Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Nie można już szpiegować na dogo, to muszę się przywitać :D

Strasznie fajny ten Twój mały, w ogóle całe stadko mega mi się podoba. A Kura w zabawie wydaje koszmarne dźwięki :P

Posted

Omry, szkoda, że pare lat temu nie kupiłaś Kaliego, bo wtedy byś nie była bezmózgiem, który łamie prawo  :megagrin: 

Swoją drogą, młody pewnie urósł, zdjęcia prosimy :)

Posted

Tak czy siak czy on ma na uchu ten zielony plaster co to się nie klei do sierści  a do siebie??

Tazzmana mam pozabiegowego aktualnie  ana sobie juz ma zbroje z plastra... bo mu nie odrywam jak opatrunek zmieniam tylko odcinam opatrunek i dawaj plaster na plaster :eek2: i szukam czegos na oby nigdy  w razie wu na nigdy! Bo gdyb ynie to ze teraz ma długa siersc bo przed goleniem... to ja nie wiem jakbym mu miała to sciagnac a tak po prostu obetne i tyle....

w kazdym razie fajny ten plaster? i jaką ma date przydatnosci eeee nie wiem... klej? :D

Posted

Kali ma 4 miesiące, 53 cm w kłębie, 25 kg  :jumpie:

A tak się bawią

https://www.youtube.com/watch?v=34Vj3hnNJQc&feature=youtu.be

Posted

Hahahaha, uwielbiam Kurę :D

A papiś coś Ci wyrósł :p Karmisz go drożdżami?

Posted

Bo to jest taka ciamajda  :megagrin:

Co rano, jak jeszcze śpię, budzi mnie piszcząc, przysuwa się coraz bliżej i kładzie na mnie łeb. Nie po to, żebym wstała, ale po to, żebym go ukochała i dalej spała razem z nim  :loveu:

Mój papiś jest jak na razie bezproblemowy i idealny, nie mam się do czego przyczepić ;)

Posted

Bo to jest taka ciamajda  :megagrin:

Co rano, jak jeszcze śpię, budzi mnie piszcząc, przysuwa się coraz bliżej i kładzie na mnie łeb. Nie po to, żebym wstała, ale po to, żebym go ukochała i dalej spała razem z nim  :loveu:

Mój papiś jest jak na razie bezproblemowy i idealny, nie mam się do czego przyczepić ;)

Bo to jeszcze nie TEN wiek :P 
Poczekaj az tak mu roczek stuknie- wtedy bedzie wesoło. Jak się jajka odezwą i będzie okres buntu :D 

Aż się nie moge tego zlociku doczekać  :loveu:

Posted

Jetsan był też dość bezproblemowym szczeniaczkiem. Ciapa, która się potykała o własne łapki i kochała prawie cały świat. 
Potem zaczął odwalać, zero posłuszeństwa, ucieczki, naginanie zasad. 
Długo sprawdzał ile mu wolno, cały czas sprawdza, więc nie mogę mu odpuszczać. 
W okolicach 3roku bardzo spoważniał i się ogarnął. Zaczął być świadomy swojej siły- już nie kocha wszystkich piesków, nie lubi ludzi.