Jump to content
Dogomania

SZARIK w swoim DOMU!!!! Trzymajmy kciuki!!!!! Był uwiązany w lesie:-(

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak oczywiście napiszę....
Tylko nie wiem co mi wyjdzie.
A może ktoś chce spróbować...:-)
Dostałam dziś na czołg dla Szarika uwaga!!
100zł:-) od MalgorzatyD.
Nawet nie wiem jak dziękować Ci MalgorzatoD, bo mi rzewnie robi na duszy.
Dziękuję!!

Edit:
I ważna sprawa, pisałam o tym wcześniej., jak było w powijakach:-)
Kulkerson podarował fanty na bazarek dla Szarika a ciocia danavas zrobiła bazarek!!:-)
Bardzo Wam dziękuję kulkerson i danavas.
Jeszcze odrobinka i bazarek będzie otwarty.

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213713-Wielkie-otwarcie!!!!!!-Zapraszamy!!!!-do-12.09.2011-do-15-00?p=17535629#post17535629[/url]

już otwarty!!! kulkerson, prosze o reszte danych do opisu bo już są opytania na bazarku:)

Posted

Danavas dziękuję!!
Nie napisałam tekstu, no nie napisałam:oops:
Edit:
Dziś otrzymałam wpłatę od Czorcik 45zł, tzn 20deklaracja stała + 25 za bazarek<błotnik>.
Dziękuję!
Jutro będę robiła przelew P.Małgosi za wrzesień.

Posted

I dostał zastrzyk?
Ciekawe jak zareagował.
Nie dzwoniłam, bo i impulsów nie mam, i już nie chcę dręczyć tej dobrej kobiety moimi telefonami:-)

Posted

Sylwiaso może na bazarek zajrzysz:-)

Właśnie mój mąż z miasta wrócił, widział samochód wiozący cielaki, kilka z nich leżało a reszta deptała po nich:-(
Było ich z kilkanaście.

Posted

[quote name='Awit']I dostał zastrzyk?
Ciekawe jak zareagował.
Nie dzwoniłam, bo i impulsów nie mam, i już nie chcę dręczyć tej dobrej kobiety moimi telefonami:-)[/QUOTE]

nie dzwoniłam, też nie chcę p. Malgłosi męczyć non stop telefonami, w weekend będę wszystko wiedziała :)

Posted

No dobra powiem Szariczek zaszczepiony na wściekliznę ;) ;) ;) za dwa tygodnie szczepienie na wirusówki ;) ;) ;) No i tyle wiem ale to chyba dobrze ;) ;) ;) Za wirusówki zapłacę więc nie macie się czym martwić ale zapraszamy zapraszamy sami nie damy rady jakies stałe deklarki po parę złotych by się przydały no nie bądzcie skąpi przecież to dla Szariczka na nowy czołg ;) ;)

Posted

a sorki wiem więcej zapomniało mi się Szariczek biega po ogrodzie ze smyczką ale już niedługo bo to taki super mądry pies że już do p. Małgosi przychodzi jak go woła :) :) :)

Posted

Kurcze, wspaniały, mądry, niesamowite, że już przychodzi na zawołanie:-)

Taki tekst napisałam, jak ktoś proponuje nowy, to nie mam nic przeciwko.
Pojawił się nagle we wsi, z dala od zabudowań, bał się ludzi, na widok człowieka uciekał.
Był uwiązany w lesie, sam się uwolnił. Skąd wiemy, że był uwiązany? Od mieszkańców, którzy słyszeli szczek i wycie psa przez kilka dni. Nikt nie poszedł, nie zobaczył co się dzieje….
Na wielką prośbę osoby przebywającej kilka godzin u rodziny na wsi, jedni gospodarze zaczęli wystawiać mu jedzenie, najpierw na polu, z czasem powolutku coraz bliżej gospodarstwa.
Pies w ciągu kilku tygodni zamieszkał na podwórku, pokochał ludzi a najbardziej kilkuletnie dziecko.

Niestety nie mógł tam zostać, ludzie mają kilka swoich psów.
Szarik jest wspaniałym psem. Trudno uwierzyć, że tak delikatnemu, spokojnemu, zrównoważonemu psu zły człowiek chciał odebrać życie skazując go na śmierć w męczarniach i samotności w lesie…
S zarik uczy się, że smycz służy do spacerów, nie do przywiązania.
Uwielbia dzieci, inne psy, do kotów odnosi się pozytywnie.
Z dnia na dzień coraz bardziej ufa człowiekowi, sam podchodzi do głaskania, lubi się przytulić do ręki, poznaje człowieka od tej dobrej strony.
Szarik ma książeczkę zdrowia, jest odrobaczony, zaszczepiony, zabezpieczony p.insektom, a niedługo będzie wykastrowany.
Spokojnie może zamieszkać w domu z dziećmi oraz ze zwierzętami.
Jeśli chcesz mieć wiernego, przekochanego, wyjątkowego i tak pięknego psa-zadzwoń.

Posted

[quote name='sylwiaso']Awit piękny tekst!już bym dzwoniła po Szarika![/QUOTE]
Zapraszam, czekam, podpiszemy umowę na 100%:-)
Nie wysłałam P.Małgosi jeszcze dziś pieniędzy, jutro wyślę.
Guliwer daj mi znać na pw o której jedziecie, kto, skąd, o której wracacie do w-wy, czy bym się zmieściła ewentualnie.
I daj na wszelki wypadek swój tel.
Możesz mi napisać tą odrobinkę?:-)

Posted

Tobie zawsze ;) miejsce się napewno znajdzie jedziemy z bemowa chyba że Czorcio nie będzie mógł ale tego jeszcze nie wiadomo około 12 wyjazd powrót około 15 -16 trudno określić zależy czy będzie dużo ciasta produkcji p.Małgosi :) :) :) tel na pw ;)

Posted

będziemy jechać w niedzielę , Guliwer będzie u mnie około 10:00 , czyli bysmy mogli się spotkać około 10:15 na rondzie Wiatraczna , przy pętli autobusowej, tam stoi samochód z reklama autoszkoły , to gdzieś tam , Pasuje Ci ? powrót około 15-tej

Posted

To co do wyjazdu dam znać jutro, jutro mam niewielką imprezę, jak się będę dobrze czuła:-)
to bym pojechała.
Koło pętli możemy się spotkać, tylko daj mi czorcik na wszelki wypadek tel, Guliwera już mam.
Czy Guliwerze jeździsz spokojnie?
Bo ja jestem wymagająca:-) I mam chorobę lokomocyjną i trzeba na mnie uważać:-)
Zaraz zrobię przelew za hotelik, albo może zaraz policzę a jutro przeleję, cobym znowu cyrków nie robiła.