BBeta Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='omry']Ano :cool3: Jeszcze tylko kilka dni. Miało być wszystko dużo szybciej, ale ważne, że się ruszyło wreszcie.[/QUOTE] Super, powodzenia! :) Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Pluszaczki jakieś fajne będą? Wypatrzyłam jakiś pluszowy ogonek :) Quote
angineuuka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 co to jest to fioletowo-zielone u góry? :lol: Quote
motyleqq Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='omry']Ano :cool3: Jeszcze tylko kilka dni. Miało być wszystko dużo szybciej, ale ważne, że się ruszyło wreszcie.[/QUOTE] wow, fajnie :evil_lol: Quote
omry Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='Kasi i Lena']Pluszaczki jakieś fajne będą? Wypatrzyłam jakiś pluszowy ogonek :)[/QUOTE] Są pluszaczki też, piszczące :evil_lol: [quote name='Angi']co to jest to fioletowo-zielone u góry? :lol:[/QUOTE] Takie cuś :cool3: [url]http://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3098[/url] Dzięki wszystkim :loveu: Za coś musiałam się wziąć :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='omry']Są pluszaczki też, piszczące :evil_lol: [/QUOTE] Piszczące są najfajniejsze przecież. Zwłaszcza jak pies postanowi w środku nocy zagryzać zabawkę:evil_lol: Quote
omry Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Avril pokochała Kong Squeezz Ball najbardziej. Podrzuca, przytula się do niej i wylizuje całą dokładnie :evil_lol: A z rzutki lata ta piła jak szalona, lepiej niż tenisowa. Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Moje mają tą piłkę w rozmiarze L, dostały w prezencie. Świetna jest ale za duża na ich małe pyszczki. Ostatnim hitem są te zwykle tenisówki konga w rozmiarze S:) Quote
angineuuka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Kasi i Lena']Moje mają tą piłkę w rozmiarze L, dostały w prezencie. Świetna jest ale za duża na ich małe pyszczki. Ostatnim hitem są te zwykle tenisówki konga w rozmiarze S:)[/QUOTE] za duże zabawki dla mojego psa są najlepsze :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Angi']za duże zabawki dla mojego psa są najlepsze :evil_lol:[/QUOTE] Dla mojego jednak nie. Po pierwszym zachwycie piłka leży i się kurzy, niestety. Będę musiała kupić mniejszą. Quote
omry Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Dla mnie genialne jest to: [URL]http://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2682&ParentCat=173[/URL] Tekilę mam ciachać jakoś teraz, ale kurcze nawet nie wiecie jak się boję i chyba znowu to przeciągnę chociaż będę miała w domu horror.. Przecież to debil jest i ja się boję, że coś jej się stanie. Wszystko bym dała pod nóż, ale nie tego ułoma, mam taką jakąś dziwną blokadę.. Quote
angineuuka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Kasi i Lena']Dla mojego jednak nie. Po pierwszym zachwycie piłka leży i się kurzy, niestety. Będę musiała kupić mniejszą.[/QUOTE] jak będziesz chciała sprzedać, a ja będę miała kasę ( czyli właściwie nie wiadomo kiedy :p ) to odkupię :D Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Angi']jak będziesz chciała sprzedać, a ja będę miała kasę ( czyli właściwie nie wiadomo kiedy :p ) to odkupię :D[/QUOTE] Nie mogę sprzedać bo to prezent. Miałam wystawić na dogo że się z kims wymienię na mniejszą ale inteligentnie umyłam piłkę i wodę mam w środku teraz :) Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Ooooo ja to jak i gdzie ten sklep bedzie dział :) Sama bym chętnie zanurkowała w to ;) Quote
omry Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='Saththa']Ooooo ja to jak i gdzie ten sklep bedzie dział :) Sama bym chętnie zanurkowała w to ;)[/QUOTE] Internetowo. Stacjonarny to byłaby pomyłka póki co :razz: Quote
asiak_kasia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='omry']Internetowo. Stacjonarny to byłaby pomyłka póki co :razz:[/QUOTE] To rozumiem, ze znajomi mają rabacik? :diabloti: a tak poza tym super pomysł i oby się wiodło. Powodzonka! ;) Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='omry']Internetowo. Stacjonarny to byłaby pomyłka póki co :razz:[/QUOTE] z możliwym odbiorem osobistym? :razz: i co jeszcze będzie? i kiedy bedzie działał?:) Quote
omry Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 No postaram się Was rozpieszczać od czasu do czasu, na otwarcie będzie konkursik :loveu::evil_lol: Głównie zabawki i jakieś tam akcesoria. No i smaczki. Później będzie też karma (na razie jest Josera i Applaws, ale później będą lepsze), a co dalej, to zobaczymy. Odbiór osobisty będzie jak najbardziej :lol: Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 O smaczki :loveu: i zabawki, już zacieram ręce ;) KONIECZNIE!!! daj znać jak zaczniesz :) Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 To czekamy z niecierpliwością na konkursik:loveu:No i oczywiście na otwarcie sklepu :) Quote
angineuuka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 proszę, niech będą suszone szprotki! :lol: Quote
omry Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='Angi']proszę, niech będą suszone szprotki! :lol:[/QUOTE] Nigdy na to jeszcze nigdzie nie trafiłam i nie przyszłoby mi nawet do głowy :evil_lol: Na pewno będziemy poszerzać ofertę, ale to wymaga trochę czasu i pieniędzy :razz: Quote
Recommended Posts