merrickmayfair Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 magdabroy napisał(a):Witam się w galerii ;) Piękną masz tą kundelkę :loveu: A jak tam Berf'owanie? Bo moja Tora też jest na Berf'ie i póki co sobie chwalę :) Musieliśmy zrezygnować z BARFA bo mała uznała,że żadnego surowego mięsa nie tknie :shake: ale na szczęście apetyt jej się już znacząco poprawił i bez gadanie chodzi i pochrupuje suchą karmę. ( jest na Acanie ) ale zamierzamy się przerzucić na Bosha bo lepiej jej służył ale na razie zoolog nie sprowadza tej karmy w wersji dla szczeniąt. Więc jeszcze 2 miesiące na Acanie a potem już Bosch dla dorosłych. Jak te dzieci szybko dorastają :lol: Quote
*Magda* Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Poszukaj na allegro, powinna być tańsza. Tora oprócz Barf'u kończy worek Brit Care i zawsze zamawiam przez internet. Wychodzi sporo taniej ;) Quote
merrickmayfair Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 magdabroy napisał(a):Poszukaj na allegro, powinna być tańsza. Tora oprócz Barf'u kończy worek Brit Care i zawsze zamawiam przez internet. Wychodzi sporo taniej ;) Nam sie nie oplaca, Neli je 3kg miesiecznie a nie chce,zeby taki wor zagracal mi i tak małą kuchnię :) Quote
gops Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 merrickmayfair napisał(a):Nam sie nie oplaca, Neli je 3kg miesiecznie a nie chce,zeby taki wor zagracal mi i tak małą kuchnię :) też miałam problem żeby znaleźć dość mały worek suchej karmy ale nie byle jakiej , i kupiłam 6,8kg totw , u nas to nie całe 2 miesiące jedzenia u was pewnie z 2 by były ;) jak się trzyma w zamkniętym wiadrze to te 2 miesiące może spokojnie stać a cena nie taka zła za mały worek ;) masz wiadro na karme? to ułatwia życie ja też mam bardzo małą kuchnie ale wiadro stoi w kącie robi też jako półka :lol: i nie zabiera dużo miejsca . Neli jest piękna, bardzo podoba mi się jej kolor :loveu: Quote
*Magda* Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 merrickmayfair napisał(a):Nelly says" Hello ! " ;D Hello Nelly :) Quote
merrickmayfair Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Jestem dumna z mojego potwora :) dzisiaj pierwszy raz była sama całą noc i nic a nic nie szczekała <3 nawet jak wchodziłam po schodach koło 9 rano nic, ani jednego szczeku. A całą noc byłam w takim stresie >.< Quote
merrickmayfair Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 WItam, dzisiaj byłyśmy na dogomaniackim spacerze :loveu: oto fotki, trzeba wykorzystac taka ladna pogode :) mały potwór szczerzy zęby ^^ zdjęcie grupowe :D :D Quote
Molowe Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 fajne zdjęcia i widzę że spacerek udany :D czy ja dobrze widzę Gacka i Draco Karoli ??? Quote
merrickmayfair Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Molowe napisał(a):fajne zdjęcia i widzę że spacerek udany :D czy ja dobrze widzę Gacka i Draco Karoli ??? Zgadza sie :) I naszlo mnie na wspomnienia...siedzę i myślę o mojej małej psinie, którą musiałam pożegnać 3 lata temu. Spędziła ze mną najtrudniejsze lata życia i tylko na nią mogłam wtedy liczyć...moje małe, 3 lata już jej nie ma znalazłam w aparacie ostatnie jej zdjecia, zrobione 2 tygodnie przed śmiercią, bardzo złej jakości ale tak się bawiło kocykiem :( " Bozia dała pieskom zbyt krótkie to życie, coś się Jej popsuło w wielkim, boskim planie. Może nie powinnam, lecz zapytam skrycie- czemu mi zabrano me pieskie kochanie ? Czemu nie zobaczę więcej słodkiej mordki uśmiechniętej stale z rana do wieczora? (...) Czemu nie usłyszę już więcej szczekania? Jak można zamienić to mądre spojrzenie na samotne chwile gorzkiego czekania? Może Bóg się jednak nie pomylił w planie i dobrze obliczył kruche, pieskie życie. Gdy zsyła tu dobre, przyjacielskie dusze daje im też tajny plan do wykonania- mają nas nauczyć zapomnianej dawno sztuki bezinteresownego kochania. Daje Bóg im więc kilka tylko lat, by nauczyć ludzi kochać tak po prostu i cudowne oczy, których krótki blask roztopi serc wielu lodowe komnaty, a do tego przecież wielu nie potrzeba lat, by uczynić człowieka wewnętrznie bogatym... " Quote
Oscar Patric Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [*] witamy się po raz pierwszy:) śliczna jest Dziewczynka z Nelki:) pozdrawiam i zapraszam do Nas Quote
NatiiMar Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Witajcie:) Byliście na spacerze na wałach? Tak znajomo wyglądaja te tereny;) Kiedys tam szkoliliśmy, teraz przenieśliśmy sie pod Okrąglaka:) Pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts