anica Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Agula99 napisał(a):Jak ktoś to traktuje ot tak sobie i mówi że wróci do rozmowy w przyszłym tygodniu, to szkoda sobie głowy zawracać, już mi się nie podoba takie podejście, przedmiotowe, w życiu bym komuś takiemu psa nie dała!!! też tak myślę!.... Quote
Agnieszka Co. Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 A może potrzebują jeszcze sprawę przemyśleć, dogadać się z synem - różnie to bywa... Quote
anica Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):A może potrzebują jeszcze sprawę przemyśleć, dogadać się z synem - różnie to bywa... ... chyba Ty jednak masz rację... i tak nie ma wyjścia... trzeba czekać!? ... o skuteczność rad behawiorysty ,też chyba lepiej nie pytać?... skoro warkoli do wnusia.... Quote
anica Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 ...może trzeba uznać brak wieści?...za dobre wieści :) Quote
BUDRYSEK Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 gdyby było cos nie tak ASTRA poinformowała by mnie...wlasnie do Niej dzwoniłam....tel jest wylaczony, bede probowala pozniej Quote
ASTRA 126 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 BUDRYSEK napisał(a):gdyby było cos nie tak ASTRA poinformowała by mnie...wlasnie do Niej dzwoniłam....tel jest wylaczony, bede probowala pozniej Telefon nie był wyłączony, tylko na działce otoczonej z trzech stron lasem tylko w nielicznych miejscach jest zasięg. Toffik ma się dobrze, uwielbia przebywać na działce. Ma tam dużo swobody i pańcię cały czas w zasięgu wzroku. Kopie w koło dziury, biega, szczeka, węszy. A wieczorem pada zmęczony i śpi całą noc. Quote
ASTRA 126 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 A pan z Tucholi oczywiście do tematu adopcji Toffika nie wrócił. Później był jeszcze telefon od pani z Konina, ale dom z dwójką małych dzieci. A on do takiego domu z wiadomych względów się nie nadaje. Nie chciałabym, żeby z powodu ewentualnych ataków na dzieci wrócił z adopcji. Quote
anica Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Tyle czasu Tofik czeka , aż się doczeka :) cioteczki zajrzyjcie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235162-Sparali%C5%BCowany-jamniczek-b%C5%82agamy-o-pomoc?"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...8560839c3560f&[/URL] Quote
zuzia_kuzik Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Ponawiam propozycję ogłoszeń- jeśli coś, piszcie proszę, można tutaj pisać, bo często skrzynka zapchana:/ Quote
BUDRYSEK Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 zuzia_kuzik napisał(a):Ponawiam propozycję ogłoszeń- jeśli coś, piszcie proszę, można tutaj pisać, bo często skrzynka zapchana:/ dzieki, zaraz cos skombinuje Quote
__Lara Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 anica napisał(a):cicho... cichutko..... No bardzo :( Quote
Isadora7 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 __Lara napisał(a):No bardzo :( bardzo, bardzo, bardzo Quote
BUDRYSEK Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='anica']czy coś się zmieniło u Toffika?.......[/QUOTE] niestety nie :( Quote
ASTRA 126 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Witam! Toffik ma się dobrze, tkwi u mnie na dt już półtora roku. I żadnych widoków na zmiany. Wnusiu ma już 4 latka i 4 m-ce, wnusia, właśnie skończyła 1,5 roku, więc Toffi teraz warczy na oboje. Teraz wiem już na pewno, że małych dzieci nie lubi i raczej nie polubi. I psów też nie lubi. Kocha tylko swoją Pańcię. Jak mówię: "Toffik idziesz z Panem na spacerek", to pędzi co sił w łapkach do swojego koszyczka, zagrzebuje się w kocyk i udaje, że go nie ma. Pan musi go znosić, bo dobrowolnie nie chce iść. Proszę o wznowienie ogłoszeń Toffika, bo ja 27 marca jadę do sanatorium na 3 tygodnie, mąż pracuje w systemie 12-godzinnym, a pies tyle nie wytrzyma bez wyprowadzania. Quote
ASTRA 126 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Postaram się o nowe zdjęcia do ogłoszeń i jakiś tekst o walorach Toffika. Proszę o zgłoszenie się osoby chętnej do zrobienia ogłoszeń, bo ja niestety jestem kompletnie zielona w tych sprawach.. Quote
__Lara Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='ASTRA 126']Postaram się o nowe zdjęcia do ogłoszeń i jakiś tekst o walorach Toffika. Proszę o zgłoszenie się osoby chętnej do zrobienia ogłoszeń, bo ja niestety jestem kompletnie zielona w tych sprawach..[/QUOTE] Ja mogę zrobić ogłoszenia :) Quote
BUDRYSEK Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 ja piernicze! to juz 1,5 roku :( i praktycznie zero telefonow :( Quote
Recommended Posts