Marka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 W klinice już nie ma długu - teraz ja jestem zadłużona :cool3: A piękny Kropek bardzo pilnie poszukuje domu! (tel. 0-507920043) Quote
lewkonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Przepiękny, młodziutki dalmatyńczyk z Kampinosu szuka domu...... Quote
lewkonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Czy przystojniak z Kampinosu jakoś się nazywa? Bo my tu tak o nim bezimiennie..... A tak w ogóle to domku szukamy..... Quote
lewkonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No tak:cool3: niezła gapa ze mnie. Ale to dlatego, że dla mnie wszystkie dalmatyńczyki to kropki.:evil_lol: Tak jak jamniki parówki. Quote
lewkonia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Błękitnooki dalmatyńczyk - Kropek - prosi o dom.... Quote
Vika_Bari Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kto pokocha pięknego dalmatyńczyka Kropka? On prosi o domek. Sama bym go wzięła jakby nie moje 5 bidul. Domku szukamy! Quote
Vika_Bari Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kto pokocha Kropka. Piszcie szybszej. Nasz Kropek jest niepowtarzalny cudowny pies! Quote
lewkonia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Młody dalmatyńczyk z Kampinosu - Kropek - szuka domku Quote
Vika_Bari Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kto chce w domu piękne niebieskie oczy na tle białym w czarne kropki? Quote
Marka Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Dzięki kobitki za podnoszenie Kropka, bo on sam niestety źle znosi hotelową samotność i zawodzi całe dnie (w swoim poprzednim, tymczasowym domu, ulubioną formą spędzania czasu było wylegiwanie się w łóżeczku razem z opiekunką - Kropek to bardzo przytulasty pies... A w hotelu ma tylko budę i swoją maskotkę... :sad:) Quote
ania14p Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Czyje łóżeczko czeka na kropkowaną przytulankę? Quote
Vika_Bari Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kropeczku maleńki a my i wieczorem będziemy cię reklamować. Quote
lewkonia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Młody dalmatyńczyk Kropek - szuka domu.... Quote
lewkonia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Nie zostawiajmy Kropka ...w kropce...on nie ma domu!!!! Quote
Vika_Bari Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Komu piękne niebieskie oczy? Komu? Komu? Quote
Monika:) Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 taki piekny psiak i domku dla niego nie ma ?? czy on jest gdzies na jakims forum albo w jakis ogloszeniach ?? trzeba go wystawic !! wstawie go na trojmiasto moze ktos z nad morza da mu domek Quote
Vika_Bari Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A ja do gazety w Wielkopolsce! Może ktoś będzie chczał takie cudo! Quote
Marka Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Kropek będzie w piątkowej Gazecie Wyborczej, a w necie, poza dogo, jest na www.psy.pl , www.mojpupil.pl i allegro. Wszelkie inne miejsca, gdzie umieścicie Kropka, będą na pewno pomocne! :) Quote
andzia69 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 marka - bardzo to wszystko przykre:shake: u nas 3 dalmaski szukają domów:placz: było ogłoszenie w wyborczej i nawet jednego telefonu nie było:-( z allegro też zero zapytań:placz: jak znalexc dal nich domy??????? Quote
Vika_Bari Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ten pies jest piękny zdrowy bez problemów i wszyscy go powinni chcieć. Dajcie go do gazet! Jeżeli ktokolwiek zgłosi się z Wielkopolski to z moich ogłoszeń i mogę domek sprawdzić i umowę adopc. podpisać. My dogomanjaki lubimy te psy które nikt już nie będzie chciał! Dlatego tylko on tu tak długo. Każdy myśli – ten ma duże szansy i go nie widzi. Quote
Recommended Posts