Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny niesamowicie Wam dziękuję za "opiekę wirtualną", ogłoszenia, tekst i zainteresowanie Lobusiem!!! za każdym razem jak czytam imie jego to mam przed oczami mojego Lobka szczęśliwego, biegającego, niedobrego;)
A to kochane takie tkwi na krótkim łańcuchu w upale, szuka sobie tylko miejsca, gdzie by się schować przed słońcem z tym futrem, mam plan, żeby iść go wyczesać, tylko ten czas ostatnio ze mna strasznie wygrywa:(

Posted

Lobo i tak ma lepiej niz inne psy np. w starych prawych-lewych. Tam to dopiero jest masakra. Rejon ulubienca Halci ;-)

Jesli chodzi o czesanie, to mysle, ze wiekszosc psow nadaje sie do czesania i podrostki z ogrodka i podrostki spod kontenera. Kogo sie tylko da trzeba czesac. Zakazu nie ma, kto moze to niech chodzi.

Posted

halcia napisał(a):
ZAglądamy!Idziesz go Agusia szczotkowac?Ulży mu bardzo

Jeszcze nie wiem, rano z Sonym na badania do weta, może komuś sprzedam jeszcze Alę p południu, to pójdę!

Posted

LOBO jest juz po kastracji, wiec na bank jest na hali lub w izolatce.

Temat: sterylka
Od: "schronisko" <[email protected]>
Data: So Maja 28 2011, 7:15 am

1. Atenka ze świetlicy ( sunia czarna z Mielca) - sterylka
2.młody amstafek niedawno przyjęty - kastracja
3.pies hasko-wilkowaty ( z łańcucha koło szczeniakarni ) kastracja
4. Kocur rudy nowy - kastracja
Dziś dalsza cześć zabiegów

Patrzcie jaka bide dzisiaj rano przywiazali pod schroniskiem na sznurku. Kliknijcie w to zdjecie, to sie rozwinie.

Co do postow na watku glownym, to nieraz prosilam o wykasowanie i nic, tyle stron na watku, ja swoje posty kasuje, ok, napisze do moda, zeby powycinal co niepotrzebne.

Posted

halcia napisał(a):
Dzis oglądałam rano TVN,tez jakis wó∆t mówił o porzuceniach,chyba na trasie W-wa-Mazury,mówioł,że plaga porzuceń psiaków....

No super, zaczyna się najgorszy okres dla bezdomności... wakacje....:(

Posted

I tak co roku, albo pies nie pasuje do domu/rodziny, albo rodzina do psa. Nie to co u naszych sasiadow, mozna z psem jechac na wakacje i jest ok. U nas to nadal fanaberia. Nie mowie o wakacjach z psem, ktorego mozna wziac pod pache, ale z psem takim normalnym, duzym psem. Ja moja agroturystyke na Roztoczu wspominam jak najgorzej, gdzie nam tam do innych krajow.

Posted

Ja raczej też moje wakacje z psem nad morzem wspominam byle jak, ciągle ktoś miał pretensje, że pies chodzi i sika, że wchodzi do wody, że biega po lesie itd., itd. Ja w końcu odpuściłam. Pies jedzie tylko wtedy jak nie ma go z kim zostawić, co oznacza, że na wakacje nie jeździmy całą rodziną, bo ktoś zostawał z psem!

Posted

Zaplanowalam wakacje na wrzesien, zeby jechac z psami, zeby juz zadnym rodzinom ze swietymi dziecmi nie przeszkadzaly moje kolaczki i nic z tego, nie bede miala urlopu. Tak to jest u nas, albo dzieci albo psy. Piep.rze taki kraj, w ktorym zwierzeta i ludzie nie moga razem zyc.

Posted

Lobuś jest na hali, nie czesałam go, bo okazało się, że był wnętrem i musiał być otwierany, nie tylko wycinanie jajuchów. Więc następnym razem, jutro ma wrócić na swoje miejsce :)