wellington Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Sprawdzilas czy rzeczywiscie ginekolog (w necie) czy tylko ON tak twierdzil ? Quote
Agucha Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='wellington']Sprawdzilas czy rzeczywiscie ginekolog (w necie) czy tylko ON tak twierdzil ?[/QUOTE] Cholewka, właśnie nie podał mi nazwiska tylko sam adres. Na dobrą sprawę też nie wiem czy dobry... szukałam w necie na szybko, ale nic nie znalazłam... Quote
wellington Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Agucha']Cholewka, właśnie nie podał mi nazwiska tylko sam adres. Na dobrą sprawę też nie wiem czy dobry... szukałam w necie na szybko, ale nic nie znalazłam...[/QUOTE] Hmmmm. Jakis dowcipnis :angryy: I pojechaliscie taki szmat drogi bez sprawdzenia tego typa ? Moze na podstawie numeru komorki doszlabys do tego o kogo chodzi - jesli nie ma na karte albo zastrzezonego. Tyle km , tyle czasu, tyle paliwa :mad: Quote
nika28 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Bardzo śmieszny żart :angryy: Nie wiem, co takiemu typowi bym zrobiła... :angryy: Quote
zerduszko Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 A jednak debilizm ludzki nie zna granic! Ale jeszcze trafi na swój domek, a temu żartownisiowi to na pewno wróci, "dobro" zawsze powraca. Quote
Agucha Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='wellington']Hmmmm. Jakis dowcipnis :angryy: I pojechaliscie taki szmat drogi bez sprawdzenia tego typa ? Moze na podstawie numeru komorki doszlabys do tego o kogo chodzi - jesli nie ma na karte albo zastrzezonego. Tyle km , tyle czasu, tyle paliwa :mad:[/QUOTE] Jeżeli bym z nim nie rozmawiała i nie brzmiał by fajnie - nie zawracałabym sobie... gitary. Zapowiadał się fajnie i... fajnie nas wyrolował :mad: [quote name='nika28']Bardzo śmieszny żart :angryy: Nie wiem, co takiemu typowi bym zrobiła... :angryy:[/QUOTE] Za to ja wiem co, pod warunkiem, że bym go dorwała! [quote name='zerduszko']A jednak debilizm ludzki nie zna granic! Ale jeszcze trafi na swój domek, a temu żartownisiowi to na pewno wróci, "dobro" zawsze powraca.[/QUOTE] I na to pozostaje liczyć! :) Quote
wellington Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Chwast moze czyta ten watek - lepiej zaplanowac zamach na niego droga mailowa... Quote
Agucha Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='wellington']Chwast moze czyta ten watek - lepiej zaplanowac zamach na niego droga mailowa...[/QUOTE] Szkoda nerwów! Ale w razie co dysponuję danymi, które mi podał :) Quote
haliza Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Moja babcia mówiła, że" lepiej z mądrym zgubić, niż z [B]głupim[/B] znaleźć " :cool3::mad: - i tego się trzymajmy, szkoda tylko Agusiu Twojego czasu i paliwa eh.... Quote
Drzagodha Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [B][SIZE=3]Usuwam, bo się zaczyna robić zadyma, Agucha jak możesz to usuń również cytat :eviltong: [/SIZE][/B] Quote
Agucha Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 ............................................ Quote
Gioco Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A jak tam z domkiem dla Puszka? Ogłoszenia w telegazetach już się chyba pokończyły - daj znać czy je ponowić :-) Quote
Drzagodha Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Agucha']Słyszałam i nie dowierzam, że taki debilizm wciąż się szerzy...[/QUOTE] Agucha, edytuj proszę post i wymaż nazwisko, żeby problemów prawnych nie było... Quote
wellington Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Gioco']A jak tam z domkiem dla Puszka? Ogłoszenia w telegazetach już się chyba pokończyły - daj znać czy je ponowić :-)[/QUOTE] Ja mam zle doswiadczenia z ludzmi ktorzy czytaja telegazete - na ogol bezrobotni, czy jakis melinowy polswiatek, siedzacy caly dzien przez ekranem, nudzi im sie ; a , zamowia sobie pieska, przeciez to nic nie kosztuje, przywioza pod dom, to czemu nie ? Quote
Agucha Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Gioco']A jak tam z domkiem dla Puszka? Ogłoszenia w telegazetach już się chyba pokończyły - daj znać czy je ponowić :-)[/QUOTE] [quote name='wellington']Ja mam zle doswiadczenia z ludzmi ktorzy czytaja telegazete - na ogol bezrobotni, czy jakis melinowy polswiatek, siedzacy caly dzien przez ekranem, nudzi im sie ; a , zamowia sobie pieska, przeciez to nic nie kosztuje, przywioza pod dom, to czemu nie ?[/QUOTE] Miałam już różne telefony, właśnie z tele-gazety... m.in. o podarowanie komuś sprawnego telefonu, koniecznie z ładowarką, bo "aktualny strasznie im się zawiesza a oni muszą co chwila dzwonić do lekarza, bo dziecko im choruje"... nie wspomnę, że sms-ów za tym telefonem wysłali z 10 i ani razu telefon im się nie zaciął :angryy: Z domkiem jak do tej pory - nici :( Wszyscy chcą młodego, rasowego i... sprawnego, najchętniej do 20cm w kłębie (!). Wiadomo do czego ta sprawność... Quote
