające do przytulania, ale internetowa obecność obowiązkowa!
Poza tym.. chłopaki się już powoli przepoczwarzają, znów nie zdążyłam zrobić zdjęć - chyba się wszyscy moi czworonożni zmówili żeby mi atrakcji nie zabrakło. Kochane stworzonka.

Ale pokażę Wam chłopców, pokażę.
Są mili bardzo, coraz bardziej towarzyscy, grzeczni i coraz spokojniejsi. Na początku to taka prawie dzika banda - wszędzie z brudnymi łapami, mokrym nosem, oba naraz - zadyma! Teraz już grzecznieją i nabierają nieco kultury.
Nie podobają mi się ich imiona - Rambo (i Bambo ;) ) - i Bary. Rambo to DONek, co już kompletnie nie pasuje do jego usposobienia - trochę tak, jakby labradora nazwać "Killer", albo może odwrotnie - dobermana "Perełka" :roll: Bardzo z niego fajne psisko, poukładane, grzeczne.

Psiska coraz mniej śmierdzą, coraz mniej brudzą w kojcu i chyba dociera do nich, że czasy nigdyniewychodzenia już minęły. Rozumne stworzenia, nauczą się szybko.

Teraz formalności - doszło 100zł od Betki i 120zł również od Betki, to w kwestii "plusów", minusy natomiast to 80zł za transport, 40zł hotel do końca czerwca i 620zł hotel lipcowy. Lada chwila dojdzie odrobaczenie, jutro napiszę Wam dokładną cenę (lub pojutrze, jeśli wrócę późno). Kastracja pierwsza umówiona na piątek za tydzień (połączona z salonem SPA dla DONka, czyli Rambusia), druga kastracja - Barego - dokładnie tydzień później. Jak zdecydujecie się (a gorącą mam nadzieję, że się zdecydujecie) zmienić imiona to bardzo proszę o wieści, wpiszemy już te nowe w zakładanych książeczkach.

Posted

Pokażcie się cudaki. Gdzież to Was wywiało ON-owe Dziewczyny :) ?

Anett nie ma dostępu do neta, więc poproszę o pomoc dla piesków, bo -
Wiosna napisała:
[B]Teraz formalności - doszło 100zł od Betki i 120zł również od Betki, to w kwestii "plusów", minusy natomiast to 80zł za transport, 40zł hotel do końca czerwca i 620zł hotel lipcowy. Lada chwila dojdzie odrobaczenie, jutro napiszę Wam dokładną cenę (lub pojutrze, jeśli wrócę późno). Kastracja pierwsza umówiona na piątek za tydzień (połączona z salonem SPA dla DONka, czyli Rambusia), druga kastracja - Barego - dokładnie tydzień później. Jak zdecydujecie się (a gorącą mam nadzieję, że się zdecydujecie) zmienić imiona to bardzo proszę o wieści, wpiszemy już te nowe w zakładanych książeczkach. [/B]

[B]Wydatki do końca lipca:[/B] 80+40+620 = 740 + 2 x co najmniej 200zł (kastracja) + odrobaczenie, szczepienie, odpchlenie (?) = co najmniej [B]1200zł[/B]

[B]Wpływy[/B]: 35zł (ewa36) + 220zł (od Snikersa) + (bazarek Anji2201 :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210375-Dogo-kawiarenka-zaprasza-na-pyszne-ciacho-i-kawk%C4%99-.-Cegie%C5%82ki-dla-dw%C3%B3ch-ON-.-Do-07.07"] http://www.dogomania.pl/threads/2103...-ON-.-Do-07.07[/URL]

Posted

[B]Sory za OFFa ale sprawa mało ciekawa.
Piękny DONek do uśpienia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-UŚPIENIA-zbieramy-na-hotel-BŁAGAMY-O-POMOC[/url]!!!
Potrzebna pomoc, dosłownie każda :([/B]

Posted

Anja2201 napisał(a):
z mojego bazarku powinno być 54 zł , czekam na 2 wpłaty jeszcze i przeleje chłopakom :)

Anju dziękujemy :).

Pieski pewnie szybko znajdą domy bo są młode i cudne. Nawet niewielki jednorazowe wpłaty by im pomogły. Może Ktoś mógłby pomóc bazarkiem ? ON-ki proszą :(