Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

Posted

Nie doliczyli się wszystkich psów;) bo jeszce Gucior i nasza Ajda kłapoucha, Ty kochana za allegro dla tej małej co pojechała pod Opolem. szkoda, że nie wszyscy adoptujący się zgłaszają do ogłoszeniodawcy, wówczas mogłbyśmy statystyki prowadzić

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='dorota k.']Już nie przesadzaj z tym zoombie:evil_lol: Całkiem porządnie wyglądałaś:lol:[/QUOTE]
lepiej niż teraz, a za kilka dni już mnie w ogole wykręci ze stawami, ale mam motywację, żeby kończyć:evil_lol:

Posted

Noo przestań, bo ja już mam wyrzuty, że cały czas Ci gitarę zawracam , tak samo jak Jagódce i Haneczce:oops: Dbajcie o siebie, bo jak nie to jako starsza Wam tyłki przetrzepię:mad: A chociaż starsza to nie mądrzejsza i jeszcze wieleeeee musicie mnie nauczyć:oops:
Buzilole dla Bismarczyska:loveu:

Posted

[quote name='Seaside']zwariowała ta baba - ja życ juz bez tego nie moge ;)
na porodówce jeszcze bede myslec co z jakims psem czy kotem sie dzieje:diabloti:[/QUOTE]

Ty lepiej obiecaj że żadnego na porodówkę ze sobą nie weźmiesz ;) bo pomyślą że cosik z Tobą nie tak

Posted

Tyle tylko, ze nam Jagódka uciekła i na Śląsku rodzić będzie, ale za to Hania ma szansę urodzić się tam gdzie ja, w Żorach:diabloti:
ja promotorowi po obronie powiem, dlaczego nei skończyłam w listopadzie, a w grudniu:evil_lol: bo z dobry miesiąc na psy ostatnio straciłam:roll:

Posted

[quote name='magda z.']Tyle tylko, ze nam Jagódka uciekła i na Śląsku rodzić będzie, ale za to Hania ma szansę urodzić się tam gdzie ja, w Żorach:diabloti:
ja promotorowi po obronie powiem, dlaczego nei skończyłam w listopadzie, a w grudniu:evil_lol: bo z dobry miesiąc na psy ostatnio straciłam:roll:[/QUOTE]

Ty się tu psami nie zasłaniaj ;) lenia miałaś i tyle :P

• 2 weeks later...
Posted

Bismarck postanowił, ze w zadymki śnieżne nie będzie spacerów-stary leniuch z niego. Opracował też konstruktywny plan - po przyjściu ze spaceru, gdy jest uciapany i trzeba użyć miski z woda, to po takiej przygodzie przylatuje do łazienki na czochranie ręcznikiem;) Przynajmniej skutecznie stoi w przedpokoju podczas mycia, wiedząc co go później czeka.

Posted

Z najnowszych wieści, to że Bismarck dzieci około 2 lat toleruje, to już wiem od jakiegoś czasu-moga go pościskać nawet.
Dzisiaj przyszła moja koleżanka, która z Anglii z córką przyjechała. Mała ma 5 miesięcy-zdjęć niestety Bismarcka w akcji nie robiłam, bo on uznał ją za zabawkę interaktywną, z pozytywką:evil_lol: najpierw podszedł jak mała siedziała na sofie z pluszową żyrafą i tak mu się stopiły w całość, ze zechciał złapać za skarpetę i chciał Nelkę ściagnać, ale że delikatnie zaczął, to ja go szybko uświadomiłam. Ale jak Kaśka z nią stała i mała machała nóżkami to mina Bismarcka była bezcenna-ja chcę ją mieć, ona mówi i sie rusza:evil_lol: Mam psiego jedynaka:diabloti:

Posted

[quote name='magda z.']Z najnowszych wieści, to że Bismarck dzieci około 2 lat toleruje, to już wiem od jakiegoś czasu-moga go pościskać nawet.
Dzisiaj przyszła moja koleżanka, która z Anglii z córką przyjechała. Mała ma 5 miesięcy-zdjęć niestety Bismarcka w akcji nie robiłam, bo on uznał ją za zabawkę interaktywną, z pozytywką:evil_lol: najpierw podszedł jak mała siedziała na sofie z pluszową żyrafą i tak mu się stopiły w całość, ze zechciał złapać za skarpetę i chciał Nelkę ściagnać, ale że delikatnie zaczął, to ja go szybko uświadomiłam. Ale jak Kaśka z nią stała i mała machała nóżkami to mina Bismarcka była bezcenna-ja chcę ją mieć, ona mówi i sie rusza:evil_lol: Mam psiego jedynaka:diabloti:[/QUOTE]

hehe Magda Ty wiesz jaki prezent byś mu mogła trzasnąć :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']hehe Magda Ty wiesz jaki prezent byś mu mogła trzasnąć :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asieńko ja się do tego nie nadaję, jestem chyba zbyt dużą egoistką:roll: no i nie ten czas, zupełnie inne plany;)

• 2 weeks later...
Posted

Z nowych wieści-dzisiaj mój pies przypomniał sobie, jak się zgarnia jedzenie, które leży na trawniku-lokalne karmicielki kotów zostawiają jednemu takiemu bez ogona i Bismarck, pomimo wcześniej zjedzonego śniadania, nie odpuścił, a że biega na flexi to zdążył złapać karmę:roll:

Posted

Już Magdzie powiedziałam, że specjalnie tą trasą spaceruje - oszczędza na jedzeniu Bismarczyska:evil_lol:
A jedną z tych karmicielek jest moja mamuśka i jak się dowie ....:evil_lol:

Posted

Doroty mama mnie chyba lubi:oops::oops:
za to pani w berecie chyba już nie, a ona tam z poważną miną przychodzi kota bez ogona szuka:diabloti: już w ogóle mnie panie od kotów znienawidzą... a tak na powaznie to mój pies po prostu musiał sobie kiedyś jedzenie organizować i dlatego nie przepuści, kości ja już z daleka wypatruje, bo on zawsze się nad nimi pochyli.