Saththa Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='vege*']A mi kura się bardziej podoba nieobcięta :evil_lol:[/QUOTE] Mi tez;) taka urocza była a teraz taka... opitolona ulizana :) Quote
omry Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='asiak_kasia']a ja się upomnę o Iwanka-może jakieś foteczki co :razz:[/QUOTE] No nie ma szans na razie, bo aparat mi zdechł :< Mogę zrobić tylko zdjęcie w domu, a jest jakie jest, jak widać wcześniej. [quote name='Aleks89']Widziałaś jak ci ładnie skomentowałem focie na FB?:diabloti:[/QUOTE] Widziałam, słodziaśnie :loveu: [quote name='evel']Oesu, teraz jeszcze bardziej mnie kusi, żeby Zu ochlastać na łyso :mdleje: Zwłaszcza, że po sterylce i goleniu od czasu do czasu zaczęła przypominać yeti :splat: Chociaż i tak ostatnio się zainspirowałam i nożyczki poszły w ruch :diabloti: Super kurzynka wygląda obcięta :loveu:[/QUOTE] Obcinaj obcinaj, mi się Zu bardzo podoba obcięta. Wszystkie psy bez kudłów są piękniejsze :evil_lol: [quote name='dorka1403']mnie kusi żeby smarka opitolić na lato...ale właśnie obawiam się że później będzie jej gęstniało te futro i wtedy się załamię psychicznie :) wolę psiaki kudłate (bez przesady oczywiście) ale żeby to były kudły medium a nie power puff looooooooooooong[/QUOTE] Na łyso! [quote name='vege*']A mi kura się bardziej podoba nieobcięta :evil_lol:[/QUOTE] Bo się nie znasz :evil_lol: Ale Ty lubisz kudłate niufki to jesteś w ogóle dziwna :diabloti: [quote name='gops']to prawda z tym zarastaniem moja suka ma sierść taka że bez problemu by mogła mieszkac na dworze przy -20 jak zarośnie , przed strzyżeniem takiej nie miała , druga sprawa posiwiała cała od obcinania i co strzyżenie jest gorzej :roll: teraz nawet maszynka która zawsze dawała rade wymięka .[/QUOTE] Suka rodziców TŻ ma straszny włos, tak miękki, że żadna maszynka nie tnie. Tylko nożyczkami idzie i przez to jest brzydka jak noc :evil_lol: [quote name='Saththa']Mi tez;) taka urocza była a teraz taka... opitolona ulizana :)[/QUOTE] I to jest właśnie piękne :loveu: Babcia TŻ wróciła wczoraj wieczorem do domu, psy są rozpieszczane.. Przywiozła im tony zabawek i tony jedzenia. Avril zepsuła już trzy zabawki, ale to nic, dzisiaj rano babcia pojechała do miasta i kupiła nowe :evil_lol: Quote
vege* Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='omry'] Bo się nie znasz :evil_lol: Ale Ty lubisz kudłate niufki to jesteś w ogóle dziwna :diabloti: [/QUOTE] Znam się! :evil_lol: Ja po prostu wolę kudłate psy, zrobiłaś kurze krzywdę :diabloti: Quote
Tyna21 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 piękny joreczek ;) ja lubię małe (grzeczne) pieski tak samo jak duże o ile zachowują się jak psy i są tak traktowane :D Quote
Rinuś Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Tyna21']piękny joreczek ;) [/QUOTE] [I][B]nie wiesz co piszesz :shake:[/B][/I] Quote
Tyna21 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]nie wiesz co piszesz :shake:[/B][/I][/QUOTE] dlaczego? :D Quote
omry Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Tyna21']piękny joreczek ;) ja lubię małe (grzeczne) pieski tak samo jak duże o ile zachowują się jak psy i są tak traktowane :D[/QUOTE] Tekila była debilem, zanim postanowiliśmy, że zostanie nasza. Ona nawet sama sobie kostki nie zakopała, tylko przynosiła i piszczała, żeby jej zakopać. Sama nie jadła, mama Macieja jej PRZEŻUWAŁA i karmiła z rączki, inaczej nie ruszyła. Na spacerach chodziła po piętach, nawet nie biegała. Wiecznie na rączkach, sikała i srała w domu (Doksa do teraz, Tekilę oduczyliśmy). Sierota kompletna, bo tak ją wychowali. Teraz to nie ten pies, bo wreszcie jak pies jest traktowana. Wciąż się zmienia, ostatnio nawet zaczęła ganiać za szyszkami :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='omry'][B]Tekila była debilem[/B], zanim postanowiliśmy, że zostanie nasza. Ona nawet sama sobie kostki nie zakopała, tylko przynosiła i piszczała, żeby jej zakopać. [B]Sama nie jadła, mama Macieja jej PRZEŻUWAŁA[/B] i karmiła z rączki, inaczej nie ruszyła. Na spacerach chodziła po piętach, nawet nie biegała. Wiecznie na rączkach, sikała i srała w domu (Doksa do teraz, Tekilę oduczyliśmy). Sierota kompletna, bo tak ją wychowali. Teraz to nie ten pies, bo wreszcie jak pies jest traktowana. Wciąż się zmienia, ostatnio nawet zaczęła ganiać za szyszkami :evil_lol:[/QUOTE] Pierwsze podkreślone mnie rozśmieszyło:) Przy drugim mało się nie udławiłam śniadaniem, uroczo:roflt::roflt::roflt: Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Przeżuwała? O mamusiu... a co ona jadła?? Quote
omry Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Saththa']Przeżuwała? O mamusiu... a co ona jadła??[/QUOTE] Kurczaczka :razz: Quote
