Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może się przyda takie info...

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Ja osobiście nie kupię tej karmy, bo wg mnie jest "bytowa" czyli na przetrwanie.
Ale uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!

Posted

Dziękuję wszystkim, którzy się tu pojawili. Jutro uaktualnię psiaki. Kaja jest w nowym domu, doszła piątka, która na szczęście jest w domach, potrzebna tylko pomoc w szukaniu nowych domów.

Posted

O matko! Jedenaście minus jeden to dziesięć, plus pięć to... PIĘTNAŚCIE!!!! Uaktualnij też kwotę długu, bo nie bardzo wiadomo czego się trzymać :( A kolejny miesiąc i jego "stałe wydatki" tuż, tuż :(

Posted

Tak jak napisałam, na szczęście ta piątka ma domy, powiedzmy tymczasowe. Jutro pozakładam im wątki, bo teraz już nie mam czasu żeby dokładnie opisać sytuację. Najgorzej jest teraz ze Smokiem - po pierwsze drogie leczenie, po drugie do 4 lipca musi znaleźć nowy hotel...

Posted

Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek
Zadeklarowano kupienie 55 cegiełek
Realnie zapłacono za 55 cegiełek - z tego za 35 cegiełek zapłacono na moje konto
Na moje konto wpłynęło 178 zł
koszt wystawienia aukcji 19,50 zł
prowizja allegro 11 zł

178 - 19,50 - 11 = 147,50 zł

62 zł przelałam 23.06 na konto koosiek, więc zostało do wpłacenia 85,50 zł

Taka kwotę przelałam dzisiaj na konto koosiek

Dodatkowo bezpośrednio na konto koosiek powinna wpłynąć wpłata za 20 cegiełek od p.Elżbiety A. z Wałbrzycha

Posted

A ja zapraszam na bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-–-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESKÓW-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA?p=17206143#post17206143[/URL].

Można tam zrobić zakupy, ale TRZEBA zgłaszać pieski, które z dochodu skorzystają i zagłosować na nie (głosowanie PŁATNE! :evil_lol:), żeby tych dochodów było jak najwięcej.

Zajrzyjcie, bo koosiek się nie odzywa. Może akurat?