piescofajnyjest Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 hahahahhahahahahahahhaah:) rewelacja!!!! Quote
sajlana Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 A tak odchodząc od tematu .... Balto rozpruł całą kanapę w nowym domu ... Quote
sylwija Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 sajlana napisał(a):A tak odchodząc od tematu .... Balto rozpruł całą kanapę w nowym domu ... oo jak sam zostal? Quote
sajlana Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 tak...jak sam....ech :shake: a wcale nie-wybiegany nie był ... nudziło się łajzie albo co... Quote
Livka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 no to narozrabiał łobuz ... :diabloti: Ivorku zapraszaj do swojego sklepiku bo tam totalny misz-masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
sylwija Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 sajlana napisał(a):tak...jak sam....ech :shake: a wcale nie-wybiegany nie był ... nudziło się łajzie albo co... moze niech mu konga albo cos innego typu wielka wedzona kosc zostawiajs. ale co, zalamali sie czy walcza? ja bazarek ciagle noszd i zapraszam, wzzedzie ;) Quote
sajlana Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Wawrzyniec podłamany...wiem co czuje - pamiętam moje drzwi (zresza codziennie widze jedne i drugie bo mnie mam za co ich wymienić..) Quote
sajlana Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Info od Balto: "hej :-) nastroje dobre nas dwoje też ;-) coż trzeba sobie z tym jakoś radzić..wczoraj była akcja pod tytułem..urwanie ze smyczy i wyżera wielkiego zamarzniętego gówna oraz u tytłanie oraz ucieczka :-) tjaaa na szczęście biegiem wrócił pod dom, potem było szaleństwo w łazience :-) trzeba duuuuuużo cierpliwości :-) ale radzimy sobie :-)" Quote
sylwija Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 podobno chca z klatka sprobowac.. i tak: Baltek rozrabia Ivora nikt nie chce a jeszcze mam sygnal o blakajacym sie mlodziutkim haszczaku, ktorego jak hycel dorwie, to marnid z nim bedzie..a najpewniej w ogole nie wiadomo, co bedzie.. nie wiem, co robic, nie mam, gdzie go zabrsc, nie mam kasy na cokolwiek. moze ktos ma dt dlA ok.rocznego husky? Quote
sajlana Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 mój ostatni (ten od drzwi..:angryy:) poszedł do antyterrorysty...i też cięzko było...qrcze, nikt nie zna nikogo, u kogo w rodzinie przynajmniej 1 osoba ni musi pracować....albo ma juz jednego psa i chce drugiego..? bo szczerze mówiąc, nie widze innego wyjścia... Quote
sylwija Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 a u mnie najwiecej zniszczen dokonala samojedka na dt, ktora teraz zreszta zostaje sama w mieszkaniu, jak jej Pani pracuje noi moj osobisty(bo zostal) maly, mlody kundelek doslownie wszystko-zracy. . ale co ja mam zrobic z tym blakajacym sie haszczakiem? zrobic zdjecie i niech gania po lesie dalej? q, co za bezsilnosc.. Quote
sajlana Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 a cytując Wawrzyńca: " tak szkoda :-) że nikt nas nie widział hehehe za kotarą w pianie w wanie prowadząc wyrafinowane rozmowy o zyciu :-)))" czyli pierwsza kąpiel za nami! Quote
piescofajnyjest Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 pamietam pierwszy nasz spacer z Czarna ze schronu....jak sie najadla swiezego gowna jakiegos Bezdomnego i w reszcie sie wytytlala-nowiusienkie szelki i smycz.... ech..... Quote
Livka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Serdecznie dziękujemy cioci sajlanie za zasilenie Ivorkowego konta :Rose::Rose::Rose: Quote
sylwija Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 dziękujemy i zapraszamy cioteczkę sajlanę do odwiedzin u Ivorka ;) Quote
sylwija Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 przystojniak wciąż bezdomny, a to taki kochany psiak.. Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ivorek, jakie fajne pozy!! No pokazuj się chłopaku!!! :) Quote
sylwija Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Ivor jest bardzo faj ny i bardzo kochany i.. człowiek jest dla niego ważniejszy niż jedzenie pełna micha, a on się chce miziać, bawić.. On bardzo chce, potrzebuje być czyjś.. edit: kolejny husky, którego wczoraj zgarnęłam, chłopak nie ma nic.. http://www.dogomania.pl/threads/221873-m%C5%82ody-b%C5%82%C4%85kaj%C4%85cy-si%C4%99-husky-potrzebne..-wszystko.. Quote
Agula99 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Taka fajna psina i nikt go nie chce??? ludzie to sami nie wiedzą co chcą... Quote
Recommended Posts