Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sajlana napisał(a):
tak...jak sam....ech :shake: a wcale nie-wybiegany nie był ... nudziło się łajzie albo co...

moze niech mu konga albo cos innego typu wielka wedzona kosc zostawiajs. ale co, zalamali sie czy walcza?

ja bazarek ciagle noszd i zapraszam, wzzedzie ;)

Posted

Info od Balto:
"hej :-) nastroje dobre nas dwoje też ;-) coż trzeba sobie z tym jakoś radzić..wczoraj była akcja pod tytułem..urwanie ze smyczy i wyżera wielkiego zamarzniętego gówna oraz u tytłanie oraz ucieczka :-) tjaaa na szczęście biegiem wrócił pod dom, potem było szaleństwo w łazience :-) trzeba duuuuuużo cierpliwości :-) ale radzimy sobie :-)"

Posted

podobno chca z klatka sprobowac..
i tak:
Baltek rozrabia
Ivora nikt nie chce
a jeszcze mam sygnal o blakajacym sie mlodziutkim haszczaku, ktorego jak hycel dorwie, to marnid z nim bedzie..a najpewniej w ogole nie wiadomo, co bedzie..
nie wiem, co robic, nie mam, gdzie go zabrsc, nie mam kasy na cokolwiek.
moze ktos ma dt dlA ok.rocznego husky?

Posted

mój ostatni (ten od drzwi..:angryy:) poszedł do antyterrorysty...i też cięzko było...qrcze, nikt nie zna nikogo, u kogo w rodzinie przynajmniej 1 osoba ni musi pracować....albo ma juz jednego psa i chce drugiego..? bo szczerze mówiąc, nie widze innego wyjścia...

Posted

a u mnie najwiecej zniszczen dokonala samojedka na dt, ktora teraz zreszta zostaje sama w mieszkaniu, jak jej Pani pracuje
noi moj osobisty(bo zostal) maly, mlody kundelek doslownie wszystko-zracy. .

ale co ja mam zrobic z tym blakajacym sie haszczakiem? zrobic zdjecie i niech gania po lesie dalej?
q, co za bezsilnosc..

Posted

a cytując Wawrzyńca:
" tak szkoda :-) że nikt nas nie widział hehehe za kotarą w pianie w wanie prowadząc wyrafinowane rozmowy o zyciu :-)))"
czyli pierwsza kąpiel za nami!