gawronka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 cześć Kami :) mam nadzieję,że tym razem Ci się poszczęści : [url]http://allegro.pl/bernardynka-kami-i2148244258.html[/url] Quote
gawronka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Cześć Maleńka:loveu: Mizianko za uszkiem z ranka :) Quote
suślik Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='gawronka']Cześć Maleńka:loveu: Mizianko za uszkiem z ranka :)[/QUOTE] I za drugim uszkiem :) prawie w południe Quote
suślik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='gawronka']I znów jestem u Kamulca rankiem :)[/QUOTE] A ja wieczorem :) Quote
gawronka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wieczorkiem też Ciebie podniosę , a co :) Quote
Kuna Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Jak tylko ogarne sie z innymi sprawami, obiecuje nowe zdjęcia Kami. Wybaczcie mi to milczenie :) Quote
suślik Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Kuna']Jak tylko ogarne sie z innymi sprawami, obiecuje nowe zdjęcia Kami. Wybaczcie mi to milczenie :)[/QUOTE] Będą fotki będzie wybaczone ;) Prawda Ciotki? Naszej Ciotce Gawronce to się należą ze 3 fotki Kami za to, że nam dziewczynkę kluseczkę podnosi codziennie ;) Quote
gawronka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 (edited) Cioteczki, dostałam pierwsze zapytanie o naszą kami :multi: Cytuję:" Witam, czy sunia jest zdrowa, skąd mógłby być odbiór i czy miała do czynienia z dziećmi, bo mam 8 letnią córeczkę i chciałabym aby dziewczyny się dogadały. Pozdrawiam ". Odpiszę, podam jeszcze raz nr do zuźlikowej, kuno może podać jeszcze Twój,żeby kobietka mogła się wypytać?:roll: Zaproszę na wątek. Wiosna...może coś się ruszy?:cool3: Edited February 25, 2012 by gawronka Quote
suślik Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='gawronka']Cioteczki, dostałam pierwsze zapytanie o naszą kami :multi:[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi::multi: No nareszcie jakiś ruch! To trzymam kciuki! Oby to był TEN domek ! Quote
buniaaga Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='gawronka']Cioteczki, dostałam pierwsze zapytanie o naszą kami :multi: Cytuję:" Witam, czy sunia jest zdrowa, skąd mógłby być odbiór i czy miała do czynienia z dziećmi, bo mam 8 letnią córeczkę i chciałabym aby dziewczyny się dogadały. Pozdrawiam ". Odpiszę, podam jeszcze raz nr do zuźlikowej, kuno może podać jeszcze Twój,żeby kobietka mogła się wypytać?:roll: (wyslij mi na PW). Zaproszę na wątek. Wiosna...może coś się ruszy?:cool3:[/QUOTE] kciuki zaciśnięte! Quote
Vicky62 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 No to i ja zaciskam mocno kciuki.Kami czas już zbierać się na swoje. Quote
Kuna Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 No pewnie, ze możesz :) - może się ruszy :) Bo ja z kolei dostałam dość interesujące zapytanie o Sylwka. Odbiłam je do zuzlikowej, wić trzymamy kciuki z całych sił! Quote
gawronka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 na razie cisza. Może dzwoniła Do Ciebie Kuno albo do Zuźlikowej? Quote
Kuna Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Do mnie dzwoniła wczoraj Pani, ale konkretnie o Sylwka. Zahaczałam tez o Kami, bo Pani ma małe dziecko, ale chyba ogrodzenie byłoby przeszkodą... Pani mieszka pod Rzeszowem, to chyba nie ta? Z zuzlikową, nie miałam ostatnio kontaktu, ale to nie dziwne, ciężko sie było do mnie przez tę pseudohodowle dodzwonić... Quote
gawronka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Nie, to na pewno nie ta. Ta która pisała do mnie to pytała się tylko o Kami . A takie ładne zdjęcia Kluseczki wysłałam...No cóż może jednak Pani się namyśli... BTW prawie 400 odsłon Allegro i tylko jedno zapytanie :( Edited February 25, 2012 by gawronka Quote
suślik Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Gawronka a co to? zwątpienie jakieś? ;) Pani na pewno się teraz namyśla i zastanawia nad naszą kluską cudną :) Trzymamy kciuki mocno! Jeśli to nie ten domek to ten właściwy gdzieś przecież jest prawda?! wczoraj fajną historię przeczytałąm o tym jak to kocia bida bez oczka, na drugie też słabo widzi i na szczątkową przednią łapkę po 6 latach na dożywociu trafiła do swojego człowieka. Z naszą Kami też tak będzie, że znajdzie swój dom. I mam nadzieję, że nie potrwa to 6 lat a już na te wakację będzie zadek grzać na swoich włościach :) Quote
gawronka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 żebym miała inną sytuację to sama bym ją "przywłaszczyła":diabloti: Na wszystkich wątkach ciężko z adopcjami :shake: ale byle do wiosny Quote
suślik Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='gawronka']żebym miała inną sytuację to sama bym ją "przywłaszczyła":diabloti: Na wszystkich wątkach ciężko z adopcjami :shake: ale byle do wiosny[/QUOTE] Kamuniu ty idź wreszcie do nowego domku bo nam Cioteczkę Gawronkę doprowadzisz do ruiny! Z samego rana Cioteczka zamiast odpocząć to leci , żeby Kamulca podnieść! Z samego rańca kluseczkę do góry podnosi! Oj Ciotka bo sie przeforsujesz! A Kami to chyba każdy by zabrał do siebie gdyby była inna sytuacja. I mnie by się taki przytulak przydał ale w bloku? :D już to widzę :) Ja się czasem potykam o goldenka. Chociaż... skoro potykam się o goldena to dlaczego nie o benkę :D Quote
gawronka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 No i nastepny ranek :) gawronka na posterunku , znaczy u Kami w gościach :D Quote
Elf i Mango Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ... a ja głaskam Kami w południe. Quote
Recommended Posts