jotpeg Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 dopiero teraz przeczytalam... bardzo, bardzo wspolczuje. bardzo zapadł mi w serce, od razu, od pierwszego wejrzenia. dziekuje za wszystko, co dla niego zrobiliscie; dałaś mu dobry dom, a on - radość i szczęście przyjaźni, jaką tylko pies może dać. :bluepaw::calus::bluepaw: Quote
magda z. Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='jotpeg']dopiero teraz przeczytalam... bardzo, bardzo wspolczuje. bardzo zapadł mi w serce, od razu, od pierwszego wejrzenia. dziekuje za wszystko, co dla niego zrobiliscie; dałaś mu dobry dom, a on - radość i szczęście przyjaźni, jaką tylko pies może dać. :bluepaw::calus::bluepaw:[/QUOTE] Dziękuję. Pozostaje mi wierzyć, ze był szczęśliwy do końca... strasznie za nim tęsknię, był niesamowitym psiakiem, miałam nadzieję, że doczeka jesczez do nowego mieszkania... Quote
zuziaM Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Dzieki Magduniu. Bede ogromnie wdzieczna, bo moj pan doktor dopiero bedzie zamawial to dla Dragona. Kazal tez mi spytac w aptekach o ludzkie odpowiedniki , bo sa co najmniej polowe tansze. Ale czekam, co mi powie kolezanka, ktora ma sprawdzic u siebie w aptece. Adres znasz, prawda ? Quote
magda z. Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='zuziaM']Dzieki Magduniu. Bede ogromnie wdzieczna, bo moj pan doktor dopiero bedzie zamawial to dla Dragona. Kazal tez mi spytac w aptekach o ludzkie odpowiedniki , bo sa co najmniej polowe tansze. Ale czekam, co mi powie kolezanka, ktora ma sprawdzic u siebie w aptece. Adres znasz, prawda ?[/QUOTE] Już poszło w sobotę, więc najpóźniej jutro powinnaś mieć. To, co wysłałam to ludzki lek, opakowanie z 50 tabletkami ok. 15 zł kosztuje, ale psiaki biorą większe dawki niż ludzie. Quote
zuziaM Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Magdusia, sprawdzilam i na moje konto nic nie wplynelo. Nie wiem wiec na ktore krys86 mogl wplacic. Quote
Nadziejka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [IMG]http://c3.img.v4.skyrock.net/c33/arpou60/pics/1275808618.gif[/IMG]zegnaj kochany ............ :-( pamiętamy ... miales cudowne zycie tutaj u cioci , niechaj i Tam ..będzie pięknie Quote
magda z. Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 dziękuję Ewciu. U mnie nadal bez psiaka, jakoś nie mogę... Sam przyjdzie kolejny, tak jak Bismarck się objawił i było wiadomo, ze to on. Quote
magda z. Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Czesć, na dogo praktycznie już nie bywam, ale ostatnio dziewczyny, które jeżdżą do Dłużyny wrzuciły na fb psa, którego tam 4 lata temu poznałam. No i od soboty jest u nas. Roboczo nazywany wciąż Miśkiem. Bismarckiem drugim nie będzie na pewno, bo Bismarck był naprawdę wyjątkowy i pewnie zawsze będę żałować, że był u mnei zbyt krótko. Misiek - foty jeszcze ze schronu, które sama kiedys robiłam. Psiak maksymalnie i azdo bólu skoncentrowany na człowieku. Jesteśmy w fazie pokonywania jego lęków separacyjnych, bo chwila nieuwagi i będzie źle. Mam nadzieję, ze za kilka dni już będzie spokojniejszy - jednak ponad 4 lata schronu dają po psychice. Pozdrawiam Was ciepło :) Quote
magda z. Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Misiek to teraz Cyrus - po pół roku spoważniał, nabrał dystansu i ogłady. Quote
magda z. Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Cudny kochany pies, ale i Dom cudowny! Dziękuję :) Ostatnio zaliczył wyjazd na zawody do Bydgoszczy. W drodze powrotnej zapewne pierwszy pobyt w restauracji, ale spisał się cudownie. Jako stateczny pan jest ulubieńcem dzieci, które krzyczą - Jak ładny pies (nie skażone jeszcze pojmowaniem urody poprzez patrzenie na psa jako przedstawiciela konkretnej rasy). Jest takim małym ambasadorem adopcji starszych psów, jakim też był Bismarck. I zawsze wszyscy są zdziwieni, że można starszego psa zabrać do domu i on mniej problemów sprawia niż szczeniak. Quote
jotpeg Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Jest takim małym ambasadorem adopcji starszych psów, jakim też był Bismarck. I zawsze wszyscy są zdziwieni, że można starszego psa zabrać do domu i on mniej problemów sprawia niż szczeniak.zdecydowanie tak! "starszaki" są najlepsze! to wspaniała wiadomość, że Cyrus/Misiek ma u Was dom. Nie mógł lepiej trafić :) Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts