KasiaKia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Halcia, ten, o którym mówię ma już chyba rok. Pewnie nie jest to 100% husky, ale naprawdę wygląda dumnie. Quote
Ulka18 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 KasiaKia, dobrze byloby dac ten tekst ogloszeniowy na pierwsza strone, zeby kazdy mogl brac do ogloszen. Huskich w schronisku bylo duzo, na pewno ze 20. Quote
KasiaKia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 To jak zajrzy kasiadaffik to przerzuci do pierwszego lub drugiego postu, za co jej oczywiście z góry dziękuję :D Quote
kaskadaffik Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Dziewczyny niesamowicie Wam dziękuję za "opiekę wirtualną", ogłoszenia, tekst i zainteresowanie Lobusiem!!! za każdym razem jak czytam imie jego to mam przed oczami mojego Lobka szczęśliwego, biegającego, niedobrego;) A to kochane takie tkwi na krótkim łańcuchu w upale, szuka sobie tylko miejsca, gdzie by się schować przed słońcem z tym futrem, mam plan, żeby iść go wyczesać, tylko ten czas ostatnio ze mna strasznie wygrywa:( Quote
agusiazet Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 To można przyjść np. w sobotę i wyczesać Lobo? To futro zdecydowanie mu przeszkadza! nie będzie problemu, że nie wejdę? Quote
Ulka18 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Lobo i tak ma lepiej niz inne psy np. w starych prawych-lewych. Tam to dopiero jest masakra. Rejon ulubienca Halci ;-) Jesli chodzi o czesanie, to mysle, ze wiekszosc psow nadaje sie do czesania i podrostki z ogrodka i podrostki spod kontenera. Kogo sie tylko da trzeba czesac. Zakazu nie ma, kto moze to niech chodzi. Quote
halcia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ZAglądamy!Idziesz go Agusia szczotkowac?Ulży mu bardzo Quote
agusiazet Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 halcia napisał(a):ZAglądamy!Idziesz go Agusia szczotkowac?Ulży mu bardzo Jeszcze nie wiem, rano z Sonym na badania do weta, może komuś sprzedam jeszcze Alę p południu, to pójdę! Quote
halcia Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 I co Agusia byłas?Ulka prosi o wykasowanie na głównym postów z umawiania by nie rozciągac watku. Quote
kaskadaffik Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Lobo był kastrowany jak napisała Iza, więc pewnie jest teraz na hali. Quote
Ulka18 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 LOBO jest juz po kastracji, wiec na bank jest na hali lub w izolatce. Temat: sterylka Od: "schronisko" <[email protected]> Data: So Maja 28 2011, 7:15 am 1. Atenka ze świetlicy ( sunia czarna z Mielca) - sterylka 2.młody amstafek niedawno przyjęty - kastracja 3.pies hasko-wilkowaty ( z łańcucha koło szczeniakarni ) kastracja 4. Kocur rudy nowy - kastracja Dziś dalsza cześć zabiegów Patrzcie jaka bide dzisiaj rano przywiazali pod schroniskiem na sznurku. Kliknijcie w to zdjecie, to sie rozwinie. Co do postow na watku glownym, to nieraz prosilam o wykasowanie i nic, tyle stron na watku, ja swoje posty kasuje, ok, napisze do moda, zeby powycinal co niepotrzebne. Quote
halcia Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 JA pojedyncze tez staram sie kasowac.Widziałam,straszny wzrok ma psina,zrozumiał,ze jest porzucony! Quote
Ulka18 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Mnie tez dobil ten wzrok :-( Glowkuje nad imieniem dla biedaka. Quote
halcia Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Może Madox,MIchaś,Banita,żora,Klik ,Timur,Bono,choc dałabym mu piękniejsze,ale dziś nie ma weny... Quote
aganela Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Węgielek, Reksio ,Karo , Goliat(mały ciałem,wielki duchem)? Quote
Ulka18 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Juz dalam : WIERUSZ, WIERUSZEK. On taki wierny, biedny psiak, smutek w oczach, zalamanie, wiernosc :-( Quote
KasiaKia Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Wieruszek ma już ode mnie wyróżnione allegro i gumtree. Póki co, tylko tak mu mogę pomóc. A jego historii nie chcę nawet komentować... Quote
halcia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Dzis oglądałam rano TVN,tez jakis wó∆t mówił o porzuceniach,chyba na trasie W-wa-Mazury,mówioł,że plaga porzuceń psiaków.... Quote
agusiazet Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 halcia napisał(a):Dzis oglądałam rano TVN,tez jakis wó∆t mówił o porzuceniach,chyba na trasie W-wa-Mazury,mówioł,że plaga porzuceń psiaków.... No super, zaczyna się najgorszy okres dla bezdomności... wakacje....:( Quote
Ulka18 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 I tak co roku, albo pies nie pasuje do domu/rodziny, albo rodzina do psa. Nie to co u naszych sasiadow, mozna z psem jechac na wakacje i jest ok. U nas to nadal fanaberia. Nie mowie o wakacjach z psem, ktorego mozna wziac pod pache, ale z psem takim normalnym, duzym psem. Ja moja agroturystyke na Roztoczu wspominam jak najgorzej, gdzie nam tam do innych krajow. Quote
agusiazet Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ja raczej też moje wakacje z psem nad morzem wspominam byle jak, ciągle ktoś miał pretensje, że pies chodzi i sika, że wchodzi do wody, że biega po lesie itd., itd. Ja w końcu odpuściłam. Pies jedzie tylko wtedy jak nie ma go z kim zostawić, co oznacza, że na wakacje nie jeździmy całą rodziną, bo ktoś zostawał z psem! Quote
Ulka18 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Zaplanowalam wakacje na wrzesien, zeby jechac z psami, zeby juz zadnym rodzinom ze swietymi dziecmi nie przeszkadzaly moje kolaczki i nic z tego, nie bede miala urlopu. Tak to jest u nas, albo dzieci albo psy. Piep.rze taki kraj, w ktorym zwierzeta i ludzie nie moga razem zyc. Quote
kaskadaffik Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Lobuś jest na hali, nie czesałam go, bo okazało się, że był wnętrem i musiał być otwierany, nie tylko wycinanie jajuchów. Więc następnym razem, jutro ma wrócić na swoje miejsce :) Quote
Recommended Posts