Jaaga Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Z mojego bazarku jest 24 zł dla Duni. Było niewiele, a jeszcze trzeba podzielić, ale zawsze to coś. Czy mogę prosić konto do właty? Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Jaaga - bardzo, bardzo dziękuję! Mała dzisiaj chyba padnięta, no nie? Quote
Jaaga Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Wpłaciłam. Nie bardzo chyba, bo wcześnie rano już była na spacerze. Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Dzwoniłam do kliniki dr. Garncarza. Będzie dopiero w poniedziałek, ale Pani w rejestracji poprosiła mnie o dane, nazwisko i telefon - po skończonej operacji Pani anestezjolog do mnie zadzwoni i mogę dopytać o szczegóły. Resztę powie dr. Garncarz, ale tak jak pisałam - dopiero w poniedziałek. Do dr. Łobaczewskiej mam tylko telefon komórkowy. Nie odbiera. Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Jaaga']Wpłaciłam. Nie bardzo chyba, bo wcześnie rano już była na spacerze.[/QUOTE] Dziękuję!! No, to mała dzielna! Chyba Slay bardziej to odczuje niż ona..tyle kilometrów... Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 900km :o jejku, to wyście wymęczeni musieli być! Teraz grunt to wszystkiego się dowiedzieć, przemyśleć sprawę i podjąć właściwą decyzję. A na pewno takową podejmiemy :) Dunia ma niespożyte energie, od rana buszuje :) :) Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Pani anestezjolog oddzwoniła do mnie. W poniedziałek zadzwoni do mnie dr. Garncarz i udzieli szczegółowych informacji. Z anestezjologicznego punktu widzenia ważne jest: - [B]Dunia musi mieć zrobioną morfologię i biochemię[/B] - czyli podstawowe badanie krwi i osłuchane serduszko. - [B]tydzień przed operacją musi mieć podawany antybiotyk i krople do oczu[/B] - codziennie przez siedem dni. Dr. Garncarz poda przez telefon wszystkie nazwy ( kropli i antybiotyku), może też porozmawiać z lekarzem prowadzącym Dunię i przekazać o co chodzi. Skoro to ma być dziennie podawany antybiotyk, to albo mama Jaagi potrafiłaby go podawać ( zastrzyk) albo trzeba dziennie ją zawozić do weta... [B]Dwa tygodmie wystarczą, żeby ustalić termin operacji.[/B] -ceny i decyzja jaką metodą będzie operowana i czy jedno oko czy dwa - to mam ustalić w poniedziałek z dr. Garncarzem. Będzie dzwonił przed pacjentami - przed 17 - lub po - około 21.00 Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 W takim razie musimy przez weekend poczekać. Ważne, że ruszyliśmy do przodu :) Quote
Nutusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Mega- super- hiper dobre wiadomości! Pilne sprawy Jasza załatwia od ręki, tylko na cuda trzeba poczekać do... poniedziałku :) BRAWO! Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Czekamy do poniedziałku zatem. Ale w międzyczasie postaram się bombardować telefonicznie dr. Łobaczewską. Może też się czegoś dowiem. Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 kurcze, Jasza ty to jeszcze wszystko ogarniasz???? Podziwiam Cię Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Pomyślcie o Slayu...o mamie Jaagi...o Duni... Ja tylko dzwonię i się staram ogarniać chaos. No nic, lecę rozsyłać wątek i prosić o wplaty, bo samym gadaniem przez telefon to ja tych pieniędzy nie wyczaruję. ;-) Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 To ja sobie też powysyłam Pw z zaproszeniami, a co :evillaug: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='__Lara']To ja sobie też powysyłam Pw z zaproszeniami, a co :evillaug:[/QUOTE] a to ja zaproszę innych, którzy jeszcze nie zawitali do naszego Paluszka (banerek w moim podpisie) na dzisiejszy kabaret, który zrobił się z poważnej akcji Quote
Agnieszka_K Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 jestem na zaproszenie Lara:) niestety finansowo nie pomogę, ale zapisuje i będę jej kibicować! bardzo fajna jest maleńka:( Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='feliksik']a to ja zaproszę innych, którzy jeszcze nie zawitali do naszego Paluszka (banerek w moim podpisie) na dzisiejszy kabaret, który zrobił się z poważnej akcji[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: wszędzie mnie tym prześladujesz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [QUOTE]jestem na zaproszenie Lara:smile: niestety finansowo nie pomogę, ale zapisuje i będę jej kibicować! bardzo fajna jest maleńka:-( [/QUOTE] Już widzę, że są jakieś efekty zmasowanej akcji wysyłania zaproszeń :diabloti: Dzięki wielkie za obecność! :loveu::loveu: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='__Lara']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: wszędzie mnie tym prześladujesz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] reklama dźwignią handlu:cool3: Quote
magda222 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Bardzo się cieszę, że wszystko idzie w dobrą stronę :) Reklamuję allegro Duni na fejsie :) Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Jutro może mnie nie być. Ale myślę, że wszystko pod kontrolą. Jakby co - proszę dzwońcie: 514 518 167. Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Jasza']Jutro może mnie nie być. Ale myślę, że wszystko pod kontrolą. Jakby co - proszę dzwońcie: 514 518 167.[/QUOTE] Juz my się zajmiemy tym wątkiem :cooldevi: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='__Lara']Juz my się zajmiemy tym wątkiem :cooldevi:[/QUOTE] nie no jak wszędzie Lara na straży to już nic złego nie może się przydażyć:cool3:. Zabezpieczenie wirtualne wątków jest. Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='feliksik']nie no jak wszędzie Lara na straży to już nic złego nie może się przydażyć:cool3:. Zabezpieczenie wirtualne wątków jest.[/QUOTE] No pewnie ;-) Wysyłam już chyba z 40 zaproszenie na ten wątek, więc musi być dobrze :diabloti: Quote
Recommended Posts