vege* Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Saththa']Przeżuwała? O mamusiu... a co ona jadła??[/QUOTE] Namoczoną przeżutą psią karmę :evil_lol: Ale tak poważnie to na prawdę mama Maćka jej przeżuwała? :crazyeye: Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='omry']Kurczaczka :razz:[/QUOTE] No to nie jest źle ;) [quote name='vege*']Namoczoną przeżutą psią karmę :evil_lol: [/QUOTE] No wąłsnie sie obawiałam, ze jakies moze mocno ograniczone preferencje obiadowe miała;) Quote
zaba14 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Blehh.. jak można trakotwać psa jak dziecko? A w sumie nawet dziecku się jedzenia nie przeżuwa :D :D często jednak słyszę, że yorki załatwiają się w domu, nie wiem na ile te domy są normalne... także nie wyciągam wniosków :) mam dwie znajome które mają yorki, oba sikają w domu, ale w jednym przypadku to zrozumiałe bo pies prawie z domu nie wychodzi :/ a w drugim nie mam pojecia czemu tak się dzieje... ale obu powiedziałam, że nie wyobrażam sobie szukać później kogoś do opieki nad takim psem ;) bo ja osobiście do domu nie wpuszcze dorosłego psa który będzie mi sikał i srał :/ Quote
Tyna21 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='omry']Tekila była debilem, zanim postanowiliśmy, że zostanie nasza. Ona nawet sama sobie kostki nie zakopała, tylko przynosiła i piszczała, żeby jej zakopać. Sama nie jadła, mama Macieja jej PRZEŻUWAŁA i karmiła z rączki, inaczej nie ruszyła. Na spacerach chodziła po piętach, nawet nie biegała. Wiecznie na rączkach, sikała i srała w domu (Doksa do teraz, Tekilę oduczyliśmy). Sierota kompletna, bo tak ją wychowali. Teraz to nie ten pies, bo wreszcie jak pies jest traktowana. Wciąż się zmienia, ostatnio nawet zaczęła ganiać za szyszkami :evil_lol:[/QUOTE] A to o tym nie wiedziałam :D Dobrze, że już jest normalna :) Quote
FredziaFredzia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ja od początku wiedziałam, że ten chomik normalny nie jest. :lol: Quote
omry Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Ja od początku wiedziałam, że ten chomik normalny nie jest. :lol:[/QUOTE] Już jest! :mad: Dzisiaj na spacerze biegała jak szalona :loveu: Kupiliśmy dziewczynom po bluzie Adidog, gangstersko wyglądają razem. Siostrunie :loveu: Quote
asiak_kasia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='omry']Już jest! :mad: Dzisiaj na spacerze biegała jak szalona :loveu: Kupiliśmy dziewczynom po bluzie Adidog, [B]gangstersko wyglądają razem[/B]. Siostrunie :loveu:[/QUOTE] Udowodnij :diabloti: Quote
omry Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='asiak_kasia']Udowodnij :diabloti:[/QUOTE] Nie mam aparatu :angryy: Wtorek - środa odbieramy mietka, może jakiś spacerek z Lucky zrobimy i ona zrobi nam zdjęcia :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='omry']Nie mam aparatu :angryy: Wtorek - środa odbieramy mietka, może jakiś spacerek z Lucky zrobimy i ona zrobi nam zdjęcia :evil_lol:[/QUOTE] Mieciem się wozicie? :diabloti: My mamy tylko opelka, ale to odpowiednie auto dla kundli :evil_lol: Quote
omry Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='asiak_kasia']Mieciem się wozicie? :diabloti: My mamy tylko opelka, ale to odpowiednie auto dla kundli :evil_lol:[/QUOTE] To Ty nie wiesz? :wallbash: Cały napęd ma wymieniony, sprzęgło, wtryski, poduchy i kura wie co jeszcze. Teraz dopiero będę śmigać :evil_lol: Spójrz na niego :loveu: [url]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/521937_199107366874979_1262376899_n.jpg[/url] Quote
asiak_kasia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='omry']To Ty nie wiesz? :wallbash: Cały napęd ma wymieniony, sprzęgło, wtryski, poduchy i kura wie co jeszcze. Teraz dopiero będę śmigać :evil_lol: Spójrz na niego :loveu: [URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/521937_199107366874979_1262376899_n.jpg[/URL][/QUOTE] Łeeee, to wy ze szczecina? :diabloti: Kiedy mogę na kawusię wpadać? Mam tam ziomali :cool3: A mieciu :loveu: Quote
omry Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='asiak_kasia']Łeeee, to wy ze szczecina? :diabloti: Kiedy mogę na kawusię wpadać? Mam tam ziomali :cool3: A mieciu :loveu:[/QUOTE] Ze Stargardu! Ponad 40 km od Szczecina. Jak będziesz to wpadaj normalnie, weź swoją biedną zaniedbaną sukę z budy, wsadzimy ją do budy Iwana i będą papisie mix agresywnych ras :diabloti: Quote
Vectra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 ale żeby one kopiowane te rasy były , bo wtedy są groźne :diabloti: Quote
dog193 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Świetnie Avril wygląda ogolona :) Lubię gładkie pieski :D Quote
Recommended Posts