Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To trzymam kciuki. Cooki jest absolutnie boska - taka spokojna, radosna i przyjazna. Zasługuje na najlepszy domek. Cieszę się, że dziewczynce wpadła w oko nasza Cooki. Myślę, że będzie "łatwiejsza" dla dziecka niż terier. Mały ale bądź co bądź terier...

A tak btw to widzę, że Cooki jest gwiazdą mediów - dziś jej historia i fotka są w Głosie Wielkopolskim. Cieszę się, że media nagłaśniają takie sprawy a nasza Olka trzyma rękę na pulsie ;-)

Posted

Za duzo osób nie jest dobrze jak po lecznicy chodzi, więc chyba była tylko Pani z córką, które są zainteresowane sunią. Postaram sie odwiedzić maliznę jutro, pogadam kiedy kolejna operacja.

Posted

Miałam okazje teraz poznać Cookie! Wspaniała suczka, tak cieszy się z każdego spaceru z człowiekiem, daje przy sobie zrobić kompletnie wszystko! Ostatnio gdy dawałam jej tableteczkę do gardła to tyle buziaków mi dała, a każdy inny pies by się obraził.

Posted

Jak wszystko pójdzie dobrze Cookie w poniedziałek, czyli jutro opuści klinikę w ramionach opiekunki, mam nadzieję, że stałej.
Ale do czasu pełnego dojścia do foirmy - pozostaje na naszej głowie.
Nie wspomnę ile wyniesie koszt zabiegów i pobytu ponad miesiąc w klinice, bo czuję zawrót głowy.
Robię bazarki.

Posted

Cookie w domku mieszka. Mam nadzieję że na stałe, ale wszystko się okaże jak córeczka wróci z wakacji. Na razie grzeczna i kochana, tylko szczeka na pana domu - który nota bene bardzo kocha zwierzaki. Mam nadzieję, że te relacje się unormują.
Nie chciała jeść, ale po wspólnych konsultacjach - ryż i marchewka, do tego mięsko albo nawet sucha karma - i wcina.
Będę pisać newsy jak będę je otrzymywała.

Posted

Wieści od suni, tak się cieszę!!! Ma nowe imię Flicka i wreszcie jest bezpieczna.

Flicka jest cudowna, grzeczna jak jesteśmy zajęci, wesoła jak jest czas zabawy. Kinga jest w niej tak zakochana, że boję się, że ją zepsuje: Flicka wyprowadza Kingę na spacer ;), szaleje z nią trochę za bardzo, dobrze, że psina taka grzeczna, bo byłoby to chyba niebezpieczne.
Z jedzeniem różnie, czasem zje całą miskę czasem nie tknie (nadal mieszam pół na pół). Bardzo za to głodnie spogląda na jedzących ludzi... Nie umiem jej na razie oduczyć zjadania różnych rzeczy na spacerze. Z nogą lepiej, coraz rzadziej unosi ją przy bieganiu. Na początku przyszłego tygodnia będziemy na szczepieniu, to obejrzy ja weterynarz.

No i sama sunia