kiwi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 te szczeniaki zjadły w dwa dni 6 kilo superowej karmy :cry: wychodzi dziennie pol kilo na łebka! to jest niemozliwe aga, przeciez nic nie jest w stanie tyle zjesc.. znowu dostalysmy kieleckie potwory :cry: Quote
kiwi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 pomozcie wieszac plakaty prosze do pobrania [URL="https://www.student.chemia.uj.edu.pl/%7Edcyktor/plakaty/Nowy%20Dokument%20programu%20Microsoft%20Word%20%20%285%29.doc"]tutaj [/URL] [URL="https://www.student.chemia.uj.edu.pl/%7Edcyktor/plakaty/Nowy%20Dokument%20programu%20Microsoft%20Word%20%20%285%29.doc"][/URL] Quote
Brucio Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 chyba nikt sie nie obrazi jak podniose szczeniorki :cool3: Quote
Patia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Namiary w ogłoszeniach możecie dawać też na mnie , karmę kupię dziś , ale nie wiem czy u nas będzie ta , którą jadły wcześniej , czy moge kupić inną , czy to im zaszkodzi? Quote
Ulka18 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Bento Kronen dla szczeniat? Jest tylko jedna taka karma czy ma jakies odmiany? Poszukam na allegro czy ma ktos do sprzedania. Quote
kiwi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 one jedza takie [url]http://www.telekarma.pl/p30-karma.dla.kotow.bento.kronen.medium.growth.htm[/url] problem w tym ze to trzeba na juz nawet mam plan, trzeba kupic dzisiaj w psim raju - bo to w krakowie i poprosze zeby dostarczyli do mar.gajko do pracy, tylko tam maja czynne od 10 rano i zanim dostarcza ktos musi pojechac i zaplacic za ta karme, ja za chwilke wychodze na zajecia i mam bez przerwy do ciemnje nocy, koncze po 19 a wtedy to juz za pozno na cokolwiek kto z krakowa dalby rade podejsc na garbarska do psiego raju i zaplacic za ta karme? to bedzie okolo 190 zł za 15 kilogramow to jest jedyny plan jaki mi do glowy przychodzi no chyba ze Patia ty dasz rade kupic tak duzo u was tej karmy? Quote
Patia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ja tej karmy nigdy u nas nie widziałam ale zaraz podzwonię i popytam ale już tylko telefonicznie dam Ci znac co załatwilam , bo wychodzę do pracy Quote
kiwi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no chyba z eim zmeiniamy na cos bardziej dostepnego? bo to jest w tej samej cenie co eukanuba i royal Quote
Therion Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Acana dla szczeniat ma przystepna cena i bardzo sobie ja chwala hodowcy, i psy chetnie ja jedza. Quote
kiwi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 kupilam im bento kronen 15 kilo w psim raju, zaplacilam 174 zl, dowoz do pracy do mar.gajko gratis,mam nadzieje ze odebrala i wszystko dotarlo, bo nie moge do niej zadzwonic jesli ktos moglby jej zapytac czy wszystko gra i napisac w watku to bede wdzieczna poza tym dostalam jedno zapytanie z allegro czy jednego szczeniaka moznaby dowiezc do piotrkowa trybunalskiego :roll: Quote
Ela_and_Krzys Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ja zanioslam jej swoj kilogram po 14:00, jeszcze wtedy nie bylo przesylki Quote
Camara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='kiwi'] poza tym dostalam jedno zapytanie z allegro czy jednego szczeniaka moznaby dowiezc do piotrkowa trybunalskiego :roll:[/quote] kiwi - ja już wcześniej zrobiłam aukcję Malwince i Ambrze na allegro. Ale myślę, że nic się nie stanie jeżeli będą także w takiej ogólnej. I tez dostałam zapytanie o Piotrków Trybunalski - chodziło o Ambrę :roll: Quote
AgaG Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 [quote name='kiwi']kupilam im bento kronen 15 kilo w psim raju, zaplacilam 174 zl, dowoz do pracy do mar.gajko gratis,mam nadzieje ze odebrala i wszystko dotarlo, bo nie moge do niej zadzwonic jesli ktos moglby jej zapytac czy wszystko gra i napisac w watku to bede wdzieczna poza tym dostalam jedno zapytanie z allegro czy jednego szczeniaka moznaby dowiezc do piotrkowa trybunalskiego :roll:[/quote] [SIZE=5][COLOR=magenta]KARMA DOTARŁA DO MAR. GAJKO. DOSTAŁAM SMSA[/COLOR][/SIZE] Quote