zerduszko Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Znajdzie i on swoich ludzi, którzy będą chcieli go, a nie jego "sprawność" :/ Quote
Agucha Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Kora']Agucha, rozmowy trwaja ;-)[/QUOTE] A ja o niczym nie wiem... nic nie mówię... niczego nie komentuję... nie zachęcam... nie potwierdzam ani nie zaprzeczam :siara: :siara: :siara: Quote
Syla Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Agucha']A ja o niczym nie wiem... nic nie mówię... niczego nie komentuję... nie zachęcam... nie potwierdzam ani nie zaprzeczam :siara: :siara: :siara:[/QUOTE] Coś tu się chyba szykuje :lol:;):evil_lol: Może domek dla Niunia...byłoby wspaniale, bo prześliczny maluszek.Jak Niunio znosi upał? bo tego futerka nosi od groma.Pewnie ledwo dyszy. Quote
Agucha Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Syla']Coś tu się chyba szykuje :lol:;):evil_lol: Może domek dla Niunia...byłoby wspaniale, bo prześliczny maluszek.Jak Niunio znosi upał? bo tego futerka nosi od groma.Pewnie ledwo dyszy.[/QUOTE] ja nic o żadnym domku nie wiem... generalnie "zarobiona jestem" :siara: Co do dychania - właśnie nie! Świetnie sobie radzi :) Moje dziołchy ratują się na wszelakie sposoby - pomimo, że obstrzyżone, ale Niuniek nie wykazuje oznak przegrzania :lol: [I][B]"Może przez chwilę wydam się większy...?"[/B][/I] [IMG]http://i52.tinypic.com/1129b8x.jpg[/IMG] [B] Kto zgadnie gdzie przód a gdzie tył? [/B]:lol: [IMG]http://i54.tinypic.com/160c777.jpg[/IMG] [I][B] "A JA CZEKAM...."[/B][/I] [IMG]http://i52.tinypic.com/2kn5i1.jpg[/IMG] [I][B]"...I CZEKAM...."[/B][/I] [IMG]http://i51.tinypic.com/eun3gk.jpg[/IMG] [I][B]"... I CZEKAM NA TEN WYMARZONY DOMEK..."[/B][/I] [IMG]http://i53.tinypic.com/ilep10.jpg[/IMG] Quote
zerduszko Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Z tym, że psom obciętym jest mniej gorąco, to jest mit. Futro izoluje bardzo dobrze. Ja mam 2 suki, jedna krótkowłosa, która się szybko przegrzewa, druga kudłata i lato znosi b. dobrze (gorzej sezon grzewczy). Dbam tylko, żeby kudły międzyopuszkowe były powycinane. A co tam kombinujecie? Quote
Agucha Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [I][B]"...ALE CZY SIĘ DOCZEKAM?"[/B][/I] [IMG]http://i56.tinypic.com/21mud0o.jpg[/IMG] Quote
Agucha Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='zerduszko']Z tym, że psom obciętym jest mniej gorąco, to jest mit. Futro izoluje bardzo dobrze. Ja mam 2 suki, jedna krótkowłosa, aktóra się szybko przegrzewa, druga kudłata i lato znosi b. dobrze (gorzej sezon grzewczy). Dbam tylko, zeby kudły międzyopuszkowe były powycinane. A co tam kombinujecie?[/QUOTE] Dokładnie tak - Włos generalnie "ani ich nie ziębi ani nie grzeje" :) Psy potrafią się dostosować. Tym bardziej te z obfitym włosem. Pod warunkiem, że nie jest to zbita skorupa... Tak jak mówisz - trzeba wycinać kudły między opuszkami i ewentualnie sam brzuch, dzięki czemu pies się chłodzi. Toffi obcięłam, ale - raz, że z ciekawości, a dwa... z wygody :lol: ------------------------- Nic, kompletnie nic nie kombinujemy :) -------------------------------------------- [B] Niuniowa "dziurka na kolczyk"....[/B] [IMG]http://i51.tinypic.com/2dbm9me.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/21docg4.jpg[/IMG] Quote
wellington Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [QUOTE]"A JA CZEKAM...."[/QUOTE] Ja tez czekam - na termin kastracji. Quote
haliza Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [QUOTE][quote name='Agucha']Dokładnie tak - Włos generalnie "ani ich nie ziębi ani nie grzeje" :) Psy potrafią się dostosować. Tym bardziej te z obfitym włosem. Pod warunkiem, że nie jest to zbita skorupa... Tak jak mówisz - trzeba wycinać kudły między opuszkami i ewentualnie sam brzuch, dzięki czemu pies się chłodzi.[/QUOTE] Wiecie może to i prawda, bo moja Amanda po ścięciu nie chce wychodzić jak jest gorąco :roll:, ale chyba troszkę ciąży tyle kudłów, bo ona i mój poprzedni kudłacz po ścięciu nabrali lekkości w ruchach :evil_lol:;) - chodzenie po prostu na pazurkach :lol: Quote
Recommended Posts