Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sajlana napisał(a):
dzień dobry wszystkim!

dzień dobry i ponawiam zaproszenie ;) teraz można odwiedzić i Ivora, i Gabora - za jednym zamachem :)

sylwija napisał(a):
dziękujemy i zapraszamy cioteczkę sajlanę do odwiedzin u Ivorka ;)

Posted

baaardzo chetnie z Toba pojadę!! Z tym, że wybywam na tydzień do Bukowiny...

sylwija napisał(a):
dzień dobry i ponawiam zaproszenie ;) teraz można odwiedzić i Ivora, i Gabora - za jednym zamachem :)

Posted

[quote name='sajlana']Wycieczka możliwa tylko w weekend? wybywam w ta sobotę, wracam 11 lub 12 lutego ... dryndnę do ciebie jak wrócę![/QUOTE]

noo, ja to i nie każdy weekend mam wolny, a niektórzy się urlopują.. Kurcze, ciężko się przyzwyczaić do kieratu ;)

[quote name='Ty$ka']Podnoszę Ivorka... Oby przed świętami Wielkiej Nocy znalazł jeszcze dom, bo na to zasługuje :)[/QUOTE]

nie żartuj, do świąt jeszcze daleko. Trzeba go szybkjo wypromować, może na bilbord się zrzucimy? ;)

Posted

sru tu tu tu ... nie wiem czy gdziekolwiek pojadę...zobaczymy w piatek :angryy:

sylwija napisał(a):
noo, ja to i nie każdy weekend mam wolny, a niektórzy się urlopują.. Kurcze, ciężko się przyzwyczaić do kieratu ;)

nie żartuj, do świąt jeszcze daleko. Trzeba go szybkjo wypromować, może na bilbord się zrzucimy? ;)

Posted (edited)

a ja go muszę chyba odwiedzić szybko osobiście. Strasznie mi go szkoda, już dawno powinien być w domku, nie wiem, co wymyśleć..

edit: przypominam o bazarku, z którego połowa dochodu przeznaczona jest na Ivora - http://www.dogomania.pl/threads/221471-Totalny-misz-masz-edycja-III-dla-Ivora-i-Asika.-Do-04.02.-do-godz.-22-giej.
zapraszam i proszę o rozgłaszanie, już ostatnie dni :)

Edited by sylwija
Posted

Wampirzyca....:cool3:

sylwija napisał(a):
a ja go muszę chyba odwiedzić szybko osobiście. Strasznie mi go szkoda, już dawno powinien być w domku, nie wiem, co wymyśleć..

edit: przypominam o bazarku, z którego połowa dochodu przeznaczona jest na Ivora - http://www.dogomania.pl/threads/221471-Totalny-misz-masz-edycja-III-dla-Ivora-i-Asika.-Do-04.02.-do-godz.-22-giej.
zapraszam i proszę o rozgłaszanie, już ostatnie dni :)

Posted

Hallo, hallo tu kolejna zauroczona ;)

Serdeczne podziękowania dla wpłacających :Rose::Rose::Rose: na koncie Ivorka kolejna kasa , tym razem od

:loveu: Igam
:loveu: dkfopt
:loveu: ocelot

Posted

Livka napisał(a):
na koncie Ivorka kolejna kasa , tym razem od
:loveu: Igam

Ja oczywiście wracam, tak jak obiecałam, ze swoją deklaracją do Ivora (bo czasowo była przeniesiona na Balto) :)
10 pln miesięcznie (wpłaciłam 30 pln za styczeń, luty i marzec)

Posted

Igam napisał(a):
Ja oczywiście wracam, tak jak obiecałam, ze swoją deklaracją do Ivora (bo czasowo była przeniesiona na Balto) :)
10 pln miesięcznie (wpłaciłam 30 pln za styczeń, luty i marzec)

Witaj u nas :loveu::loveu::loveu:

Wszystko rozpisałam w rozliczeniu - post nr 2 - proszę sprawdzajcie mnie :cool3:

sylwija - już robię przelew :fadein: