Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='omry']Ano :cool3: Jeszcze tylko kilka dni.
Miało być wszystko dużo szybciej, ale ważne, że się ruszyło wreszcie.[/QUOTE]
Super, powodzenia! :)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Pluszaczki jakieś fajne będą? Wypatrzyłam jakiś pluszowy ogonek :)[/QUOTE]

Są pluszaczki też, piszczące :evil_lol:

[quote name='Angi']co to jest to fioletowo-zielone u góry? :lol:[/QUOTE]

Takie cuś :cool3:
[url]http://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3098[/url]

Dzięki wszystkim :loveu: Za coś musiałam się wziąć :evil_lol:

Posted

Avril pokochała Kong Squeezz Ball najbardziej. Podrzuca, przytula się do niej i wylizuje całą dokładnie :evil_lol:
A z rzutki lata ta piła jak szalona, lepiej niż tenisowa.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Moje mają tą piłkę w rozmiarze L, dostały w prezencie. Świetna jest ale za duża na ich małe pyszczki. Ostatnim hitem są te zwykle tenisówki konga w rozmiarze S:)[/QUOTE]

za duże zabawki dla mojego psa są najlepsze :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']za duże zabawki dla mojego psa są najlepsze :evil_lol:[/QUOTE]

Dla mojego jednak nie. Po pierwszym zachwycie piłka leży i się kurzy, niestety. Będę musiała kupić mniejszą.

Posted

Dla mnie genialne jest to: [URL]http://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2682&ParentCat=173[/URL]

Tekilę mam ciachać jakoś teraz, ale kurcze nawet nie wiecie jak się boję i chyba znowu to przeciągnę chociaż będę miała w domu horror.. Przecież to debil jest i ja się boję, że coś jej się stanie. Wszystko bym dała pod nóż, ale nie tego ułoma, mam taką jakąś dziwną blokadę..

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Dla mojego jednak nie. Po pierwszym zachwycie piłka leży i się kurzy, niestety. Będę musiała kupić mniejszą.[/QUOTE]
jak będziesz chciała sprzedać, a ja będę miała kasę ( czyli właściwie nie wiadomo kiedy :p ) to odkupię :D

Posted

[quote name='Angi']jak będziesz chciała sprzedać, a ja będę miała kasę ( czyli właściwie nie wiadomo kiedy :p ) to odkupię :D[/QUOTE]

Nie mogę sprzedać bo to prezent. Miałam wystawić na dogo że się z kims wymienię na mniejszą ale inteligentnie umyłam piłkę i wodę mam w środku teraz :)

Posted

[quote name='Saththa']Ooooo ja to jak i gdzie ten sklep bedzie dział :)

Sama bym chętnie zanurkowała w to ;)[/QUOTE]

Internetowo. Stacjonarny to byłaby pomyłka póki co :razz:

Posted

[quote name='omry']Internetowo. Stacjonarny to byłaby pomyłka póki co :razz:[/QUOTE]

To rozumiem, ze znajomi mają rabacik? :diabloti:

a tak poza tym super pomysł i oby się wiodło. Powodzonka! ;)

Posted

[quote name='omry']Internetowo. Stacjonarny to byłaby pomyłka póki co :razz:[/QUOTE]

z możliwym odbiorem osobistym? :razz: i co jeszcze będzie? i kiedy bedzie działał?:)

Posted

No postaram się Was rozpieszczać od czasu do czasu, na otwarcie będzie konkursik :loveu::evil_lol:

Głównie zabawki i jakieś tam akcesoria. No i smaczki. Później będzie też karma (na razie jest Josera i Applaws, ale później będą lepsze), a co dalej, to zobaczymy.
Odbiór osobisty będzie jak najbardziej :lol:

Posted

[quote name='Angi']proszę, niech będą suszone szprotki! :lol:[/QUOTE]

Nigdy na to jeszcze nigdzie nie trafiłam i nie przyszłoby mi nawet do głowy :evil_lol:
Na pewno będziemy poszerzać ofertę, ale to wymaga trochę czasu i pieniędzy :razz: