omry Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Z Kurą jest już miłość od dzisiaj :D I zero załatwiania się w domu. Jutro będą foteczki :D Quote
Naklejka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Pytanie co się stanie jak go do tego zacznie karmić suchą karmą i wykastruje? :niedowia: :evil_lol: Przecież od surowego mięsa psy robią się agresywne! :D Quote
Vailet Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Wstawiaj nowe zdjecia tego cudeńka :loveu: Quote
Besti Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Gratuluję nowego synka :) Fajny bąbel i jakie ma łapy potężne! Będzie kawał byka. Swoją drogą - czym robisz zdjęcia? Są mega a planuję zakup aparatu. Quote
Victoria Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 sceniacek <3 śmieszny heh i te fafelki :D gratki :) Quote
WATACHA Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Z Kurą jest już miłość od dzisiaj :D I zero załatwiania się w domu. Jutro będą foteczki :D "Jutro" już było :lmaa: Quote
omry Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Dzięki wszystkim :jumpie: Besti, to Nikon D3200 koleżanki, Lucky z Dogo ;) Quote
Vailet Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 śliczny jest, no śliczny :loveu: czemu jedno ucho ma zielone? a spanielek to czyj? Quote
Amber Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Nawet szwy ma pod kolor obroży :loveu: :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Spaniel Ady, Lucky. :) Może to czyta... CZEEEEEŚĆ ADAAAA! :D Nie napatrzę się na szczyla :loveu: Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 śliczny jest, no śliczny :loveu: czemu jedno ucho ma zielone? a spanielek to czyj? to pewnie pod kolor drugiej obroży. Quote
Besti Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Dzięki wszystkim :jumpie: Besti, to Nikon D3200 koleżanki, Lucky z Dogo ;) Dzięki za odp. To masz prywatnego fotografa ;) Quote
omry Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Kaliemu się ostatnio coś popierdoliło i zaczął szczać wszystkim do legowisk, łóżko też zaliczył kilka razy :loveu: A jak mu dałam do wyboru szyjkę czy banana to wybrał banana. Żaden mój pies nigdy nie jadł takich rzeczy :megagrin: Oczywiście chwaliłam go za szybko bo uparte to jest jak osioł jakiś. Wczoraj zaczęłam sprzątać i coś mi przerwało :jumpie: https://www.youtube.com/watch?v=oB30DJ6xris Quote
omry Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Nooo Kura to kozak fajter :jumpie: Wyprowadziłam właśnie chłopaków. Przyszłam, zamknęłam Kaliego, wyszłam z sukami. Wracam, a chłopcy obaj radośnie witają mnie w progu :loveu: Dobrze, że głupek przeżył :megagrin: Nie mam pojęcia, jak on z tej klatki wylazł, bo śladów zbrodni brak. Chyba tyłem jakoś, bo odsunięta była od ściany :megagrin: Quote
Szura Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Młody jak młody, ale KURAAAA! :loveu: Weź ją na jakieś walki psów czy coś, bo się suczyna marnuje. <3 Quote
WATACHA Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ciekawe jak się będą bawić za parę miesięcy.Myślisz, że to wyjście z klatki mogło się źle skończyć? Quote
Dioranne Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Kura jak diabeł tasmański! :evil_lol: Quote
omry Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Ciekawe jak się będą bawić za parę miesięcy.Myślisz, że to wyjście z klatki mogło się źle skończyć? Nie no, śmieję się :megagrin: Iwanek jest kochany i jak na moje aż za bardzo wyrozumiały ;) Co prawda młody dostał kilka razy od niego korektę, ale chyba niezbyt dosadną, bo mało zrozumiał ciołek :megagrin: Quote
WATACHA Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Nie no, śmieję się :megagrin: Iwanek jest kochany i jak na moje aż za bardzo wyrozumiały ;) Co prawda młody dostał kilka razy od niego korektę, ale chyba niezbyt dosadną, bo mało zrozumiał ciołek :megagrin: Taki geniusz i nie zakumał :evil_lol: Quote
omry Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 No to właśnie nie jest geniusz jednak, przez kilka dni dobrze się maskował :jumpie: to ciołek jakich mało i osioł uparty.. Ale za to kochany :megagrin: Zaczęłam doceniać to, jaka pozostała trójka jest mądrutka i jak łatwe jest z nimi życie. Quote
Talucha Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Wywaliło mi was z subskrypcji :nonono2: Młody jest zaje**sty :jumpie: :jumpie: Quote
Recommended Posts