Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Jak ktoś to traktuje ot tak sobie i mówi że wróci do rozmowy w przyszłym tygodniu, to szkoda sobie głowy zawracać, już mi się nie podoba takie podejście, przedmiotowe, w życiu bym komuś takiemu psa nie dała!!!

też tak myślę!....

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
A może potrzebują jeszcze sprawę przemyśleć, dogadać się z synem - różnie to bywa...

... chyba Ty jednak masz rację... i tak nie ma wyjścia... trzeba czekać!?
... o skuteczność rad behawiorysty ,też chyba lepiej nie pytać?... skoro warkoli do wnusia....

• 3 weeks later...
Posted

BUDRYSEK napisał(a):
gdyby było cos nie tak ASTRA poinformowała by mnie...wlasnie do Niej dzwoniłam....tel jest wylaczony, bede probowala pozniej

Telefon nie był wyłączony, tylko na działce otoczonej z trzech stron lasem tylko w nielicznych miejscach jest zasięg. Toffik ma się dobrze, uwielbia przebywać na działce. Ma tam dużo swobody i pańcię cały czas w zasięgu wzroku. Kopie w koło dziury, biega, szczeka, węszy. A wieczorem pada zmęczony i śpi całą noc.

Posted

A pan z Tucholi oczywiście do tematu adopcji Toffika nie wrócił. Później był jeszcze telefon od pani z Konina, ale dom z dwójką małych dzieci. A on do takiego domu z wiadomych względów się nie nadaje. Nie chciałabym, żeby z powodu ewentualnych ataków na dzieci wrócił z adopcji.

• 2 weeks later...
Posted

Tyle czasu Tofik czeka , aż się doczeka :)

cioteczki zajrzyjcie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235162-Sparali%C5%BCowany-jamniczek-b%C5%82agamy-o-pomoc?"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...8560839c3560f&[/URL]

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam!
Toffik ma się dobrze, tkwi u mnie na dt już półtora roku. I żadnych widoków na zmiany. Wnusiu ma już 4 latka i 4 m-ce, wnusia, właśnie skończyła 1,5 roku, więc Toffi teraz warczy na oboje. Teraz wiem już na pewno, że małych dzieci nie lubi i raczej nie polubi. I psów też nie lubi. Kocha tylko swoją Pańcię.
Jak mówię: "Toffik idziesz z Panem na spacerek", to pędzi co sił w łapkach do swojego koszyczka, zagrzebuje się w kocyk i udaje, że go nie ma. Pan musi go znosić, bo dobrowolnie nie chce iść.
Proszę o wznowienie ogłoszeń Toffika, bo ja 27 marca jadę do sanatorium na 3 tygodnie, mąż pracuje w systemie 12-godzinnym, a pies tyle nie wytrzyma bez wyprowadzania.

Posted

Postaram się o nowe zdjęcia do ogłoszeń i jakiś tekst o walorach Toffika. Proszę o zgłoszenie się osoby chętnej do zrobienia ogłoszeń, bo ja niestety jestem kompletnie zielona w tych sprawach..

Posted

[quote name='ASTRA 126']Postaram się o nowe zdjęcia do ogłoszeń i jakiś tekst o walorach Toffika. Proszę o zgłoszenie się osoby chętnej do zrobienia ogłoszeń, bo ja niestety jestem kompletnie zielona w tych sprawach..[/QUOTE]

Ja mogę zrobić ogłoszenia :)