bigos Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 do góry biedactwo A to dla tych okropnych ludzi, którzy do tego dopuścili:snipersm::snipersm: Quote
zuziaM Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Kochane malenstwo... Jesli domek tymczasowy pozostanie chetny nadal - to wspaniale ! Mysle, ze do takiej sierotki bardziej mozna sie przywiazac nawet niz do zdrowego psiula .... Jesli bedzie nadal konieczna pomoc, to tak , jak pisalam ... 5 listopada bede we Wroclawiu... I prosimy o wiecej zdjec ... moze bez krat ... Quote
rebellia Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Hm ze zdjęciami trochę ciężko, bo nie ma bardzo mamy kiedy podjechać z aparatem :( Nie wiem czy damy radę WSZYSTKO obskoczyć w piątek... Quote
ulvhedinn Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Na razie DT nie zgłasza żadnych zastrzeżeń...:evil_lol: więc chyba nie jest źle, a trochę się obawialiśmy, czy sunia będzie np. umiała utrzymać czystość... Quote
pixie Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Re_a proponuje uszycie ubranka dla "Lysej spiewaczki" Heba nova proponuje polarek dziewczeta trzeba ja zmierzyc wg zalecen Rea wszystkow watku Sznukiego / ten ostatni ma prawdopodobnie NOSOWKE! czy uwazacie ze jest szansa by podawali mu interferon czy tez cykloferon w schronisku..bardzo sie zmartwilam.../ watek sznukiego by podejrzec co trzeba zmierzyc..ostatnie posty juz przeklejam nie bedziecie szukac; :1.dlugosc grzbietu , od karku ( mniej wiecej od miejsca gdzie konczy sie szyja a zaczynaja lopatki ) do ogonka + dlugosc tzw. Golfa , czyli szyjki , ( bedzie mu cieplej ) 2. obwod klatki piersiowej tuz za lapkami przednimi.. 3 . obw. brzuszka przed siusiakiem jakies 4 cm. ...4 .obwod szylki przy karku i u gory , jak konczyl sie bedzie golf. ... 5 . obwod lapki przedniej u gory i obw. uda ten u gory... tytlko tez trzeba poprosic heba nova by wyslala do Rea..ktora najpier szyje dla jakiegos innego psiaka, a Lysa spiewaczka bedzie nastepna w kolejnosci czy ona nie moze nazywac sie "Lysa spiewaczka" choc niech literacko bedzie... Quote
zuziaM Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ulvhedinn napisał(a):Na razie DT nie zgłasza żadnych zastrzeżeń...:evil_lol: więc chyba nie jest źle, a trochę się obawialiśmy, czy sunia będzie np. umiała utrzymać czystość... To swietnie, bo dla niej lepiej, jak jest z ludzmi, ktorzy jej poswieca wiecej czasu. W hoteliku jest ok. 10 psow i dla kazdego poswieca sie tylko chwilke na wyprowadzenie na dwor i nakarmienie ... a przeciez one potrzebuja kontaktu z czlowiekiem stale ... Quote
ulvhedinn Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pilnie potrzebuję telefonu do ZuziM!!! Quote
ulvhedinn Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Trochę sie to pokomplikowało... Domek tymczasowy (a miałam nadzieję, że może i stały) niestety nie radził sobie z psem- w takim sensie, że nie umieli sobie poradzić z chorą skórą, kroplami krwi z ran na podłodze i kanapie... Łysinka (w schronisku nazywana Lucy a u nas Konga) mieszka teraz u innej koleżanki, niestety to bardzo hmmm... niebogata osoba i obiecałam za przechowanie psiny przez 50 zł. To i tak taniej niż w hoteliku. Potem pojedzie do ZuziM. Wydaje mi się, że mała jest alergikiem pokarmowym, od jutra spróbujemy karmić nieuczulająco... Bardzo proszę o pomoc!!! To co jest w skarpecie mich psiaków musi wystarczyć na leczenie Mili, ew. diagnostykę Aksy, teraz dochodzi Konga, której muszę kupić jeszcze lekarstwo... :-( Quote
rebellia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Zdjęcia ze strony schroniska :razz: od lewej: Ulv, Konga, Rebellia :evil_lol: Konga A tak wyglądała wcześniej: Quote
zdrojka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Jej, jaka bidna, jak można było do tego doprowadzić?!? :-o Ale po niealergicznym żarciu i wyleczeniu chyba odrośnie...? Quote
rebellia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Raczej tak... ale bardzo by jej się przydał domek swój... który by ją kochał taką, jaka jest... Quote
ulvhedinn Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Rebellia odrośnie, odrośnie... popatrz na najstarszą fotke- ma łysy łepek, a teaz ma juz puszek:evil_lol: Quote
rebellia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 ulvhedinn napisał(a):Rebellia odrośnie, odrośnie... popatrz na najstarszą fotke- ma łysy łepek, a teaz ma juz puszek:evil_lol: No, a poza tym te foty mi uświadomiły, że dobrze, że kupiłam te płyty z kursem odchudzania :oops: Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='rebellia']No, a poza tym te foty mi uświadomiły, że dobrze, że kupiłam te płyty z kursem odchudzania :oops:Rebelia bo padnę :razz: Sierściuszek odrosnie na 100 % . Jest sliczna. Quote
zdrojka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Oj, chyba Wam narobiłam nadziei, nie o to chodziło :roll: Mam w domu kotkę Kitkę, która nie toleruje innych zwierząt, taki zazdrośnik, i TZ-a :cool3: Pytałam, bo się martwię. A jak odrośnie, to będzie wspaniałe psisko, taka szczupła i, jakby to powiedzieć, słowa mi brakuje... Quote
rebellia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Nic nie szkodzi :) Pytaj, pytaj ;) To tka z przyzwyczajenia od razu autopromujemy ;) Alicja -> Ty nie padaj lepiej ;) Quote
ulvhedinn Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Jak dla mnie słowem które najlepiej pasuje do Kongi jest elegancka. Ona ma taki krok sprężysty jak chart i w ogóle rusza się delikatnie, ale wyczuwa sie w tym ukrytą ogromną energię... Quote
rebellia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 ... którą ujawnia, jak widzi coś interesującego na horyzoncie... Quote
Recommended Posts