Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odebrałam wyniki, ogólnie ok tylko trzeba ją bardzo porządnie odrobaczyć, p.doktor proponowała dwie serie po 18 zł w odstępie dwóch tygodni. Jeden wynik jest lekko niepokojący, troche odbiega od normy, ale żeby sprawdzić dokładnie co to, to trzeba by zrobić badania krwi pod kątem tarczycowym. Później zeskanuje wydruk i wyślę. Pa :)

Posted

Wklejam link do ciekawej sprawy - pies wieziony do Niemiec , ponoc uspiony zaledwie kilka godzin po przyjezdzie.
[URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100002229055091&sk=wall"]http://www.facebook.com/profile.php?...055091&sk=wall[/URL]

Wiadomo ze wiele psow przepada w Niemczech bez sladu.
Sprawa Reks nie jest odosobnionia, pewnie wiele psow spotyka taki nieznany los . Nieznany, bo do tej pory nikt nie wie co sie z psem stalo, nikt nie wie kto go uspil lub czy rzeczywiscie zostal uspiony, czy sluzy do testow -...

Posted

[quote name='Kinia1984']Czytalam o tej sprawie...nie rozumiem po co ktos go uspil i w jakim celu wiozl tyle kilometrow tylko po to zeby dac mu zastrzyk...[/QUOTE]
Bo wiedział lepiej od nas co Mu potrzeba :-(. Czy to pojedynczy przypadek ? Szukajcie.

Posted

Kiniu, ja nie bez powodu napisałam to, co napisałam na wątku Malinki (przy okazji ukłony dla Pani Malinowskiej i głaski po ślicznym pysiu.Cały czas Wam kibicuję i czytam). To jest koszmar, dla mnie koszmar, który jeszcze ciągle trwa, bo dotyczy moich psów. Przypadek Maksia to nie jest pojedynczy przypadek, pech czy coś w tym rodzaju. To jest przemysł. Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby psa adoptowali Niemcy, Anglicy czy Ajnu, bylebyś znała warunki, ludzi i miała z nimi kontakt. Nigdy nie ufaj żadnym zapewnieniom na najwyższym poziomie ogólności, że piesek będzie miał dobrze, bo tam są lepsze warunki. Żebyś potem mogła spokojnie spać.
A Malinowska jest po prostu śliczna. Tylko ja chciałabym zobaczyć jej zdjątko jako tłuścioszka, tak, jak mówiła o niej Fiera.To musi być pyszny widok. Wkleicie jakieś zdjęcie Tłuściutkiej Malinowskiej?:lol:

Posted

To trzeba się do Fiery uśmiechnąć o zdjęcie:D
Jak zabierałam Malinę z Klembowa to ważyła 14 kg, miesiąc temu było już chyba 19 :) ale jak dojdzie do wagi benka to nie będzie nam do smiechu;)

Posted

Karma w spożyciu ograniczonym;) Kinia, wysłałam Ci dziś mms ze zdjeciem Malinki jak się wlepiała we mnie na fotelu, dotarło? Nie mam aparatu i dlatego takie wysłałam...

Posted

[quote name='Kinia1984']Czytalam o tej sprawie...nie rozumiem po co ktos go uspil i w jakim celu wiozl tyle kilometrow tylko po to zeby dac mu zastrzyk...[/QUOTE]

Dalej nie ma zwlok - czy zostal uspiony tak jak podaja Niemcy ?
Czy....?

Posted

Fiero dostałam zdjęcie:) ale nie moge wstawic na watek bo nie mam kabla do telefonu... Moge komus przeslac mms i ktos moze by wstawil...
Fiero czy wyslano fakture z lecznicy za krew?

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ciut niewyraźnie, ale jednak trochę tłustość widoczna :lol:

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/688/fotos00341.jpg/"][IMG]http://img688.imageshack.us/img688/4702/fotos00341.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Dzięki za wstawienie zdjęcia - prawda że ślicznie się Malinka przytula:) ?

Posted

Kinia, fv podobno już dawno wysłana, mogę jutro zadzwonić do wetki i zapytać, czy rozliczona.
Dopiero teraz na maila wysyłam wyniki i paragony, jeden "zaległy" za Difadol, i bieżące za D.+ A.

Posted

jasne odrobaczaj.
Faktura doszla wczoraj i juz zaplacona:)
Powiedz mi czy ktorys z tych paragonow wyslanych jest do zaplacenia?
Ten pierwszy chyba z 11.07 byl placony razem z oplata za hotelik ale tego drugiego nie placilam chyba

Posted

Tak, ten jeden za Difadol jest zapłacony, wysłałam go tylko dlatego, że wcześniej go zapodziałam, a drugi do rozliczenia. Ufffff, to dobrze,że z fv za krew już wszystko ok., bo wetki w tej lecznicy są super i bardzo mi zależy na dobrej współpracy z nimi.

Posted

:evil_lol:Iiii, tam, kochanie.Taką figurę to ja pamiętam, że kiedyś miałam, ale to dawno było.Ha! Przynajmniej nie mam sklerozy.Ale Malinowska to w bikini już chyba sie nie pokaże w tym sezonie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: