Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kuna']Jak tylko ogarne sie z innymi sprawami, obiecuje nowe zdjęcia Kami. Wybaczcie mi to milczenie :)[/QUOTE]

Będą fotki będzie wybaczone ;)
Prawda Ciotki?
Naszej Ciotce Gawronce to się należą ze 3 fotki Kami za to, że nam dziewczynkę kluseczkę podnosi codziennie ;)

Posted (edited)

Cioteczki, dostałam pierwsze zapytanie o naszą kami :multi:
Cytuję:" Witam, czy sunia jest zdrowa, skąd mógłby być odbiór i czy miała do czynienia z dziećmi, bo mam 8 letnią córeczkę i chciałabym aby dziewczyny się dogadały.
Pozdrawiam ".
Odpiszę, podam jeszcze raz nr do zuźlikowej, kuno może podać jeszcze Twój,żeby kobietka mogła się wypytać?:roll: Zaproszę na wątek. Wiosna...może coś się ruszy?:cool3:

Edited by gawronka
Posted

[quote name='gawronka']Cioteczki, dostałam pierwsze zapytanie o naszą kami :multi:[/QUOTE]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
No nareszcie jakiś ruch! To trzymam kciuki! Oby to był TEN domek !

Posted

[quote name='gawronka']Cioteczki, dostałam pierwsze zapytanie o naszą kami :multi:
Cytuję:" Witam, czy sunia jest zdrowa, skąd mógłby być odbiór i czy miała do czynienia z dziećmi, bo mam 8 letnią córeczkę i chciałabym aby dziewczyny się dogadały.
Pozdrawiam ".
Odpiszę, podam jeszcze raz nr do zuźlikowej, kuno może podać jeszcze Twój,żeby kobietka mogła się wypytać?:roll: (wyslij mi na PW). Zaproszę na wątek. Wiosna...może coś się ruszy?:cool3:[/QUOTE]

kciuki zaciśnięte!

Posted

No pewnie, ze możesz :) - może się ruszy :) Bo ja z kolei dostałam dość interesujące zapytanie o Sylwka. Odbiłam je do zuzlikowej, wić trzymamy kciuki z całych sił!

Posted

Do mnie dzwoniła wczoraj Pani, ale konkretnie o Sylwka. Zahaczałam tez o Kami, bo Pani ma małe dziecko, ale chyba ogrodzenie byłoby przeszkodą... Pani mieszka pod Rzeszowem, to chyba nie ta? Z zuzlikową, nie miałam ostatnio kontaktu, ale to nie dziwne, ciężko sie było do mnie przez tę pseudohodowle dodzwonić...

Posted (edited)

Nie, to na pewno nie ta. Ta która pisała do mnie to pytała się tylko o Kami . A takie ładne zdjęcia Kluseczki wysłałam...No cóż może jednak Pani się namyśli...
BTW prawie 400 odsłon Allegro i tylko jedno zapytanie :(

Edited by gawronka
Posted

Gawronka a co to? zwątpienie jakieś? ;) Pani na pewno się teraz namyśla i zastanawia nad naszą kluską cudną :)
Trzymamy kciuki mocno! Jeśli to nie ten domek to ten właściwy gdzieś przecież jest prawda?! wczoraj fajną historię przeczytałąm o tym jak to kocia bida bez oczka, na drugie też słabo widzi i na szczątkową przednią łapkę po 6 latach na dożywociu trafiła do swojego człowieka. Z naszą Kami też tak będzie, że znajdzie swój dom. I mam nadzieję, że nie potrwa to 6 lat a już na te wakację będzie zadek grzać na swoich włościach :)

Posted

[quote name='gawronka']żebym miała inną sytuację to sama bym ją "przywłaszczyła":diabloti:
Na wszystkich wątkach ciężko z adopcjami :shake: ale byle do wiosny[/QUOTE]
Kamuniu ty idź wreszcie do nowego domku bo nam Cioteczkę Gawronkę doprowadzisz do ruiny! Z samego rana Cioteczka zamiast odpocząć to leci , żeby Kamulca podnieść! Z samego rańca kluseczkę do góry podnosi! Oj Ciotka bo sie przeforsujesz!

A Kami to chyba każdy by zabrał do siebie gdyby była inna sytuacja. I mnie by się taki przytulak przydał ale w bloku? :D już to widzę :) Ja się czasem potykam o goldenka. Chociaż... skoro potykam się o goldena to dlaczego nie o benkę :D