kiwi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 uffff juz sie balam, a przez ta cala akcje z karma przyszlam spozniona 25 minut na cwiczenia i wiele stracilam bo mialam z taaaaaakim przystojnym panem :o juz wiem dlaczego sie wszystkie studentki do niego na kursy dodatkowe zapisuja pomim ze przedmiot trudny :lol: Quote
Camara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='kiwi']camara, adres ulka13@.........?[/quote] tak :roll: Quote
AgaG Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dziś mar. gajko mi dała posłuchać piszczenia szczeniaków przez telefon. Mówię wam coś niesamowitego.... aniołki :evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ja też dostałam od tej osoby takie zapytanie jak wystawialam dalmolabki" czy nie dało by se dowieźć szczeniaczka do piotrkowa trybunalskiego a jak spytałam o warunki i takie tam to już się nie odezwała - myślę,że to jakieś dziecko bawi się naszymi nadziejami!!!! Quote
AgaG Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 SZCZENIAKI BĘDZIEMY WYDAWAć TYLKO w okolicy, aby mieć kontrolę nad wszystkim np. nad sterylkami. To w większości suczki jak podrosną muszą zostac wysterylizowane. Quote
erka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dziewczyny wybaczcie, że teraz nawet nie mam czasu wchodzić na wątki z naszymi psami. Wpadam do netu tylko na chwilkę. Wiem,że szczeniorki są w dobrych rękach i nie muszę sie o nie martwić. Z panią Fabi tez rozmawiałam i wszystko jest ok, przynajmniej na razie:diabloti: . Mamy ogromny problem z wyadoptowaną kilka miesięcy temu dalmatynką. Piszę o tym na kieleckiem wątku. Czy możecie coś doradzic w tej sprawie? Czyli mamy już do wydania trzy dalmatyńczyki! Quote
Camara Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='tarantino100']Camara a nie potrzebujesz szmatek??? Bo mam całą piwnicę :lol:[/quote] NIE :eviltong: moje szczeniory są szkolone ;) siusiają na gazetki :grins: lub grzecznie czekają, aż wyniosę na trawkę :p dziś nie było ani jednego siiii na podłogę - jestem dumna z moich dziewczynek :p Quote
Patia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Znalazłam takie ogłoszenie: "Przyjmę za darmo psa, szczeniaczka do 6 miesięcy ( rasowy lub kundelek, wykluczone tylko krzyżówki ras agresywnych ), z Krakowa lub bliskiej okolicy. Proszę o kontakt telefoniczny bądź sms. Pozdraiwam" Quote
Ulka18 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Oby to byl dobry domek. Trzymamy kciuki za kieleckie szczeniaczki :p Quote
Camara Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img114.imageshack.us/img114/3749/malwinka2ot7.jpg[/IMG][/URL] Tiaaaa... powinnam :multi::multi::multi: a jest :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Malwinka już w nowym domu. Zostanie Malwinką. Oczywiście dom jak marzenie... po co ja to piszę? przecież jakbym miała się do czegoś przyczepić to bym Malwinki nie dała. Nie było najmniejszej rzeczy do której miałabym uwagi :shake: Nic co by mi pozwoliło powiedzieć NIE DAM. Materacyk, miseczka, filecik z kurczaka... no wszystko było :roll: Koleżanka jamniczka ucieszona z towarzystwa. Pani zawsze w domu, gotowa do noszenia Malwinki na rękach i nie ma nic przeciwko spaniu sunieczki w łóżku (jamniczka troche miejsca odstąpi ;)) Pani już dzwoniła - Malwinka radosna (jak zwykle zresztą :lol:, zjadła z apetytem kolację, wytarmosiła Maję (jamniorkę) i śpi (wysiusiała się na gazetke - a co! nauka przynosi efekty :p) Zdjęć nie mam - bo zamiast sprawdzić baterię, od południa wypłakuję się wszystkim w telefon :oops: [quote name='Ulka18']Kochana Camara nie wiadomo czy szczeniusia odda...:razz: z nasza mielecka parowka miala "problemy oddawcze"....po niecalych 20 godzinach z parowcia...:cool3:[/quote] a Ty nie kracz :diabloti: bo tym razem mało brakowało :evil_lol: jakby Ambra pierwsza znalazła dom... to Malwina by została... z dwoma szczeniorami sobie nie za bardzo radzę :roll: Ambra musi iść do nowego domu, bo moja Belka jest rasistką :angryy: Ambra bardzo smutna, chodzi po domu i popiskuje :-( Quote
Recommended Posts