Livka Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='kurkata']:evil_lol: uśmiałam się. Tu wspomniana Sylwia. To nie kurtka a "kurkata" -nick, widocznie kobieta na poczcie, gdzie tym razem wpłacałam też myślała że to jakieś zakupy. Dziewczyny, ja mogę Ivora jeszcze powspierać tylko przypominajcie mi o wpłacie ok? (beż żenady i skrupułów, bo czasami jestem tak zakręcona że...). Pozdrawiam, Sylwia D.[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: chybabym nie wpadła na to :grin: - dzięki za wyjaśnienia i dzięki za dalszą chęć pomocy :Rose::Rose::Rose: Pozdrawiamy !!! :bye::bye::bye: Quote
SleepingSun Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 w takim razie czekam na aktualny opis i będę działać :) Quote
sylwija Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 super :) a póki co taka anegdotka dzisiejsza ;) [quote name='"jamor"']Kol. Marcin ktory zawsze cos popsuje, zgubi lub sam sobie zrobi krzywde - dzis podczas stzrelania za blisko przyłozył łeb do lunety. Dostał w nosa, chyba sie złamał, klew sie lała. Potem Iwor ciagle za nim łaził i się mu przygladał. Pytam Iwora co sie tak na niego gapisz , a on " bo takiej ciamajdy to w zyciu nie widziałem " :lol: Quote
agata51 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Coraz weselej na wątku! Nie wiem tylko, czy kol. Marcinowi tak wesoło jak nam. Wyrazy współczucia. Quote
Livka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Kochane dziewczyny czekam na fotki bo chcę ruszyć z bazarkiem :cool3: i mam pytanie - skoro nasz słodki Baltuś już w swoim domku może bazarek wystawimy dla Ivora i Asika, co o tym myślicie? :razz: Quote
sylwija Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Livka']Kochane dziewczyny czekam na fotki bo chcę ruszyć z bazarkiem :cool3: i mam pytanie - skoro nasz słodki Baltuś już w swoim domku może bazarek wystawimy dla Ivora i Asika, co o tym myślicie? :razz:[/QUOTE] ja jestem za :) fotki postaram się jutro, pojutrze podesłać :) dzięki, Livka :) Quote
sajlana Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Footy! Zapomniałam!!! Livciu, dzisiaj porobię, jutro ci wyslę z opisem.... Quote
Livka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ok. spokojnie, a co myślisz o tym żeby bazar podzielić na Ivora i Asika ? Quote
sajlana Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jak najbardziej jestem za! Sylwia sama nie da rady finansowo!!!! Quote
Livka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 To super !!! Dobrze, że Baltuś trochę kasy zostawił, wiedział chłopak kiedy domek znaleźć ;) Quote
sajlana Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Oszczędny był, po mieście się nie szlajał, na suczki nie chodził - to i konto dla spadkobierców bez długów zostawił ;) Quote
Livka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 moca35 - bardzo dziękujemy za zasilenie skarbonki Ivora :Rose::Rose::Rose: Quote
Agula99 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ivorek, twój kolega już w domku, a ty??? Pokazuj się piękny :) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ivorek na pierwszą wskakuj, pokaż się światu ;) Quote
sajlana Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 wskakuj, wskakuj.....ciebie do domku trzeba ekspresem wysłać!!!! Quote
sylwija Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 sajlana napisał(a):Oszczędny był, po mieście się nie szlajał, na suczki nie chodził - to i konto dla spadkobierców bez długów zostawił ;) :D :D jak to Balto ;) Ivor to też porządny gość, na pewno go w końcu ktoś doceni :) wysłałam do Livki kilka fantów podarowanych przez Justynę i Marka P. dla Ivora właśnie i Asika, i jeszcze będą czapeczki podarowane przez forum zpsem :) Quote
Livka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 sylwija napisał(a): wysłałam do Livki kilka fantów podarowanych przez Justynę i Marka P. dla Ivora właśnie i Asika, i jeszcze będą czapeczki podarowane przez forum zpsem :) Dostałam - dziękuję, w takiej formie jest ok. :loveu: czekam jeszcze na fanty sajlany i ruszam :user: z bazarem ! Quote
sajlana Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 mam opóznienie...wiem :oops: dzisiaj zrobie footy, opisy i jutro rano wyslę :roll: Quote
Livka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Kochani bardzo proszę o wpłaty na styczeń :roll: Igam czy Twoja deklaracja przeniesiona na Balto może znowu wrócić do Ivorka ? :cool3: Quote
Livka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 sajlana napisał(a):ja wpłacę jak zwykle po 25.... sajlano Ty styczeń masz zapłacony :loveu: Quote
Recommended Posts