Drzagodha Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Wczoraj do domu trafiła kotka Misza ;) No i mam zapytanie o Rufiego i Monę, trzymajcie kciuki. Quote
NikaEla Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Drzagodha napisał(a):No i mam zapytanie o Rufiego i Monę, trzymajcie kciuki.trzymamy :) Quote
Drzagodha Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Pani przyjedzie w przyszły piątek poznać chłopaka :) Quote
Asia_Rawicz Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Zapisuję sobie wątek i z pewnością będę zaglądać a w wolnej chwili porobię ogłoszenia dla niektórych psiaków. Quote
Weg Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Super! Witamy nową cioteczkę! :loveu: I dobra wiadomość na koniec dnia: Gwarek (21) pojechał dzisiaj do nowego domu. ;) Quote
Drzagodha Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Dziękuję Asiu za przybycie :) Żeby było ciekawiej - ludzie, którzy wzięli Gwarka, przyjechali z założeniem małego szczeniaka do bloku :evil_lol: A nie wiem czy pisałam - w środę dom znalazł szczenior Boryś :) Quote
Drzagodha Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='Baksa']Kochani:)Wczoraj zadzwoniła do mnie pani z Głogowa szuka psa do adopcji ma być nieduży do mieszkania w bloku,i przyjazny do dzieci:)Obiecałam jej że dam wam znać i że zadzwonicie do niej.Ona nie ma neta więc raczej kontakt telefoniczny bądź osobisty:)Trzymam kciuki oby okazało się że to był szczęśliwy tel z dobrym miejscem:)Je nr tel pani Danusia 533802059. No i dajcie znać:) Pani Danusia w poniedziałek się przeprowadzała, musi się "ogarnąć". Także jesteśmy umówione na telefon póki co ;) EDIT: Przy okazji zaproszę na wątek kudłatego olbrzyma Mastera :) http://www.dogomania.pl/threads/211989-Kud%C5%82aty-olbrzym-Master-czy-kto%C5%9B-go-jeszcze-pokocha Quote
malina1 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Super! Trzymam kciuki za wszystkie psiaki i kociaki :) Widziałam już zdjęcia Miszy z nowego domku :P Quote
Drzagodha Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Wiem, że widziałaś, widziałam na fb Twój znacznik "Lubię to" pod zdjęciem Gosi ;) Quote
Bogusik Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Zapisuje...bede odwiedzac i polecac...Super,ze juz tyle pieskow znalazlo swoj dom! Quote
Drzagodha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 W skrócie - w sobotę do nowego domu pojechał Rudek. Za to w piątek trafił do nas dorosły kot po wypadku oraz dwa małe kocie szczyle. W sobotę kolejny, przerażony dorosły kot. Wczoraj kolejne dwa małe kociaki i niewidomy staruszek, a dziś już trzy szczeniaki podrzucone do szpitala... Masakra jakaś. Quote
Fiks Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Drzagodha napisał(a):Pani przyjedzie w przyszły piątek poznać chłopaka :) Czyli Rufi ma szansę na dom? A która to jest Mona? Quote
Drzagodha Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Zaczynam wątpić, Pani przestała się odzywać... A Mona wygląda tak: Ale z tego co czytałam na wątku (Mona była zaproponowana na jednym z wątków na "Przygarnę psa"), pani wypytała o kilka psów (m.in. o Monę), wybrała kilka z nich, nad którymi się poważniej zastanawia, ale Mony tam chyba nie ma :( Quote
`Kamilaa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 I co z tym domkiem , dla Bobika i Rufiego?; DD Quote
Drzagodha Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Państwo chętni na Bobika nie wrócili jeszcze z urlopu ;) A jeśli chodzi o Rufiego, pani przyjedzie w innym terminie - z powodów rodzinnych musiała wyjechać na chwilę do Niemiec. Quote
Fiks Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Dostałam z allegro pytanie w sprawie Fafika :cool3: "Witam Z mila chcecia zaadoptowalbym tego pieska...ale mam daleko aby przyjechac odebrac osobiscie.. Czy bylaby mozliwosc wyslania kurierem..?? Ile by to kosztowalo..?? Pozdarwiam" Quote
Drzagodha Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Kurierem? Nie ma takiej możliwości. Jest możliwa pomoc w transporcie, pod warunkiem, że zaakceptuje dom. Skąd facet? Quote
Drzagodha Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Napisałam panu zainteresowanemu Fafikiem maila z ankietą przedadopcyjną, póki co się nie odzywa... Za to dziś do nowego domu trafiła Maja (3), oraz kilkuletni kocurro Błażej ;) Quote
Drzagodha Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Kochani, mam ogromną prośbę. Pod naszą opieką przebywa aktualnie prawie 50 kotów. Sami nie damy rady znaleźć domu dla wszystkich... Proszę, udostępniajcie w swoich profilach, zapraszajcie znajomych. To nic nie kosztuje, a może pomóc naszym podopiecznym. http://www.facebook.com/event.php?eid=123874534375704 Quote
Recommended Posts