uczeń czarnoksieżnika Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 wysłałem deklarację na następne pięć miesięcy... Quote
Agula99 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ivorek pozdrawiam i życzę domku szybciutko!! Quote
_Dunaj_ Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Zagladam do Ivorka i co nadal domku nie ma ? Mam tez prośbę, może ktos będzie mógł pomóc Norel z dodgo szuka pilnie domu dla Malamuta, jej znajoma przygarneła psa z ulicy i było wszystko ok. ale dostała ultimatum od Tz, że w ciągu tygodnia pies musi zniknąć, bo jak nie to on go sam zlikwiduje, pani gotowa jest dawać 150 na karme jeśli ktoś go na dt przyjmie, a Norel oferuje transport, więcej informacji przez pw do Norel Quote
sylwija Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 FAM zaproponowało pomoc dla Sybira, mają miejsce w swoim hotelu (swoim - z którym współpracują), gdzie ktoś mógłby pracować z Sybirem. Nie wiem, czy dt jest dobrym pomysłem, jeśli Sybir nie lubi mężczyzn i może ugryźć.. Chyba, że doświadczony dt. a Ivor domku nie ma :( 2 x ktoś wydawał się poważnie zainteresowany i właściwy nawet, tzn. aktywny, szukającego psa do sportów i 2 x ktoś zrezygnował. Ma nasz chłopak pecha :( nie wiem, co z tym wydarzeniem jego robić.. fb mnie przerasta.. raaatunku - http://www.facebook.com/events/178912505528563/ pomóżcie :) Quote
sylwija Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='sajlana']U mnie coś się znajdzie na bazarek... super, żona mojego brata tez dała parę fantów dla Ivora, no i zpsem świetne czapki, więc tylko czekamy na Livkę, czy nie ma dość ;) [quote name='uczeń czarnoksieżnika']wysłałem deklarację na następne pięć miesięcy... dzięki, ale miejmy nadzieję, że nie będzie aż tak długo, to już byłby rok w hotelu.. Quote
ewa36 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ciocie proszę na pw o przypomnienie danych do wplaty celem izipełnienia deklaracjia dla psiulka. Quote
Agula99 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ivorku, Ivorku, kiedy szczęście się uśmiechnie??? Quote
sylwija Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='ewa36']Ciocie proszę na pw o przypomnienie danych do wplaty celem izipełnienia deklaracjia dla psiulka. przesłałam pw, dziękuję w imieniu Ivora :) ktoś go musi w końcu zauważyć i docenić, na stronie HA ma nową mozaikę ;) Quote
sylwija Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 pokazuję ;) ciągle ma taką buźkę szczenięcą :) Quote
_Dunaj_ Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Haszczaki tak mają, dziś mi dogo muli może jutro pokażę Wam zdjęcie mojego stadka z Haszczakiem oczywiście Quote
Livka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Już jestem - ledwo żyję, ale już kontaktuję ;) jak tylko się trochę ogarnę zabiorę się za bazarek :lol: [quote name='uczeń czarnoksieżnika']wysłałem deklarację na następne pięć miesięcy...[/QUOTE] Maćku bardzo dziękujemy - już na koncie Ivorka - dziękujemy również agacie51 za wpłatę :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
sajlana Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 u mnie będzie bardziej książkowo...postaram się ogarnąć z fantami jak najszybciej Quote
Livka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Serdecznie dziękuję za kolejne wpłaty dla Ivora - tym razem konto zasiliła ewa36 i K&M :Rose::Rose::Rose: wpłynęła także kasa od Sylwii D. z Miszewa za kurtkę - czy to z jakiegoś bazarku ??? Quote
Agula99 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ivorku, czy o ciebie choć ktoś zapytał??? Quote
kurkata Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Livka']Serdecznie dziękuję za kolejne wpłaty dla Ivora - tym razem konto zasiliła ewa36 i K&M :Rose::Rose::Rose: wpłynęła także kasa od Sylwii D. z Miszewa za kurtkę - czy to z jakiegoś bazarku ???[/QUOTE] :evil_lol: uśmiałam się. Tu wspomniana Sylwia. To nie kurtka a "kurkata" -nick, widocznie kobieta na poczcie, gdzie tym razem wpłacałam też myślała że to jakieś zakupy. Dziewczyny, ja mogę Ivora jeszcze powspierać tylko przypominajcie mi o wpłacie ok? (beż żenady i skrupułów, bo czasami jestem tak zakręcona że...). Pozdrawiam, Sylwia D. Quote
sylwija Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 dziękujemy kurkata :) a może ktoś ma jakiś pomysł, jak wypromować Ivora? bo ponad pół roku w hoteliku - zdrowy, młody, wygląda świetnie, typowy husky - a zainteresowanie zerowe .. Quote
SleepingSun Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 słuchajcie mogę zamieścić zdjęcie Ivora z opisem na FB i prosić o udostępnianie. Oczywiście jeżeli interesuje was rozsianie tej wiadomości głównie po osobach z Krakowa... Quote
sylwija Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='SleepingSun']słuchajcie mogę zamieścić zdjęcie Ivora z opisem na FB i prosić o udostępnianie. Oczywiście jeżeli interesuje was rozsianie tej wiadomości głównie po osobach z Krakowa...[/QUOTE] pewnie, że tak :) dzięki tylko poczekajmy chwilkę z opisem, bo dzisiaj miały dziewczyny z HA go odwiedzić i może się opis zmieni. One będą miały bardziej obiektywną i konkretną zapewne ocenę. Bo mnie już Ivor zna i jesteśmy zaprzyjaźnieni :) Quote
Recommended Posts