Agula99 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ivorek nie poddajemy się!!! Hopsiamy!!! :) Quote
sylwija Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 sajlana napisał(a):dzień dobry wszystkim! dzień dobry i ponawiam zaproszenie ;) teraz można odwiedzić i Ivora, i Gabora - za jednym zamachem :) sylwija napisał(a):dziękujemy i zapraszamy cioteczkę sajlanę do odwiedzin u Ivorka ;) Quote
sajlana Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 baaardzo chetnie z Toba pojadę!! Z tym, że wybywam na tydzień do Bukowiny...sylwija napisał(a):dzień dobry i ponawiam zaproszenie ;) teraz można odwiedzić i Ivora, i Gabora - za jednym zamachem :) Quote
sylwija Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 sajlana napisał(a):baaardzo chetnie z Toba pojadę!! Z tym, że wybywam na tydzień do Bukowiny... to trzymam za słowo ;) Quote
sajlana Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Wycieczka możliwa tylko w weekend? wybywam w ta sobotę, wracam 11 lub 12 lutego ... dryndnę do ciebie jak wrócę! Quote
piescofajnyjest Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 czesc Ivorku:))) miziam Cie z calych sil!!! Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ivorek, trzymaj się!! :) Ty piękności nad pięknościami!! :) Quote
Ty$ka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Podnoszę Ivorka... Oby przed świętami Wielkiej Nocy znalazł jeszcze dom, bo na to zasługuje :) Quote
sylwija Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='sajlana']Wycieczka możliwa tylko w weekend? wybywam w ta sobotę, wracam 11 lub 12 lutego ... dryndnę do ciebie jak wrócę![/QUOTE] noo, ja to i nie każdy weekend mam wolny, a niektórzy się urlopują.. Kurcze, ciężko się przyzwyczaić do kieratu ;) [quote name='Ty$ka']Podnoszę Ivorka... Oby przed świętami Wielkiej Nocy znalazł jeszcze dom, bo na to zasługuje :)[/QUOTE] nie żartuj, do świąt jeszcze daleko. Trzeba go szybkjo wypromować, może na bilbord się zrzucimy? ;) Quote
Ty$ka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Też mam nadzieję, że niedługo ktoś go wypatrzy ;) Quote
sajlana Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 sru tu tu tu ... nie wiem czy gdziekolwiek pojadę...zobaczymy w piatek :angryy: sylwija napisał(a):noo, ja to i nie każdy weekend mam wolny, a niektórzy się urlopują.. Kurcze, ciężko się przyzwyczaić do kieratu ;) nie żartuj, do świąt jeszcze daleko. Trzeba go szybkjo wypromować, może na bilbord się zrzucimy? ;) Quote
Agula99 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ivorek, co ja tu mogę jeszcze napisać>?? Do dooomu i to juuuż :) Quote
sylwija Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 (edited) a ja go muszę chyba odwiedzić szybko osobiście. Strasznie mi go szkoda, już dawno powinien być w domku, nie wiem, co wymyśleć.. edit: przypominam o bazarku, z którego połowa dochodu przeznaczona jest na Ivora - http://www.dogomania.pl/threads/221471-Totalny-misz-masz-edycja-III-dla-Ivora-i-Asika.-Do-04.02.-do-godz.-22-giej. zapraszam i proszę o rozgłaszanie, już ostatnie dni :) Edited February 1, 2012 by sylwija Quote
sajlana Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wampirzyca....:cool3: sylwija napisał(a):a ja go muszę chyba odwiedzić szybko osobiście. Strasznie mi go szkoda, już dawno powinien być w domku, nie wiem, co wymyśleć.. edit: przypominam o bazarku, z którego połowa dochodu przeznaczona jest na Ivora - http://www.dogomania.pl/threads/221471-Totalny-misz-masz-edycja-III-dla-Ivora-i-Asika.-Do-04.02.-do-godz.-22-giej. zapraszam i proszę o rozgłaszanie, już ostatnie dni :) Quote
Livka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Bambino serdecznie dziękujemy za kolejną wpłatę do skarbonki Ivora :Rose::Rose::Rose: Wszystkich zalegających prosimy o uregulowanie wpłat :modla: Quote
sylwija Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 trzymaj się Ivor, kogoś w końcu zauroczysz, co najmniej jak mnie ;) Quote
Livka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Hallo, hallo tu kolejna zauroczona ;) Serdeczne podziękowania dla wpłacających :Rose::Rose::Rose: na koncie Ivorka kolejna kasa , tym razem od :loveu: Igam :loveu: dkfopt :loveu: ocelot Quote
sylwija Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 ja tez dziękuję w imieniu Ivora :) zrobiłam dzisiaj przelew za styczeń w hotelu - 434 pln przy okazji zaproszę do Gabora, http://www.dogomania.pl/threads/2218...e..-wszystko.. który czeka na właściciela - raczej nowego.. Zgarnęłam go z mrozu i nie mam w ogóle kasy na niego.. Quote
Igam Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Livka napisał(a): na koncie Ivorka kolejna kasa , tym razem od :loveu: Igam Ja oczywiście wracam, tak jak obiecałam, ze swoją deklaracją do Ivora (bo czasowo była przeniesiona na Balto) :) 10 pln miesięcznie (wpłaciłam 30 pln za styczeń, luty i marzec) Quote
Livka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Igam napisał(a):Ja oczywiście wracam, tak jak obiecałam, ze swoją deklaracją do Ivora (bo czasowo była przeniesiona na Balto) :) 10 pln miesięcznie (wpłaciłam 30 pln za styczeń, luty i marzec) Witaj u nas :loveu::loveu::loveu: Wszystko rozpisałam w rozliczeniu - post nr 2 - proszę sprawdzajcie mnie :cool3: sylwija - już robię przelew :fadein: Quote
Agula99 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ivorku, kiedy i tobie się poszczęści tak jak Baltkowi??? Quote
Recommended Posts