Ewa&kumpel Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witamy w ten wietrzny i nieznośny pogodowo dzień. :stormy-sad: Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tina.Sara napisał(a):Cześć ludzie i zwierzęta :eviltong: Dobra, jak chcecie to napisze. U nas nudno minęło. Tina & Sara na święta dostały identyfikatory Quick Tag. Gościu sie nie znał na rzeczy i miało być "NAZYWAM SIĘ SARA" i imie większymi literami a wszystko wyszło takie same. u Tiny też. zrobie jakieś zdjecia później i wstawie. Buuuuź :buzi:Cześć Karolinko :cool3: U Was jest taki zastój że aż mi się wierzyć nie chce :mad: Co tam identyfikatory, ważne że włascicielki piękne :cool3::eviltong: Widzisz Tina nie jest taka zła :cool3::evil_lol: FOtki z chęcią obejrze ;) Quote
Dobcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Hey:cool3: Widać Tina zna się na ludziach;) Chętnie podpisze się pod punktem nr.9...:cool3: I czekam na realizacje punktu 11:cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej. A ja poproszę o realizację punktu 14 i wrzucenie fotkoof... Pozdrawiamy... Quote
Ewa&kumpel Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Halo, halo. Puk puk. Jest tam ktoś??? Co tak cichutko??? :niewiem: Quote
Tina.Sara Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 bry... 1. Ja się zabije, ciągle was zaniedbuje :( 2. No.. przyznaje. mam foty, ale... 3. ALE NIE MAM CHWILOWO DOSTĘPU DO SWOJEGO KOMPA.. 4. nagrywam z mężem (ma na imię Ola, jest moją kuzynką i jesteśmy w tym samym wieku :cool3: mam już męża i żonę! :multi:) i ekipą film pt. "Czterech Sawyerów i Kate"... 5. mamy już opisy postaci, później je wam dam ;) 6. jak nagramy film to jakoś go podziele, wgram na youtube i wam dam 7. no chyba że będzie tragiczny 8. U Ti&Sy wszystko OK :cool3: 9. siedziałam se dzisiaj na samej górze mojego ukochanego drzewka sumaka a Sara na mnie patrzyła jak na idiotkę :P 10. w poniedziałek dziewczyny miały szczepienia 11. Tina jak zobaczyła panią weterynarz to zrobiła w tył zwrot, otworzyła drzwi i chciała uciec :cool3: 12. Sara znalazła se w klinice jakiegoś rudzielca... :eviltong: 13. Tina też tam kogoś znalazła :cool3: 14. ja chcę swój komp 15. dzięki że tu wpadacie 16. obiecuję że wkrótce obejrze wasze galerie 17. tymczasem buzi :buzi: 18. AHA! jeszcze coś 19. kupiliśmy se na ogród stół i krzesła :cool3: 20. a Sara ma nową czerwoną obrożę :eviltong: papa ;* :: FiGa :: napisał(a):Cześć Karolinko :cool3: U Was jest taki zastój że aż mi się wierzyć nie chce :mad: Co tam identyfikatory, ważne że włascicielki piękne :cool3::eviltong: Widzisz Tina nie jest taka zła :cool3::evil_lol: FOtki z chęcią obejrze ;-) taaa. oczywiście.. :cool3: Dobcia napisał(a): Hey:cool3: Widać Tina zna się na ludziach;-) Chętnie podpisze się pod punktem nr.9...:cool3: I czekam na realizacje punktu 11:cool3: Dobrze :cool3: setsuke napisał(a):a ja poprosze o wszystkie punkty:smile: Cześć Karol!!! (tak przy okazji) hej Anza, co tam u Kiary? ZRÓB JEJ GALERIE!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 To koniecznie musisz zrobic fotki w nowej obrózce :cool3: Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Hej No to już możecie skakać z radości :cool3: Wróciłam :multi: Fotki dam wieczorkiem :cool3: Trochę się zmartwiłam, bo ostatnio ktoś nas odwiedził 4 maja.. Figa, dziękujemy :buzi: A teraz co u dziewczyn: Sara super, Tina gorzej :( rozwaliła se pazur. Przedzielił jej się na pół i nie wiem co robić. A teraz lecę do was ;P Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):Hej No to już możecie skakać z radości :cool3: Wróciłam :multi: Fotki dam wieczorkiem :cool3: Trochę się zmartwiłam, bo ostatnio ktoś nas odwiedził 4 maja.. Figa, dziękujemy :buzi: A teraz co u dziewczyn: Sara super, Tina gorzej :( rozwaliła se pazur. Przedzielił jej się na pół i nie wiem co robić. A teraz lecę do was ;P hey w koncu jesteś:multi: :multi: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hey w koncu jesteś:multi: :multi: :loveu: :loveu: i mam zamiar zostać na stałe :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):i mam zamiar zostać na stałe :cool3: no to suuuuper:D:diabloti: Quote
