Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zagladam do Ivorka i co nadal domku nie ma ?

Mam tez prośbę, może ktos będzie mógł pomóc Norel z dodgo szuka pilnie domu dla Malamuta, jej znajoma przygarneła psa z ulicy i było wszystko ok. ale dostała ultimatum od Tz, że w ciągu tygodnia pies musi zniknąć, bo jak nie to on go sam zlikwiduje, pani gotowa jest dawać 150 na karme jeśli ktoś go na dt przyjmie, a Norel oferuje transport, więcej informacji przez pw do Norel

Posted

FAM zaproponowało pomoc dla Sybira, mają miejsce w swoim hotelu (swoim - z którym współpracują), gdzie ktoś mógłby pracować z Sybirem. Nie wiem, czy dt jest dobrym pomysłem, jeśli Sybir nie lubi mężczyzn i może ugryźć.. Chyba, że doświadczony dt.

a Ivor domku nie ma :(
2 x ktoś wydawał się poważnie zainteresowany i właściwy nawet, tzn. aktywny, szukającego psa do sportów i 2 x ktoś zrezygnował. Ma nasz chłopak pecha :(

nie wiem, co z tym wydarzeniem jego robić.. fb mnie przerasta.. raaatunku - http://www.facebook.com/events/178912505528563/ pomóżcie :)

Posted

[quote name='sajlana']U mnie coś się znajdzie na bazarek...

super, żona mojego brata tez dała parę fantów dla Ivora, no i zpsem świetne czapki, więc tylko czekamy na Livkę, czy nie ma dość ;)

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']wysłałem deklarację na następne pięć miesięcy...

dzięki, ale miejmy nadzieję, że nie będzie aż tak długo, to już byłby rok w hotelu..

Posted

[quote name='ewa36']Ciocie proszę na pw o przypomnienie danych do wplaty celem izipełnienia deklaracjia dla psiulka.

przesłałam pw, dziękuję w imieniu Ivora :)

ktoś go musi w końcu zauważyć i docenić, na stronie HA ma nową mozaikę ;)

Posted

Już jestem - ledwo żyję, ale już kontaktuję ;) jak tylko się trochę ogarnę zabiorę się za bazarek :lol:

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']wysłałem deklarację na następne pięć miesięcy...[/QUOTE]

Maćku bardzo dziękujemy - już na koncie Ivorka - dziękujemy również agacie51 za wpłatę :Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Serdecznie dziękuję za kolejne wpłaty dla Ivora - tym razem konto zasiliła ewa36 i K&M :Rose::Rose::Rose:

wpłynęła także kasa od Sylwii D. z Miszewa za kurtkę - czy to z jakiegoś bazarku ???

Posted

[quote name='Livka']Serdecznie dziękuję za kolejne wpłaty dla Ivora - tym razem konto zasiliła ewa36 i K&M :Rose::Rose::Rose:

wpłynęła także kasa od Sylwii D. z Miszewa za kurtkę - czy to z jakiegoś bazarku ???[/QUOTE]

:evil_lol: uśmiałam się. Tu wspomniana Sylwia. To nie kurtka a "kurkata" -nick, widocznie kobieta na poczcie, gdzie tym razem wpłacałam też myślała że to jakieś zakupy. Dziewczyny, ja mogę Ivora jeszcze powspierać tylko przypominajcie mi o wpłacie ok? (beż żenady i skrupułów, bo czasami jestem tak zakręcona że...). Pozdrawiam, Sylwia D.

Posted

dziękujemy kurkata :)

a może ktoś ma jakiś pomysł, jak wypromować Ivora?
bo ponad pół roku w hoteliku - zdrowy, młody, wygląda świetnie, typowy husky - a zainteresowanie zerowe ..

Posted

[quote name='SleepingSun']słuchajcie mogę zamieścić zdjęcie Ivora z opisem na FB i prosić o udostępnianie. Oczywiście jeżeli interesuje was rozsianie tej wiadomości głównie po osobach z Krakowa...[/QUOTE]

pewnie, że tak :) dzięki
tylko poczekajmy chwilkę z opisem, bo dzisiaj miały dziewczyny z HA go odwiedzić i może się opis zmieni. One będą miały bardziej obiektywną i konkretną zapewne ocenę. Bo mnie już Ivor zna i jesteśmy zaprzyjaźnieni :)