Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Asiu za przybycie :)

Żeby było ciekawiej - ludzie, którzy wzięli Gwarka, przyjechali z założeniem małego szczeniaka do bloku :evil_lol: A nie wiem czy pisałam - w środę dom znalazł szczenior Boryś :)

Posted

[quote name='Baksa']Kochani:)Wczoraj zadzwoniła do mnie pani z Głogowa szuka psa do adopcji ma być nieduży do mieszkania w bloku,i przyjazny do dzieci:)Obiecałam jej że dam wam znać i że zadzwonicie do niej.Ona nie ma neta więc raczej kontakt telefoniczny bądź osobisty:)Trzymam kciuki oby okazało się że to był szczęśliwy tel z dobrym miejscem:)Je nr tel pani Danusia 533802059.
No i dajcie znać:)

Pani Danusia w poniedziałek się przeprowadzała, musi się "ogarnąć". Także jesteśmy umówione na telefon póki co ;)

EDIT: Przy okazji zaproszę na wątek kudłatego olbrzyma Mastera :)
http://www.dogomania.pl/threads/211989-Kud%C5%82aty-olbrzym-Master-czy-kto%C5%9B-go-jeszcze-pokocha

Posted

W skrócie - w sobotę do nowego domu pojechał Rudek. Za to w piątek trafił do nas dorosły kot po wypadku oraz dwa małe kocie szczyle. W sobotę kolejny, przerażony dorosły kot. Wczoraj kolejne dwa małe kociaki i niewidomy staruszek, a dziś już trzy szczeniaki podrzucone do szpitala... Masakra jakaś.

Posted

Zaczynam wątpić, Pani przestała się odzywać...

A Mona wygląda tak:

Ale z tego co czytałam na wątku (Mona była zaproponowana na jednym z wątków na "Przygarnę psa"), pani wypytała o kilka psów (m.in. o Monę), wybrała kilka z nich, nad którymi się poważniej zastanawia, ale Mony tam chyba nie ma :(

Posted

Państwo chętni na Bobika nie wrócili jeszcze z urlopu ;) A jeśli chodzi o Rufiego, pani przyjedzie w innym terminie - z powodów rodzinnych musiała wyjechać na chwilę do Niemiec.

Posted

Dostałam z allegro pytanie w sprawie Fafika :cool3:

"Witam
Z mila chcecia zaadoptowalbym tego pieska...ale mam daleko aby przyjechac odebrac osobiscie..
Czy bylaby mozliwosc wyslania kurierem..??
Ile by to kosztowalo..??

Pozdarwiam"

Posted

Napisałam panu zainteresowanemu Fafikiem maila z ankietą przedadopcyjną, póki co się nie odzywa...

Za to dziś do nowego domu trafiła Maja (3), oraz kilkuletni kocurro Błażej ;)