Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny ogólnie jest kiepsko z telefonami :( nie tylko Ivora ale innych psów też.
Ponieważ jutro mamy nowy rok Ivor dostanie inną osobę do prowadzenia adopcji (osobę która ma złota rękę i nie jeden raz już mi pomogła w znalezieniu domu). Tak więc jeżeli będziecie robiły kolejne ogłoszonka to bardzo proszę pozmieniać osobe do kontaktu na [email protected] 503758133 Te ogłoszenia które są na mnie mogą zostać, chyba, że chce Wam się w każdym ogłoszeniu zmieniać dane.

Posted

pomysłów brak :(

Mój TZ planuje spróbować z nim na rowerze pojeździć..
Ja mogę powiedzieć, że Ivor jest wyjątkowo karny jak na haszczaka. Jak uznaje kogoś za swojego, to jest bardzo posłuszny i bardzo dużo rozumie, co się do niego mówi.
Naprawdę uważam, że jest wyjątkowo inteligentnym psem.

Posted

Konto Ivorka powiększyło się o wpływ z naszego bazarku misz-maszowego o kwotę 219 zł :multi::multi::multi: pięknie wszystkim dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

a tymczasem..
dla Ivora od :smile:
[quote name='"czina"']Ponieważ ujęła nas historia Ivora, nasze forum postanowiło przekazać dla niego fanty na bazarek. Ivor otrzyma od nas 6 czapek z przeznaczeniem na sprzedaż. Całą kwotę z tegoż bazarku prosimy przelać na konto jego.

i co za tym idzie planujemy bazarek dla Ivora, Livka wspaniałomyślnie zgodziła się go poprowadzić :smile:
gdyby ktoś miała jakieś fanty, to Ivor będzie wdzięczny :smile:

specjalnie na razie zdjęć czapek nie wklejam, będzie miła niespodzianka, sądzę ;-)