Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam do kliniki dr. Garncarza.
Będzie dopiero w poniedziałek, ale Pani w rejestracji poprosiła mnie o dane, nazwisko i telefon - po skończonej operacji Pani anestezjolog do mnie zadzwoni i mogę dopytać o szczegóły.
Resztę powie dr. Garncarz, ale tak jak pisałam - dopiero w poniedziałek.
Do dr. Łobaczewskiej mam tylko telefon komórkowy.
Nie odbiera.

Posted

[quote name='Jaaga']Wpłaciłam.
Nie bardzo chyba, bo wcześnie rano już była na spacerze.[/QUOTE]

Dziękuję!!
No, to mała dzielna! Chyba Slay bardziej to odczuje niż ona..tyle kilometrów...

Posted

900km :o jejku, to wyście wymęczeni musieli być!

Teraz grunt to wszystkiego się dowiedzieć, przemyśleć sprawę i podjąć właściwą decyzję. A na pewno takową podejmiemy :)

Dunia ma niespożyte energie, od rana buszuje :) :)

Posted

Pani anestezjolog oddzwoniła do mnie.
W poniedziałek zadzwoni do mnie dr. Garncarz i udzieli szczegółowych informacji.
Z anestezjologicznego punktu widzenia ważne jest:

- [B]Dunia musi mieć zrobioną morfologię i biochemię[/B] - czyli podstawowe badanie krwi i osłuchane serduszko.

- [B]tydzień przed operacją musi mieć podawany antybiotyk i krople do oczu[/B] - codziennie przez siedem dni.

Dr. Garncarz poda przez telefon wszystkie nazwy ( kropli i antybiotyku), może też porozmawiać z lekarzem prowadzącym Dunię i przekazać o co chodzi.

Skoro to ma być dziennie podawany antybiotyk, to albo mama Jaagi potrafiłaby go podawać ( zastrzyk) albo trzeba dziennie ją zawozić do weta...

[B]Dwa tygodmie wystarczą, żeby ustalić termin operacji.[/B]

-ceny i decyzja jaką metodą będzie operowana i czy jedno oko czy dwa - to mam ustalić w poniedziałek z dr. Garncarzem.

Będzie dzwonił przed pacjentami - przed 17 - lub po - około 21.00

Posted

Czekamy do poniedziałku zatem.
Ale w międzyczasie postaram się bombardować telefonicznie dr. Łobaczewską.
Może też się czegoś dowiem.

Posted

Pomyślcie o Slayu...o mamie Jaagi...o Duni...
Ja tylko dzwonię i się staram ogarniać chaos.

No nic, lecę rozsyłać wątek i prosić o wplaty, bo samym gadaniem przez telefon to ja tych pieniędzy nie wyczaruję. ;-)

Posted

[quote name='__Lara']To ja sobie też powysyłam Pw z zaproszeniami, a co :evillaug:[/QUOTE]

a to ja zaproszę innych, którzy jeszcze nie zawitali do naszego Paluszka (banerek w moim podpisie) na dzisiejszy kabaret, który zrobił się z poważnej akcji

Posted

[quote name='feliksik']a to ja zaproszę innych, którzy jeszcze nie zawitali do naszego Paluszka (banerek w moim podpisie) na dzisiejszy kabaret, który zrobił się z poważnej akcji[/QUOTE]

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: wszędzie mnie tym prześladujesz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[QUOTE]jestem na zaproszenie Lara:smile:

niestety finansowo nie pomogę, ale zapisuje i będę jej kibicować!
bardzo fajna jest maleńka:-( [/QUOTE]

Już widzę, że są jakieś efekty zmasowanej akcji wysyłania zaproszeń :diabloti: Dzięki wielkie za obecność! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='__Lara']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: wszędzie mnie tym prześladujesz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/QUOTE]

reklama dźwignią handlu:cool3:

Posted

[quote name='Jasza']Jutro może mnie nie być.
Ale myślę, że wszystko pod kontrolą.
Jakby co - proszę dzwońcie: 514 518 167.[/QUOTE]

Juz my się zajmiemy tym wątkiem :cooldevi:

Posted

[quote name='__Lara']Juz my się zajmiemy tym wątkiem :cooldevi:[/QUOTE]

nie no jak wszędzie Lara na straży to już nic złego nie może się przydażyć:cool3:. Zabezpieczenie wirtualne wątków jest.

Posted

[quote name='feliksik']nie no jak wszędzie Lara na straży to już nic złego nie może się przydażyć:cool3:. Zabezpieczenie wirtualne wątków jest.[/QUOTE]

No pewnie ;-) Wysyłam już chyba z 40 zaproszenie na ten wątek, więc musi być dobrze :diabloti: