Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa wielkie dzięki!! OTOZowskie konto nie jest internetowe więc rozliczenia mogą być 3 razy w miesiącu, jak dziewczyny wezmą wydruk podam od razu wszystkie wpłaty

Allegro nie mają, cegiełkowe jak najbardziej można zrobić aczkolwiek nie ma krwi, nie ma widowiska, nie liczyłabym na zainteresowanie i pomoc...
sorry ale wczoraj mnie trochę trafiło - nie zdążyłam zabrać takiego fajnego, młodego DONka...

Posted

Dzisiaj pojechał od Wiosny do świetnego domu Snikers:multi: na początku przyszłego tygodnia można by załatwiać transport ONków...
bardzo proszę o wsparcie dla psiaków...:-( od razu musimy nazbierać na transport i świetnie byłoby je wykastrować...

Posted

anett napisał(a):
Bazarek świetny, extra pomysł:lol: kurcze Anja a nie wykombinowałabyś czegoś dla oNków?? plissss:lol:

Wykombinuję :) Tylko daj mi pomyśleć , bo to musi być "coś" , a i zbierała byś kasę na swoje konto ??

Posted

Anja wielkie dzięki!!:lol:
kasę można zbierać od razu na OTOZ

[SIZE=3]Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "ANIMALS"
Inspektorat w Lublińcu
nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001
z dopiskiem "dla ONków"

Posted

[quote name='Anja2201']To może ja będę zbierać , a później całość pójdzie na konto OTOZu ??
Ludzie wolą jak na bieżąco wpisuje się wpływy .

Jasne, super:lol:

Anja a robienie banerków oferują dziewczyny w Off Topic jest kilka wątków np.
http://www.dogomania.pl/threads/206747-Grafika-na-zam%C3%B3wienie-amp-webdesign!!-by-CHANTELL!!
http://www.dogomania.pl/threads/191782-Kalisiowa-grafika-%29-na-zam%C3%B3wienie-.

Posted

betka napisał(a):
Pojadą do Wiosny? Daleko to?
DON-ka to chyba trzeba będzie ostrzyc, bo z tymi dredami na ogonie to może kogoś niechcąco zranić :(

Beatko do Wiosny jest ok. 80km-90km, nie wiem dokładnie ile to wyjdzie bo one są koło Lublińca.
DONek z największych dredów i tego betonu został już ostrzyżony przez faceta ale to tak bardzo z grubsza:shake: teraz Wiosna będzie miała dopiero pracę...

Posted

hej ;)

Psiska dotarły wczoraj (Anett, przepraszam, że już nie dzwoniłam ale poszliśmy jeszcze na spacer, później jeszcze do koni trzeba było i zrobiło się mocno późno).
Zrobię im dzisiaj kilka zdjęć, później pogadam z nimi, o przeszłość i plany wypytam i powiem Wam jakie są. Póki co są bezpieczne i brudne.

Posted

Rozmowy trwają:lol:
ale to fajne chłopaki! i pogadać można, i pójść na spacer, i potrzymać za łapę:lol:
Generalnie bardzo spokojne, zrównoważone psiaki - starszy krótkowłosy Bari jeszcze trochę zestresowany i z dystansem, młodszy DONek przychodził się przytulić ale Wiosna nie chciała...:eviltong:
Psiaki pobiegały po wybiegu, spacer na smyczy też zaliczyły - wczoraj Patryk przyjechał z nimi jak już było ciemno i podobno po raz pierwszy nie było żadnego alarmu wśród psiaków - cisza, spokój, ONeczki też szczeknęły tylko po razie, na dobranoc, i poszły spać.

Za transport trzeba zapłacić 80zł
psiaki trzeba od razu odpchlić 20zł x 2 = 40zł
zaszczepić też chyba 20zł x 2 = 40zł
i odrobaczyć 20zł x 2 = 40zł

Na dzień dobry psiaki potrzebują 200zł
proszę o pomoc!!