BBeta Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witaj po przerwie ;) Fajnie, że już wróciłaś :multi: Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 1. Ja się zabije, ciągle was zaniedbuje :-( Racja;) 2. No.. przyznaje. mam foty, ale... Zawsze jest jakieś ale...:eviltong: 3. ALE NIE MAM CHWILOWO DOSTĘPU DO SWOJEGO KOMPA.. Skąd ja to znam. 4. nagrywam z mężem (ma na imię Ola, jest moją kuzynką i jesteśmy w tym samym wieku :cool3: mam już męża i żonę! :multi:) i ekipą film pt. "Czterech Sawyerów i Kate"... Super:evil_lol: 5. mamy już opisy postaci, później je wam dam ;) Umieramy z niecierpliwości;) 6. jak nagramy film to jakoś go podziele, wgram na youtube i wam dam No a jak, możesz nawet nagrać na CD i nam rozesłać:diabloti: 7. no chyba że będzie tragiczny Raczej tragikomiczny. 8. U Ti&Sy wszystko OK :cool3: To dobrze, pozdrów;) 9. siedziałam se dzisiaj na samej górze mojego ukochanego drzewka sumaka a Sara na mnie patrzyła jak na idiotkę :P Jestem skłonna ją zrozumieć. 10. w poniedziałek dziewczyny miały szczepienia :multi: A Futra w zeszły piątek i dostał taki fajny dzyndzek na smycz:evil_lol: 11. Tina jak zobaczyła panią weterynarz to zrobiła w tył zwrot, otworzyła drzwi i chciała uciec :cool3: U dawnej weterynarz było z Futrem to samo;) Zmień weta:evil_lol::diabloti: 12. Sara znalazła se w klinice jakiegoś rudzielca... :eviltong: Miauczącego?:eviltong: 13. Tina też tam kogoś znalazła :cool3: Hauczącego? 14. ja chcę swój komp Nie dziwię Ci się 15. dzięki że tu wpadacie Ależ nie ma za co... cała przyjemność po naszej stronie:evil_lol: 16. obiecuję że wkrótce obejrze wasze galerie U mnie już byłaś i bardzo się z tego cieszę;) 17. tymczasem buzi :buzi: Dziękujemy;) 18. AHA! jeszcze coś Taaa...? 19. kupiliśmy se na ogród stół i krzesła :cool3: Super:multi::cool3: 20. a Sara ma nową czerwoną obrożę :eviltong: ROGZ:evil_lol:? papa ;* Zapraszamy ponownie:p Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):Hej No to już możecie skakać z radości :cool3: Wróciłam :multi: Fotki dam wieczorkiem :cool3: Trochę się zmartwiłam, bo ostatnio ktoś nas odwiedził 4 maja.. Figa, dziękujemy :buzi: A teraz co u dziewczyn: Sara super, Tina gorzej :( rozwaliła se pazur. Przedzielił jej się na pół i nie wiem co robić. A teraz lecę do was ;P No i nareszcie;) Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Guffi napisał(a):Racja;) A czy ja kiedykolwiek się myliłam? :cool3: Guffi napisał(a):Zawsze jest jakieś ale...:eviltong: Hmm.. niestety Guffi napisał(a):Skąd ja to znam. Od siebie? ;D Guffi napisał(a):Super:evil_lol: Wiem Guffi napisał(a):Umieramy z niecierpliwości;) Ojej.. będę miała na sumieniu troche nieżywych ludzi Guffi napisał(a):No a jak, możesz nawet nagrać na CD i nam rozesłać:diabloti: Nie znam adresów :diabloti: Guffi napisał(a):Raczej tragikomiczny. Dokładnie xD mam już pierwszą scene, ale lepiej żebyście jej nie znali:evil_lol: Guffi napisał(a):To dobrze, pozdrów;) Pozdraaaawiam ;D Guffi napisał(a):Jestem skłonna ją zrozumieć. NO WIESZ... Guffi napisał(a)::multi: A Futra w zeszły piątek i dostał taki fajny dzyndzek na smycz:evil_lol: Jaki dzyndzek? :evil_lol: Guffi napisał(a):U dawnej weterynarz było z Futrem to samo;) Zmień weta:evil_lol::diabloti: Zmienie :cool3: Guffi napisał(a):Miauczącego?:eviltong: Nie Guffi napisał(a):Hauczącego? Tak :cool3: Guffi napisał(a):Nie dziwię Ci się Oh tak.. Guffi napisał(a):Ależ nie ma za co... cała przyjemność po naszej stronie:evil_lol: Hihihi :cool3: Guffi napisał(a):U mnie już byłaś i bardzo się z tego cieszę;) Już pół dgm przeleciałam xD bez skojarzeń Guffi napisał(a):Dziękujemy;) Proszę bardzo Guffi napisał(a):Taaa...? Taaa... Guffi napisał(a):Super:multi::cool3: :cool3: Guffi napisał(a):ROGZ:evil_lol:? Nie :evil_lol: Dukat:eviltong: Guffi napisał(a):Zapraszamy ponownie:p Uśmiałam się jak nigdy :cool3: Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A czy ja kiedykolwiek się myliłam? :cool3: No tu na pewno nie;) Od siebie? ;D Oczywiście;) Ojej.. będę miała na sumieniu troche nieżywych ludzi Ale nie martw się, nie pójdziesz za to do więzienia;) Nie znam adresów :diabloti: Poprzesyłamy;) Dokładnie xD mam już pierwszą scene, ale lepiej żebyście jej nie znali:evil_lol: Dlaczego?:eviltong: NO WIESZ... :siara: Jaki dzyndzek? :evil_lol: Coś takiego metalowego, co się przyczepia do obroży. Pisze tam, że była szczepiona, na co i gdzie;) Już pół dgm przeleciałam xD bez skojarzeń Jakich znowu skojarzeń:crazyeye:? Nie :evil_lol: Dukat:eviltong: :evil_lol: Uśmiałam się jak nigdy :cool3: Przecież to było tragiczne:diabloti: Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Guffi napisał(a):Ale nie martw się, nie pójdziesz za to do więzienia;) No mam nadzieję :evil_lol: Guffi napisał(a):Poprzesyłamy;) A ja i tak nie wyślę :diabloti: Guffi napisał(a):Dlaczego?:eviltong: Bo byście zawału dostali Guffi napisał(a):Coś takiego metalowego, co się przyczepia do obroży. Pisze tam, że była szczepiona, na co i gdzie;) Ahaaaaa :cool3: Guffi napisał(a):Jakich znowu skojarzeń:crazyeye:? Żadnych :evil_lol: Guffi napisał(a):Przecież to było tragiczne:diabloti: To było cudowne :diabloti: Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No mam nadzieję :evil_lol: Nadzieja jest ... o! zgubą:diabloti: A ja i tak nie wyślę :diabloti: Bo...? Bo byście zawału dostali E tam, trupów nigdy za wiele, w dodatku, że nie masz ich na sumieniu;) Żadnych :evil_lol: To dobrze:p To było cudowne :diabloti: :crazyeye::p Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hey:multi: Nareszcie jesteście! Biedna Tinka.... Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Guffi napisał(a):Nadzieja jest ... o! zgubą:diabloti: Ojej :cool3: Guffi napisał(a):Bo...? Nie mam kasy na znaczki :evil_lol: Guffi napisał(a):E tam, trupów nigdy za wiele, w dodatku, że nie masz ich na sumieniu;) Hahaha, szczerze powiedziane :diabloti: Dobcia napisał(a):Hey:multi: Nareszcie jesteście! Biedna Tinka.... Dziękujemy :cool3: No, biedna Tinka.. ale źle się wyraziłam :cool3: ten pazur nie na pół tylko jej połowa jego zwisa.. :/ Quote
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tu mnie jeszcze nie było ale żałuję. Prześliczniaste psiaki a Sara ma niesamowity uśmiech:loveu: A pani psiaków ma niesamowite gadane przebrnąć przez całą galerię nie było łatwo bo tu dialogi po kilka stron:shake: Pozdrawiamy gorąco Pati & Baksymilian Quote
Tina.Sara Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Cześć wam! :multi: [quote name='Patikujek_Zabrze']Tu mnie jeszcze nie było ale żałuję. Prześliczniaste psiaki a Sara ma niesamowity uśmiech:loveu: A pani psiaków ma niesamowite gadane przebrnąć przez całą galerię nie było łatwo bo tu dialogi po kilka stron:shake: Pozdrawiamy gorąco Pati & Baksymilian No witamy, witamy :cool3: Dziękujemy :D No niestety, mam gadane :lol: Pozdrawiamy również No dobra, a teraz do rzeczy. Kto chce foty? :cool3: Wiem, wszyscy chcą xD No to.. jak tak bardzo błagacie to.. PROSZĘ: A to na wycieczce... wiem że mam talent na meczu i dziewuchy dom nocą Quote
Patikujek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P4223137.jpg ale błotko:evil_lol: To jest to co piesy lubia najbardziej za to ich właściciele mniej :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wykopaliście sunią własny basen?:cool3: na pewno są bardzo wdzięczne:cool3: Ale z nich fajne, przemoczone szczurki:loveu: Quote
Tina.Sara Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Pati - dokładnie.. później tam wpadłam i miałam brudne spodnie :cool3: Dobcia - Baaardzo wdzięczne, szczególnie że już zakopaliśmy :cool3: dzięki Dzięki dziewczyny, że chociaż wy do nas wpadacie :cool3: Quote
Recommended Posts