Awit Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Dobrze, linka dam. Już jest zrobiony, jeszcze tylko ciut opiszę, no i ceny muszę powstawiać:-) ale to już chyba jutro. Quote
Czorcik Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ja tak jestem dobrej myśli , ze szkło się sprzeda :) Quote
Awit Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Dramat. Nina, którą moja córka znalazła kiedyś na cmentarzu w Wołominie, wraca z adopcji:-( Nie chcą już jej, bo przełazi przez płot i zwiewa. Ja nie wiem, normalnie nie wiem co z nią będzie. Do hotelu gdzie była wcześniej nie wróci bo się zamyka. Kasy nie ma. Szarik ja Ciebie przepraszam, ale Nina to towarzyszka podobnej niedoli:-( K........!!!!!!!!!!! Quote
danavas Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Awit napisał(a):Dramat. Nina, którą moja córka znalazła kiedyś na cmentarzu w Wołominie, wraca z adopcji:-( Nie chcą już jej, bo przełazi przez płot i zwiewa. Ja nie wiem, normalnie nie wiem co z nią będzie. Do hotelu gdzie była wcześniej nie wróci bo się zamyka. Kasy nie ma. Szarik ja Ciebie przepraszam, ale Nina to towarzyszka podobnej niedoli:-( K........!!!!!!!!!!! co to za argument że przez płot przełazi?....potrafią tak oddać bez żalu???? Quote
Awit Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Miałam nieraz psy kilka godzin, znalezione, i oddawałam miejskim na paluch by zawieźli, to płakałam tak, że ledwo mogłam się z nimi dogadać. Raz miałam psa na tymczasie kilka dni,<nie dałam rady>, oddałam go z powrotem do kojca, to było kilka lat temu, do dziś mam wielkie poczucie winy, ryczałam przez kilka dni. Gdybym miała dom, NIGDY bym go nie oddała. Nie rozumiem, dlaczego ktoś przez ileś m-cy nie pokocha, na tyle, żeby zrobić wszystko by pomóc psu w zmianie jego zachowania. Quote
Awit Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 (edited) Guliwer przyszło 15zł, podpisane "jakiś bazarek". Bardzo dziękuję:-) Tylko nie wiem jak rozpisać i co to za pieniądze. Rozmawiałam z Panią Małgosią. U psów w zasadzie nic nowego. Mają nowego towarzysza, biegają razem. Szarik jak to Szarik, nadal woli towarzystwo psów niż człowieka. Nadal jak P.Małgosia wykona szybki ruch ręką, on się tak zachowuje jakby się bał. Musiał być bity, że tyle czasu tak reaguje. Edited January 11, 2012 by Awit Quote
Czorcik Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Awit']Guliwer przyszło 15zł, podpisane "jakiś bazarek". Bardzo dziękuję:-) Tylko nie wiem jak rozpisać i co to za pieniądze. Rozmawiałam z Panią Małgosią. U psów w zasadzie nic nowego. Mają nowego towarzysza, biegają razem. Szarik jak to Szarik, nadal woli towarzystwo psów niż człowieka. Nadal jak P.Małgosia wykona szybki ruch ręką, on się tak zachowuje jakby się bał. Musiał być bity, że tyle czasu tak reaguje.[/QUOTE] Awit to ja robilam ten przelew , Guli mi powiedział że to jakiś bazarek i że będziesz wiedzieć , więc podpisałam jakiś bazarek , :) może kupował coś u Ciebie :) Quote
Guliwer89 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 to mój książkowy dla Mundki i Szarika proszę o potwierdzenie wpłaty i usuwamy ;) Mam nadzieję że z następnych będzie więcej kasiorki :) Quote
Awit Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Aaa bazarek, no tak, a Czorcik hehe, że Guli coś kupował u mnie:-) Guliwer to wpiszę Szarikowi 8zł a Mundzi 7zł. Czyli 9 stycznia otrzymałam 8zł od Guliwera dla Szariczka, za bazarek. Dziękuję bardzo!! Quote
Awit Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Dziękujemy za odwiedzinki:-) Któregoś dnia poodnawiam im ogłoszenia. Zanim wykończę się nerwowo. Quote
Kocurek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Cioteczko przepraszam za opoznienie w deklaracji,lada dzien wplynie.Musze "napelnic polskie konto".... Quote
Awit Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Nie przepraszaj Kocurku. I tak poczekam, nie mam innego wyjścia, dobrze, że pamiętasz. I się wzięłam i popłakałam, że piszesz, że pamiętasz. Quote
sharka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) W końcu zabieram się za bazarek, pewnie wystartuję dopiero pod koniec tygodnia. Awit czy mam twoją zgodę na zbieranie pieniążków na Szarika (do spółki z Bastem)? Edited January 15, 2012 by sharka Quote
Awit Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 No pewnie Sharka, dziękuję Ci bardzo. Obyś duuużo zarobiła:-) Czyli zrobisz bazarek...:-) Quote
sharka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Czytam regulamin, jutro robie foto, pojutrze opisy a później siadam z kawką i zobaczymy... Quote
Awit Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Właśnie rozmawiałam z P.Małgosią. Odrobaczyła Szarika za 7zł. Szarik sobie biega z Mundzią i nowym psiakiem i jest im bardzo dobrze, świetnie się bawią. Kończy się karma, pomału muszę zamawiać. Quote
Czorcik Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 fajnie że Bart sie odnalazł wśród nich :) Quote
Awit Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Zamówiłam im karmę, oczywiście 1 worek, czyli po 7,5kg za 50zł. Będziesz miał Szariczku jedzonko, przecież jeść musisz.... Quote
Czorcik Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 aktywowałam pakiet ogłoszeń dla Szarika i liczę na domek :) Quote
sharka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Bazarek jeszcze nie gotowy ale będę wdzięczna za uwagi, na razie głowię się jak zdjęcia wstawić bo proste kopiuj wklej nie działa :/ mam pomysł ale to już jutro http://www.dogomania.pl/threads/221480-W-trakcie-robienia-Różności-fajne-i-niedrogo_na-Basta-i-Szarika_do-04.02.2012?p=18443643#top Quote
Awit Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Zaraz muszę uciekać, bo idzie gość do mnie, zerknę jak tylko wejdę na dogo. Sharka dziękuję!! Przyszło 10zł od danavac na luty, dziękuję! Quote
Awit Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Kocurek napisał(a):Cioteczko dotalas moje pw?:) Kocurku, kocureczku, dostałam i odpisałam jak tylko przeczytałam, ale miałaś skrzyneczkę pełną chyba. Próbowałam raz za razem ale nie szło. Więc już lecę na skrzynkę i dam Ci pw. I dziękuję Ci! No kocurek, nie mogę, nie idzie, oczyścić chyba trzeba Twoją skrzyneczkę........ Quote
Kocurek Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 cioteczko wyczyscilam:)Wyslij prosze jeszcze raz,a ja juz musze dzis zmykac:) Quote
Recommended Posts