jostel5 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jestem wstrząśnięta małostkowością tej jakiejś tam pani z przytuliska... Andzike,pieniądze rozdysponuj jak sobie życzysz...Na pewno zrobisz to dobrze. Quote
Dzika_Figa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Nie ma to jak na złość komuś wyadoptować psa byle gdzie... Ręce opadają. Quote
Andzike Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Nika, czy Gucio pojechał już do domku? Quote
Andzike Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Andzike napisał(a):Nika, czy Gucio pojechał już do domku? Nika, masz jakieś wieści nt Gucia? Według informacji od osoby, której wierzę bezgranicznie Maja trafiła dobrze - do właścicieli dużej firmy w okolicy, którzy mają już jednego psa adoptowanego z tego przytuliska. Podobno śpi na podusiach :) Jeśli tak jest - to bardzo się cieszę. Problem tylko w tym, że ta wiarygodna osoba uzyskała te informacje od osoby, której zupełnie nie wierzę, no ale na to już nic poradzę :( Miejmy nadzieję, że jednak jest to prawdą i mała ślicznotka będzie szczęśliwa, a jej szczeniaki nie zasilą za jakiś czas tego przytuliska... Quote
nika28 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wiem tylko, że Gucio pojechał do tego domku :) Przedzwonię do Państwa w weekend, chyba że Ty dasz radę wcześniej Andzike ? Mam nadzieję, że u Gucia wszystko ok. No i u Mai... Quote
Andzike Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 nika28 napisał(a):Wiem tylko, że Gucio pojechał do tego domku :) Przedzwonię do Państwa w weekend, chyba że Ty dasz radę wcześniej Andzike ? Mam nadzieję, że u Gucia wszystko ok. No i u Mai... Qrcze, chyba nie mam już numeru :( zaraz poszukam w pw, ale chyba wykasowałam :( Quote
Romka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 nika28 napisał(a):Wiem tylko, że Gucio pojechał do tego domku :) Przedzwonię do Państwa w weekend, chyba że Ty dasz radę wcześniej Andzike ? Mam nadzieję, że u Gucia wszystko ok. No i u Mai... W sprawie Mai,mam zamiar coś wiedzieć;)...jak tylko mam nadzieję,jej nowa opiekunka zechce opowiedzieć na mojego maila;)...do poniedziałku pewnie nie będzie żadnych wieści...wyjazd... Quote
nika28 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Super Romciu :) No to czekamy, miejmy nadzieję, że Pani coś odpisze. Quote
Nano Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 wiadomo coś w sprawie Mai ?? a jak tam Gucio się ma ? Quote
Romka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nie dostałam żadnej korespondencji...może jeszcze nie wrócili z wyjazdu...zadzwonię może jutro...dam znać zaraz... Quote
Jasza Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Andzike przekazała na operację Duni (watek w moim banerku) 50 PLN. To pieniadze, ktore zostały, a raczej nie zostały wykorzystane na transport Majeczki na narożnik. Dziękuję z całego serca Ani, a także Igam i Jostel.:loveu::Rose::Rose::Rose: A to Dunia - również dzięki Wam BĘDZIE WIDZIEĆ!! Quote
Andzike Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Hehe, Jaszka jaka szybka ;) Ponieważ dziewczyny zostawiły mi decyzję co z pieniędzmi, a żaden tymczasowicz się na narożnik póki co nie szykuje, przelałam pieniązki na operacją oczka Dunii, o którą Jasza walczy z cały sił :) Dzięki dziewczyny! Rozmawiałam dziś z Panią Gucia. Nie może się nachwalić Gucia, jaki z niego mądry psiak - "ogarnia" czystość, nic w domu nie niszczy, na spacerach zdarza mu się wyszczerzyć na inne psy, ale generalnie jest super :) Mam nadzieję, że z domu Mai dostaniemy równie dobre wieści... Quote
