Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Toriczka obudziła mnie dzisiaj rano cała mokra, legowisko całe mokre.. Zesikała się biedna we śnie.
Te leki co ona dostaje powodują, że też więcej pije i więcej sika, a że ona dodatkowo starsza psina już jest, to jest aż tak źle. Dzwoniłam do weta, ale mówi, że to normalne i że muszę się przemęczyć. Będę musiała wychodzić z nią też w nocy. Gdzieś tak na 3 budzik sobie nastawię.

W nocy wypiła dwie miski, obudziła mnie, żebym jej nalała, teraz już następną wypiła.. Aż dzisiaj policzę ile wypije.

Posted

Tori już zdrowa, dziś ostatnia dawka leków poszła :)
U nas jest ciepło, a na majówkę ma być jeszcze cieplej, na szczęście :) Musimy Iwanowi kupić legowisko i jakiś materac dla nas jeszcze :)

Posted

Przedłużyliśmy jednak antybiotyk do dzisiaj, ale już jest dobrze.
Mam kilka zdjęć, ale większość Tori, bo Iwan nie chciał nawet słyszeć o pozowaniu :)

Posted

[quote name='Saththa']http://iv.pl/images/86589263406820754853.jpg heheheh dobre:smile:

ZDROWIA!!!!!

[quote name='zaba14']Ślicznie Tori wygląda w tej bluzie ;-) i bardzo fajne zdjęcia! Głaskanko dla psiaków ;-)

[quote name='Talucha']Tori świetnie się prezentuje w bluzie i nowej obróżce :-D
Iwan dziadek :loveu:

[quote name='WATACHA']Dresiara :-D

Dziękujemy wszystkim :)
Tori jest luzaczką i bardzo mi się podoba w tej bluzie. Pasuje do niej :)

[quote name='Culineo']wpadłam, bo zobaczyłam pierwszego w życiu yorka który mi się spodobał !
no i wiadomo Iwan mnie do tego przekonał również

Witamy u nas :)
Bardzo mi miło, cieszę się, że Tori się podoba :)

Posted

Culineo napisał(a):
wpadłam, bo zobaczyłam pierwszego w życiu yorka który mi się spodobał !:loveu:
no i wiadomo Iwan mnie do tego przekonał również :)

O o o o... już w sumie dawno miałam to napisać, jak york to zupełnie nie mój typ psa ;) tak Tori jest wyjątkowo urodziwa :)

Posted

Amber napisał(a):
O o o o... już w sumie dawno miałam to napisać, jak york to zupełnie nie mój typ psa ;) tak Tori jest wyjątkowo urodziwa :)

yo samo sądze :D

Posted

Bardzo dziękuję i nieskromnie się zgodzę :D Też nie lubię yorków, ale Tori nie dość, że kocham najmocniej na świecie, to jeszcze uważam, że jest naprawdę przepiękna i szczerze yorka bardziej w moim typie nie widziałam jeszcze :)
Z Tori straszny ciepluch się zrobił po tej chorobie, ciągle musi leżeć po kołdrą przykryta po uszy. Chyba z przyzwyczajenia, bo przez te trzy tygodnie praktycznie ciągle było jej zimno :)

Posted

Ja już pisałam że yorka bym nie chciała bo za malutkie to dla mnie ;) ale znam dwa ekstra yoraski które przekonały mnie że te psy mogą być NORMALNE :) także chętnie oglądam waszą galerie i ze wzgledu na Tori jak i na Iwana!! :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Ja już pisałam że yorka bym nie chciała bo za malutkie to dla mnie ;) ale znam dwa ekstra yoraski które przekonały mnie że te psy mogą być NORMALNE :) także chętnie oglądam waszą galerie i ze wzgledu na Tori jak i na Iwana!! :)

Ja też już nigdy więcej żadnego yorka :) Nie i już :D
Moja stała się normalna jak się wreszcie douczyłam jak zabić w niej agresję, bo w pewnym momencie osiągnęła apogeum :roll:

Posted

Kurcze, Tori od trzech dni chodzi i prosi o coś, trzęsie się, ale ja myślałam, że to po prostu osłabienie przez te trzytygodniowe leczenie i antybiotyki, jednak ona zaczęła wymiotować i nic nie je, a do tego temperaturę ma 37,6.. Według weta najprawdopodobniej jest to zatrucie właśnie przez to, że jest taka osłabiona.. :<

Posted

omry napisał(a):
Kurcze, Tori od trzech dni chodzi i prosi o coś, trzęsie się, ale ja myślałam, że to po prostu osłabienie przez te trzytygodniowe leczenie i antybiotyki, jednak ona zaczęła wymiotować i nic nie je, a do tego temperaturę ma 37,6.. Według weta najprawdopodobniej jest to zatrucie właśnie przez to, że jest taka osłabiona.. :<

co ona taka chorowitka ostatnio :(
niech to nie będzie nic poważnego !

Posted

Lucky. napisał(a):
co ona taka chorowitka ostatnio :(
niech to nie będzie nic poważnego !

No ja nie wiem, jakieś fatum wisi nad nami.. Trzęsie się ciągle i jest bardzo osłabiona. No trzy tygodnie na lekach, a wiadomo, że antybiotyki bardzo osłabiają. Dodatkowo to już nie jest młody pies.. Jak do jutra nie przejdzie (dostała już leki) to jutro do weta..

Posted

zgodnie z zapowiedzią , wpadłam obejrzeć dresiarę z buzią :)
Podpalaniec też sympatyczny i to jest taki drugi mi znany duet jorkowo-rottkowy.
Tylko ten co znam na żywo , to dwa chłopaki :) Jork ma na imię Futrzak.