Kinia1984 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Fiera wysłałam Ci 150 zł za lipiec. Zmierzyłaś Malinkę? Quote
Fiera Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Malinka ma w klacie 25 cm, oczko troszkę się znowu zmniejszyło, czyli dziewczynka nam zdrowieje i pięknieje :) Dzięki za przelewik, jak dojdzie na moje konto, to dam znać. Quote
Kinia1984 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Fiera 25 cm to ma moj ratler w klacie i wazy 2 kg....chyba cos ci sie pomylilo;) Quote
bric-a-brac Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Poleciała deklaracja za lipiec. Tamtą poprzednią wpiszcie do jednorazowych;) Zdrowiej, maleńka! Quote
Fiera Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 No, wreszcie ma neta :) :) :) Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :) A Malinka ma w klacie ok. 55 cm, pomyliłam cyferki, bo pisałam ukradkiem w pracy ;) Quote
Fiera Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 P.S. Dostałam przelew na 150 zł za lipiec, dziękuję. I dostałam też przed chwilą w nos od Malinki przy wieczornych kropelkach, aż zobaczyłam gwiazdki - ale ma dziewczyna twardą głowę ;) Quote
Kinia1984 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Malina zrobiła zamach na Fierę:) Jak z jej skóra dalej ma taki łupież? Trzeba będzie Malinę znowu na konsultację zawieźć pewnie na 18.07...znów trzeba szukać transportu... Quote
sleepingbyday Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 dziewczyna je dobrze, jak nigdy dotąd zapewne, to i łupieżyk ma ;-) Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Rano na konto Malinki poleciała kwota 95,10 z zakończonego bazarku jak wpłynie proszę o potwierdzenie .....dziękuję :) Quote
Kinia1984 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 dziękuję bardzo Martika&Aischa:) jak dojdzie dam znać. Na konto fundacji doszły wpłaty od: Martyna L., Ostróda - 25 zł Justyna K. - Z. Błonie - 25 zł Hanna R., Gdynia - 15 zł Ewa B., Warszawa - 50 zł Danuta B, Elbląg - 30 zł Na moje konto doszła deklaracja od Marii Szymońskiej 15 zł Quote
bric-a-brac Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Moje już powinno dojść ze 3 dni temu. Nie ma? Quote
Kinia1984 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 matko chyba nie potwierdziłam, ale doszło, wstawiłam jak doszło w pierwszy post ale zapomnialam tu napisac:) przepraszam... Quote
malibo57 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Czy zagląda tu Fiera? Fiero, czy otrzymałaś przesyłkę z Kociego Bazarku? Możesz potwierdzić na wątku? SBD, to samo pytanie i prośba do Ciebie. Quote
Kinia1984 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 jest...przepraszam ale mam dramat życiowy i nie miałam dostepu do netu...dziękuję za bazarek..za chwilę napiszę na wątku bazarku, jeszcze raz bardzo dziękuję. Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 przesyłak nie była do mnie, jak tylko się dowiem, dam zanć oczywiście na kocim. Quote
Fiera Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Kinia1984 napisał(a):jest...przepraszam ale mam dramat życiowy i nie miałam dostepu do netu...dziękuję za bazarek..za chwilę napiszę na wątku bazarku, jeszcze raz bardzo dziękuję. Współczuję Kinia, o cokolwiek chodzi, 3-maj się cieplutko :) Quote
Kerian Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Przepraszam, że dopiero teraz, ostatnio kiepsko sobie radzę... Właśnie robię allegro dla Malinki. Edit: Już jest: http://allegro.pl/show_item.php?item=1711239018 Niestety, nie umiem robić takich ładnych, wypasionych, z tłem - potrzebuję instruktażu... Cioteczki, błagam, zajrzyjcie na bazarek z mojego opisu - sytuacja zaczyna robić się dramatyczna :( Edit: Właśnie wypatrzyłam u mojej suni guz w okolicy sutka :( Nie wiem, jak to możliwe, że dopiero teraz go zauważyłam, bo codziennie kładzie się obok mnie, kiedy siedzę na kanapie i przeglądam Dogo :( Guz jest mniej więcej wielkości orzecha laskowego, troszkę mniejszy. Jutro biegniemy do weta... Trzymajcie kciuki, proszę, żeby to nie był nowotwór złośliwy :( Quote
Kinia1984 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 trzymam mocno...dziekuje za allegro:) Quote
Kerian Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ciekawe, jak pójdzie allegro. To pierwsze bardzo się udało. Ale ostatnie, jakie robiłam - dla Tadzia - kompletnie nie idzie :( Jeszcze trwa, gdyby ktoś chciał kupić cegiełkę... Budrysek ma straszne długi w lecznicach, nie może robić kolejnych :( http://allegro.pl/show_item.php?item=1706763663 Cioteczki, mam ogromną prośbę... tak myślę, że niektóre osoby trafiają na allegro z facebooka... czy mogłybyście wspomnieć tam o dziadziu-Tadziu i podać link do jego aukcji? Aukcja dla Malinki dopiero się rozpoczęła, a już 3 osoby kupiły cegiełki :) Gdyby tak było z Tadziem... Quote
Kerian Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Wpłynęło już 100 zł (płatności w systemie "Płacę z Allegro") :) Później podam szczegółowe rozliczenie. Trzeba też sprawdzić, ile wpłynęło na konto Fundacji. Quote
Fiera Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kupiłam dziś krople dla Malinki, niestety p.doktor na ostatniej z Kinią wizycie w klinice wypisała tylko receptę na Azopt, a dziś musiałam kupić Difadol, więc w sumie za wizytę u weta i wypisanie recepty 10 zł, krople 11,20 zł, czyli razem 20,20 zł. do rozliczenia - nie wiem, czy z konta Kini, czy fundacji. Malinka buziole przesyła :) Quote
Kinia1984 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 to wyślę ci z mojego, wolisz teraz czy z sierpniowym rozliczeniem? Ja wogole Malinka się miewa? W poniedziałek zapiszę ją na wizytę bo Pani doktor wraca z urlopu. Fiero czy masz jakies ograniczenia czasowe kiedy moglabys jechac? czy bez roznicy czy bedzie to rano czy popoludnie? I mala poprawka Fiero 10 zł+ 11,2 to 21,2 :D Tadeusza umiescilam na evencie Malinki razem z linkiem do allegro:) Quote
Recommended Posts