Andzike Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Niespodzianka !!! :) Wieści z nowego domu Gucia - Gucio odwiedził... morze :D bardzo mu się podobalo :) generalnie cyt "jest cudny,grzeczny,i bardzo mądry jak na szczeniaka.Jest bardzo oddany i naprawde czuły.Taka nasza mała pszczółka:)Zadomowił sie dość szybko bo juz pierszego dnia w nowym domu skoczył na łózko i poszedł spać:)Mam kilka fotek jego ale mało bo nie lubi aparatu:)i nie da rady aby stał w miejscu:)Bardzo się ciesze że mam tego psiaka,przyniósł do domu wiele radości:)" Mam jeszcze kilka zdjęć, ale jest na nich Pani Gucia - zapytam, czy mogę umieścić :) PS. Czy on nie wygląda jak Nelson??? :D Quote
nika28 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 O, jak miło zobaczyć Gucia w swoim nowym domku :loveu: A jakie wieści pozytywne :loveu: Aż miło czytać i patrzeć ! Romciu, a czy udało Ci się coś dowiedzieć na temat Mai ? :( Quote
Nano Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Słodziak ten Gucio :* w razie czego to zakryj pani twarz ;p albo ją wytnij xD no własnie Majka co z Toba :( Quote
Romka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Nic jeszcze nie wiem...pani nie odpisała może jutro spróbuję do pani zadzwonić...chyba,że mamy złe namiary na obecną opiekunkę Majki...zadzwonię czekajcie... Quote
Romka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Andzike']Niespodzianka !!! :) Wieści z nowego domu Gucia - Gucio odwiedził... morze :D bardzo mu się podobalo :) generalnie cyt "jest cudny,grzeczny,i bardzo mądry jak na szczeniaka.Jest bardzo oddany i naprawde czuły.Taka nasza mała pszczółka:)Zadomowił sie dość szybko bo juz pierszego dnia w nowym domu skoczył na łózko i poszedł spać:)Mam kilka fotek jego ale mało bo nie lubi aparatu:)i nie da rady aby stał w miejscu:)Bardzo się ciesze że mam tego psiaka,przyniósł do domu wiele radości:)" Mam jeszcze kilka zdjęć, ale jest na nich Pani Gucia - zapytam, czy mogę umieścić :) PS. Czy on nie wygląda jak Nelson??? :D Rany,jaki on piękny...a na pysiu widać,że mądry piesek...rozczulający... Quote
Andzike Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Romka']Nic jeszcze nie wiem...pani nie odpisała może jutro spróbuję do pani zadzwonić...chyba,że mamy złe namiary na obecną opiekunkę Majki...zadzwonię czekajcie... Romka, bardzo Ci dziękuję za fotki - uspokoiłaś mnie trochę :) Oto królowa Majeczka :D Majeczka ze swoją współtowarzyszką Bellą :) Quote
jostel5 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Oooooooooo! Kamień z serca mi spadł! Z łomotem !:) Śliczne sceniacki;)! Quote
Romka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No i zaraz inaczej na wątku:lol:...to może minkę zmienić w tytule wątku...:razz: Quote
Dzika_Figa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ufff, całe szczęście, że ta paskudna historia ma happy end Quote
Andzike Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Romka']No i zaraz inaczej na wątku:lol:...to może minkę zmienić w tytule wątku...:razz:[/QUOTE] Zmienione :) ale mam nadzieję, że to nie jedyny kontakt z Państwem i będą się czasem odzywać, żebyśmy mogły nacieszyć oczy cudną Majeczką? ;) Quote
cavani Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Uff, ja też zaglądałam tu codziennie, żeby sprawdzić czy są jakieś nowe wieści. Bardzo się cieszę, że dla obu pszczółek udało się tafić do dobrych domków. Quote
Romka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Andzike']Zmienione :) ale mam nadzieję, że to nie jedyny kontakt z Państwem i będą się czasem odzywać, żebyśmy mogły nacieszyć oczy cudną Majeczką? ;)[/QUOTE] Przypomnij mi to i ja sobie przypomnę...poza tym Państwo czytają wątek bo im wysłałam... Quote
Recommended Posts