Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malinka ma w klacie 25 cm, oczko troszkę się znowu zmniejszyło, czyli dziewczynka nam zdrowieje i pięknieje :)
Dzięki za przelewik, jak dojdzie na moje konto, to dam znać.

Posted

No, wreszcie ma neta :) :) :)
Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :)
A Malinka ma w klacie ok. 55 cm, pomyliłam cyferki, bo pisałam ukradkiem w pracy ;)

Posted

P.S.
Dostałam przelew na 150 zł za lipiec, dziękuję. I dostałam też przed chwilą w nos od Malinki przy wieczornych kropelkach, aż zobaczyłam gwiazdki - ale ma dziewczyna twardą głowę ;)

Posted

Malina zrobiła zamach na Fierę:)
Jak z jej skóra dalej ma taki łupież?
Trzeba będzie Malinę znowu na konsultację zawieźć pewnie na 18.07...znów trzeba szukać transportu...

Posted

dziękuję bardzo Martika&Aischa:) jak dojdzie dam znać.

Na konto fundacji doszły wpłaty od:

Martyna L., Ostróda - 25 zł
Justyna K. - Z. Błonie - 25 zł
Hanna R., Gdynia - 15 zł
Ewa B., Warszawa - 50 zł
Danuta B, Elbląg - 30 zł

Na moje konto doszła deklaracja od Marii Szymońskiej 15 zł

Posted

jest...przepraszam ale mam dramat życiowy i nie miałam dostepu do netu...dziękuję za bazarek..za chwilę napiszę na wątku bazarku, jeszcze raz bardzo dziękuję.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
jest...przepraszam ale mam dramat życiowy i nie miałam dostepu do netu...dziękuję za bazarek..za chwilę napiszę na wątku bazarku, jeszcze raz bardzo dziękuję.

Współczuję Kinia, o cokolwiek chodzi, 3-maj się cieplutko :)

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz, ostatnio kiepsko sobie radzę... Właśnie robię allegro dla Malinki.

Edit:
Już jest: http://allegro.pl/show_item.php?item=1711239018
Niestety, nie umiem robić takich ładnych, wypasionych, z tłem - potrzebuję instruktażu...

Cioteczki, błagam, zajrzyjcie na bazarek z mojego opisu - sytuacja zaczyna robić się dramatyczna :(

Edit:
Właśnie wypatrzyłam u mojej suni guz w okolicy sutka :( Nie wiem, jak to możliwe, że dopiero teraz go zauważyłam, bo codziennie kładzie się obok mnie, kiedy siedzę na kanapie i przeglądam Dogo :( Guz jest mniej więcej wielkości orzecha laskowego, troszkę mniejszy. Jutro biegniemy do weta... Trzymajcie kciuki, proszę, żeby to nie był nowotwór złośliwy :(

Posted

Ciekawe, jak pójdzie allegro. To pierwsze bardzo się udało. Ale ostatnie, jakie robiłam - dla Tadzia - kompletnie nie idzie :( Jeszcze trwa, gdyby ktoś chciał kupić cegiełkę... Budrysek ma straszne długi w lecznicach, nie może robić kolejnych :(
http://allegro.pl/show_item.php?item=1706763663

Cioteczki, mam ogromną prośbę... tak myślę, że niektóre osoby trafiają na allegro z facebooka... czy mogłybyście wspomnieć tam o dziadziu-Tadziu i podać link do jego aukcji?

Aukcja dla Malinki dopiero się rozpoczęła, a już 3 osoby kupiły cegiełki :)
Gdyby tak było z Tadziem...

Posted

Wpłynęło już 100 zł (płatności w systemie "Płacę z Allegro") :)
Później podam szczegółowe rozliczenie.
Trzeba też sprawdzić, ile wpłynęło na konto Fundacji.

Posted

Kupiłam dziś krople dla Malinki, niestety p.doktor na ostatniej z Kinią wizycie w klinice wypisała tylko receptę na Azopt, a dziś musiałam kupić Difadol, więc w sumie za wizytę u weta i wypisanie recepty 10 zł, krople 11,20 zł, czyli razem 20,20 zł. do rozliczenia - nie wiem, czy z konta Kini, czy fundacji.
Malinka buziole przesyła :)

Posted

to wyślę ci z mojego, wolisz teraz czy z sierpniowym rozliczeniem?
Ja wogole Malinka się miewa? W poniedziałek zapiszę ją na wizytę bo Pani doktor wraca z urlopu. Fiero czy masz jakies ograniczenia czasowe kiedy moglabys jechac? czy bez roznicy czy bedzie to rano czy popoludnie?
I mala poprawka Fiero 10 zł+ 11,2 to 21,2 :D

Tadeusza umiescilam na evencie Malinki razem z linkiem do allegro:)