Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tragedia :( biedny Bakuś... U wnuczki państwa, którzy wzięli Gonzo, też wykryto alergię. Ale nie ma się co martwić! Gonzo na pewno zostanie, a moja mama walczy z alergią :)

Posted

[quote name='malina1']Tragedia :( biedny Bakuś... U wnuczki państwa, którzy wzięli Gonzo, też wykryto alergię. Ale nie ma się co martwić! Gonzo na pewno zostanie, a moja mama walczy z alergią :)[/QUOTE]

A wiecie, co jest najciekawsze? Według najnowszych badań, sierść psa podobno nie uczula. Nie ma takich właściwości. Tak przynajmniej słyszałam.

Posted

Trzymamy mocno! Powodzenia Wiktor. O tym uczuleniu to też tak słyszałam i moja mama mówiła mi, że w swoim życiu widziała może 2 prawdziwe uczulenia na sierść..

Posted

Do nowego domu trafiła wczoraj Julka, a dzisiaj również Cypek ;) Mam nadzieję, że ludzie sobie z nimi poradzą.

W zeszłym tygodniu przyjechała pani, która była zainteresowana Corgim, wzięła jednak Huga. W środę za to dom znalazł Saiko ;) Pani ma już od nas kota, teraz do stada z kotami i dwoma psami dołączył kolejny pies ;) Do domu w zeszłym tygodniu trafiła również Andzia.

W zeszły poniedziałek natomiast był facet, który chciał adoptować Rewię i był bardzo oburzony, że nie wydałam mu psa, a on przecież wypił TYLKO jedno piwo. Waliło od niego na kilometr. I jeszcze tekst "Miałem psa, ale musiałem się go pozbyć, bo był agresywny i dostałem przez niego mandat." Temu panu już podziękujemy.

Jeden z domów zainteresowanych Mają póki co nie wypadł w rozmowie najlepiej, poznać psa nawet nie przyjechali... Facet zainteresowany Frodem również się nie pojawił.

Posted

Kochani:)Wczoraj zadzwoniła do mnie pani z Głogowa szuka psa do adopcji ma być nieduży do mieszkania w bloku,i przyjazny do dzieci:)Obiecałam jej że dam wam znać i że zadzwonicie do niej.Ona nie ma neta więc raczej kontakt telefoniczny bądź osobisty:)Trzymam kciuki oby okazało się że to był szczęśliwy tel z dobrym miejscem:)Je nr tel pani Danusia 533802059.
No i dajcie znać:)

Posted

Myślę, że te psiaki by się nadawały: Kalina (2), Boger (6), Bobik (7), Maksiu (11), Korek (13), Fafik (19), Kredka (20), Moda (29). Wybór jest duży, a jak pani jest z Głogowa, to chyba najlepiej odwiedzić schronisko :)

Posted

Pani jest z Głogowa a ja z Jeleniej Góry:)Szukała psa do adopcji i znalazła mój nr tel nie wiem od kogo i skąd,ogłaszałam Niki którą miałam na tymczasie ale ona ma już domek:).Obiecałam jej że dam wam znać a Wy zadzwonicie do niej.Najlepiej żeby się z nią umówić i pokazać psiaki.Ja tego nie zrobię bo..trochę daleko mieszkam i nie znam waszych psów.Pani też nie znam więc może jakaś wizyta przed adopcyjna i rozmowa z nią?Nie wiem jak działacie?Jeszcze raz trzymam kciuki nr tel do niej macie;)Działajcie kochani

Posted

To ja jeszcze tak pokrótce - w poniedziałek dom znalazł Diabeł, rozmawiałam wczoraj z panią, bardzo zadowolona :) A wczoraj adoptowany został Maksiu, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok ;)

Posted

Edytowałam posty ze zwierzakami - wstawiłam nowe w miejsce tych, które znalazły domy, dodatkowo obok imienia każdego psa w nawiasie umieściłam gminę, z której pochodzi.

Posted

W sobotę do nowego, wspólnego domu pojechał Cheops i Snoocer, wczoraj dom znalazła zaś przeraźliwie płacząca pinczerka Psotka ;)

Przy okazji zapraszam na wątek wyłowionego z Odry Ola:
http://www.dogomania.pl/threads/211805-Wy%C5%82owiono-mnie-z-Odry...-Znajd%C4%99-nowy-dom

EDIT: To jeszcze na wątek jamnikowatej Fasolki i jej syna Ogórka ;)
http://www.dogomania.pl/threads/211811-Jamnikowata-Fasolka-i-jej-synek-Og%C3%B3rek