Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kurkata']:evil_lol: uśmiałam się. Tu wspomniana Sylwia. To nie kurtka a "kurkata" -nick, widocznie kobieta na poczcie, gdzie tym razem wpłacałam też myślała że to jakieś zakupy. Dziewczyny, ja mogę Ivora jeszcze powspierać tylko przypominajcie mi o wpłacie ok? (beż żenady i skrupułów, bo czasami jestem tak zakręcona że...). Pozdrawiam, Sylwia D.[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt:

chybabym nie wpadła na to :grin: - dzięki za wyjaśnienia i dzięki za dalszą chęć pomocy :Rose::Rose::Rose:

Pozdrawiamy !!! :bye::bye::bye:

Posted

super :) a póki co taka anegdotka dzisiejsza ;)

[quote name='"jamor"']Kol. Marcin ktory zawsze cos popsuje, zgubi lub sam sobie zrobi krzywde - dzis podczas stzrelania za blisko przyłozył łeb do lunety. Dostał w nosa, chyba sie złamał, klew sie lała. Potem Iwor ciagle za nim łaził i się mu przygladał. Pytam Iwora co sie tak na niego gapisz , a on " bo takiej ciamajdy to w zyciu nie widziałem " :lol:

Posted

Kochane dziewczyny czekam na fotki bo chcę ruszyć z bazarkiem :cool3: i mam pytanie - skoro nasz słodki Baltuś już w swoim domku może bazarek wystawimy dla Ivora i Asika, co o tym myślicie? :razz:

Posted

[quote name='Livka']Kochane dziewczyny czekam na fotki bo chcę ruszyć z bazarkiem :cool3: i mam pytanie - skoro nasz słodki Baltuś już w swoim domku może bazarek wystawimy dla Ivora i Asika, co o tym myślicie? :razz:[/QUOTE]

ja jestem za :) fotki postaram się jutro, pojutrze podesłać :)
dzięki, Livka :)

Posted

sajlana napisał(a):
Oszczędny był, po mieście się nie szlajał, na suczki nie chodził - to i konto dla spadkobierców bez długów zostawił ;)

:D :D jak to Balto ;)

Ivor to też porządny gość, na pewno go w końcu ktoś doceni :)

wysłałam do Livki kilka fantów podarowanych przez Justynę i Marka P. dla Ivora właśnie i Asika, i jeszcze będą czapeczki podarowane przez forum zpsem :)

Posted

sylwija napisał(a):

wysłałam do Livki kilka fantów podarowanych przez Justynę i Marka P. dla Ivora właśnie i Asika, i jeszcze będą czapeczki podarowane przez forum zpsem :)

Dostałam - dziękuję, w takiej formie jest ok. :loveu: czekam jeszcze na fanty sajlany i ruszam :user: z bazarem !