Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Dzięki :lol: Wydaje mi się, że Kurze się spodoba :lol:

O Kalim przestałam myśleć na razie. Będzie na pewno, ale nie wiem kiedy. Po prostu pewnie któregoś razu zobaczę miot czy szczeniaka i stwierdzę, że go chcę.
Póki co jest dobrze tak jak jest, jaram się tym co mam :megagrin:

Posted

powodzenia z kurą :cool3:

a u mnie tez kolejny pies poszedł póki co w odstawkę- zmieniła się nam sytuacja życiowa, i cieszę się, że wstrzymałam się z wzięciem psa, bo teraz byłoby ciężko. Ale za to zmienił się zupełnie kierunek w temacie rasy :diabloti:
Jak już się uda będzie wesoło :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']powodzenia z kurą :cool3:

a u mnie tez kolejny pies poszedł póki co w odstawkę- zmieniła się nam sytuacja życiowa, i cieszę się, że wstrzymałam się z wzięciem psa, bo teraz byłoby ciężko. Ale za to zmienił się zupełnie kierunek w temacie rasy :diabloti:
Jak już się uda będzie wesoło :evil_lol:[/QUOTE]

DA? :cool3:

No jeśli o mnie chodzi to wszystko jest fajnie, powoli bo powoli, ale cały czas do przodu. Myślę, że mogłabym wziąć szczeniaka z wiosennego miotu spokojnie, ale od wyprowadzki odkąd mam przy sobie całą trójeczkę jakoś przestałam się nim tak strasznie jarać.
Ale rasy nie zmienię, bo już nic lepszego dla siebie nie znajdę :lol:

Posted

[quote name='omry']DA? :cool3:

No jeśli o mnie chodzi to wszystko jest fajnie, powoli bo powoli, ale cały czas do przodu. Myślę, że mogłabym wziąć szczeniaka z wiosennego miotu spokojnie, ale od wyprowadzki odkąd mam przy sobie całą trójeczkę jakoś przestałam się nim tak strasznie jarać.
Ale rasy nie zmienię, bo już nic lepszego dla siebie nie znajdę :lol:[/QUOTE]

Nie bedzie to molos :diabloti:

Musiałam poszukać kompromisu miedzy moim i bartka zdaniem nt psa. I poszukać jakiegoś rozwiązania, które bedzie satysfakcjonowało obie strony. Każdy trochę ustąpił i pojawiła się opcja, której do tej pory w ogole nie braliśmy pod uwagę. A im więcej czytam, i gadam z ludźmi, tym bardziej się przekonuje, że to może byc coś fajnego. Chociaż całkowicie nowego w moich planach. W dodatku poznałam jedną sukę i jeżeli to jest stereotypowy przedstawiciel rasy- to chyba wpadłam po uszy :eviltong:

Oczywiście rot to i tak pozycja, która predzej czy później się pojawi, ale póki co musi poczekać w kolejce ;)

Posted

[quote name='asiak_kasia']Nie bedzie to molos :diabloti:

Musiałam poszukać kompromisu miedzy moim i bartka zdaniem nt psa. I poszukać jakiegoś rozwiązania, które bedzie satysfakcjonowało obie strony. Każdy trochę ustąpił i pojawiła się opcja, której do tej pory w ogole nie braliśmy pod uwagę. A im więcej czytam, i gadam z ludźmi, tym bardziej się przekonuje, że to może byc coś fajnego. Chociaż całkowicie nowego w moich planach. W dodatku poznałam jedną sukę i jeżeli to jest stereotypowy przedstawiciel rasy- to chyba wpadłam po uszy :eviltong:

Oczywiście rot to i tak pozycja, która predzej czy później się pojawi, ale póki co musi poczekać w kolejce ;)[/QUOTE]
TTB ?:lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Nie bedzie to molos :diabloti: [/QUOTE]

:-o
Jak możesz?! :diabloti:

[quote name='asiak_kasia']Musiałam poszukać kompromisu miedzy moim i bartka zdaniem nt psa. I poszukać jakiegoś rozwiązania, które bedzie satysfakcjonowało obie strony. Każdy trochę ustąpił i pojawiła się opcja, której do tej pory w ogole nie braliśmy pod uwagę. A im więcej czytam, i gadam z ludźmi, tym bardziej się przekonuje, że to może byc coś fajnego. Chociaż całkowicie nowego w moich planach. W dodatku poznałam jedną sukę i jeżeli to jest stereotypowy przedstawiciel rasy- to chyba wpadłam po uszy :eviltong:

Oczywiście rot to i tak pozycja, która predzej czy później się pojawi, ale póki co musi poczekać w kolejce ;)[/QUOTE]

Ciekawie, malina? :evil_lol:

[quote name='Unbelievable']napisz ty mi gdzie się zapisałaś i do kogo : P[/QUOTE]

Tutaj :lol:
[URL]http://uniwerpsytet.weebly.com/szczecin.html[/URL]

Posted

[quote name='gops']TTB ?:lol:[/QUOTE]

:diabloti:

[quote name='omry']:-o
Jak możesz?! :diabloti:

Ciekawie, malina? :evil_lol:
[/QUOTE]

predzej holender-ale w sumie po co skoro mam coś podobnego w chacie :eviltong:

a moloski zawsze będą naj, naj ale trzeba jeszcze miec rozsądek, a nie tylko chęci ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']lol :evil_lol: mają boks chociaż?[/QUOTE]

Nie wiem nic i mam to gdzieś, dla nas to tylko zabawa :lol:

[quote name='asiak_kasia']:diabloti:

predzej holender-ale w sumie po co skoro mam coś podobnego w chacie :eviltong:

a moloski zawsze będą naj, naj ale trzeba jeszcze miec rozsądek, a nie tylko chęci ;)[/QUOTE]

No weź nie bądź taka tajemnicza.. :evil_lol:

[quote name='dog193']Oooo, a kura będzie chyba high dogiem :D

Ale drużyny ze Szczecina jeszcze żadnej nie ma, może się dopiero kompletują ;)[/QUOTE]

Czyli czym? :diabloti:
Nie ma drużyny, to tylko treningi. Jak się fajna grupa zbierze to kto wie. Póki co jestem zielona i zobaczymy czy to dla nas :lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']ale co masz gdzieś? bez boksu to będzie tylko skakanie przez hopki : P[/QUOTE]

To będziemy sobie skakać przez hopki :evil_lol:
Dlaczego mają nie mieć boksu? Bo nie mają drużyny?

Posted

[quote name='omry']To będziemy sobie skakać przez hopki :evil_lol:
Dlaczego mają nie mieć boksu? Bo nie mają drużyny?[/QUOTE]
bo boks jest drogą zabawą, i zwykle jak ktoś chce robić flyball dla funu, to mu się po prostu nie opyla kombinować. Ale flyball bez boksu, to nie flyball : P

Posted

[quote name='Unbelievable']bo boks jest drogą zabawą, i zwykle jak ktoś chce robić flyball dla funu, to mu się po prostu nie opyla kombinować. Ale flyball bez boksu, to nie flyball : P[/QUOTE]

:niewiem:
Jak nam coś nie będzie odpowiadać to zrezygnujemy po prostu :lol:

Posted

[quote name='dog193']High dog to najmniejszy pies w drużynie, który obniża pozostałym hopki ;)[/QUOTE]

No coś czytałam :evil_lol: Kura ma w kłębie 32, czyli hopki będą 22? :lol: