Asia_M Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 supergoga napisał(a):Niestety nie - Karina19 zrezygnowała - i psiaki nadal niczyje. Szkoda, że niektórzy miewają taki słomiany zapał.... Quote
klaki91 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Asia_M napisał(a):Szkoda, że niektórzy miewają taki słomiany zapał.... Bo lepiej wziąć i później zwrócić albo oddać do schroniska? Quote
martaipieski Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 pisałam juz na poprzedniej stronie ze ci ludzie sie rozmyslili bo przygarneli szczeniaka krórego mama zgineła pod kołami samochodu, :( Quote
Asia_M Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 klaki91 napisał(a):Bo lepiej wziąć i później zwrócić albo oddać do schroniska? Czy ja coś takiego powiedziałam? Lepiej, że zrezygnowali przed zabraniem psa niż po - to przecież oczywiste, więc z łaski swojej nie wciskaj mi nie moich słów. Quote
supergoga Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Psiaki nadal czekają. mam zgode na zrobienie sesji fotograficznej - mam namiary i tel. kontaktowy. Ajula, WMNN - czy znajomy Pan fotograf mógłby pomóc? To jest w Poznaniu, rejon Starołeki. Quote
Ajula Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 supergoga napisał(a):Psiaki nadal czekają. mam zgode na zrobienie sesji fotograficznej - mam namiary i tel. kontaktowy. Ajula, WMNN - czy znajomy Pan fotograf mógłby pomóc? To jest w Poznaniu, rejon Starołeki. pewnie tak, Anetka zapytasz Ludwika? Ty częściej go widujesz Quote
What May NN Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Kwestia zdjęć okazuję się nie być prosta.. Psiaki wg sąsiadów nie są dobrze traktowane :-( Quote
snuszak Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 What May NN napisał(a):Kwestia zdjęć okazuję się nie być prosta.. Psiaki wg sąsiadów nie są dobrze traktowane :-( kurde no zawsze pod górkę :( biedne psiaki... Quote
SkarpetKa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Tymczas powiadomiony o chłopakach i chętny na ich przyjęcie. Quote
ania z poznania Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 A to jest wątek starszego brata, wyciągany jesienią: http://www.dogomania.pl/threads/196538-6-miesi%C4%99czny-szor%C5%9Bciak-ju%C5%BC-w-DT-szuka-kochaj%C4%85cego-DS!!! Tak właśnie dzisiaj ze Skarpetką rozmawiałyśmy na ich temat...... Quote
supergoga Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Temat załatwiony dzięki wielkie pomoc Fundacji Głosem Zwierząt - dziękujemy! Niestety tylko 1 psiak został przejęty. Spóźniliśmy się, drugi ponoć został wydany. Psiak, przerazony totalnie - ponoć chłopak o imieniu Rex okazał się...dziewusią. Ciekawy dom, który nawet nie wiem, co ma. Niebawem mała Ata - takie imię dostała, miałaby własne dzieci. Ufff. Mała po odrobaczeniu, odpchleniu - a było z czego - została przewieziona w godzinach raczej wieczornych do tymczasowego domku, zwolnionego przez Frika. Podróż autkiem SkarpetKi - miałyśmy z przerwami na czyszczenie jego wnetrza po obfitych rewelacjach będących efektem choroby lokomocyjnej i stresu. Widać, że rewelacyjnego życia nie miała. Wieści najświeższe - sunia wyraźnie się ożywiła. Wczoraj po naszym odjeździe pochodziła po podwórku, pozwiedzała. Noc przespała na kocyku, czysto i porządnie. A dziisaj od rana nadstawia łebek do głasków, przymila się i próbuje wejść do łóżka. Mieszka w towarzystwie Tobiego - beagla, z którym właśnie została sama w domu na parę godzin i suni borderki, z która ma relacje poprawne, ale na dzisiaj bardziej przyjazne są z Tobim. Najważniejsze - w żadnym momencie, ani u weta, ani w aucie, przewracana i podnoszona, ani brana na ręce nawet nie mruknęła. Nie ma w niej cienia agresji ani nerwowości. Będzie niebawem cudnym przytulakiem, który pilnie szuka domu. Sesja u weta Quote
supergoga Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Ata ma jedwabista w dotyku sierść, po odpowiedniej pielęgnacji będzie naprawde pieknoscią. Moje ulubione zdjęcie - Ata na cokole I jeszcze Ata w domu tymczasowym, zdjęcie nierewelacyjne, bo pora ogromnie późna. Ale widać, że już nie jest taka spięta i interesuje się otoczeniem. Nikt nie krzywdzi, głaszczą - jest dobrze! Quote
Boogie Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ładna jest i łapki ma świetne, jakby jej ktoś pomalował :) Quote
supergoga Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Portoś ponoc pojechał w ten dzień w którym była akcja do kogos na działki. Pani z którą rozmawiałam dzisiaj spróbuje się dowiedzieć do kogo. I gdzie. Quote
GoniaP Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No mówiłam, że to sunia, to mi wmawiali, że to pies :obrazic: Cieszę się, że choć mała już bezpieczna choć wściekła jestem, że nie podjechaliśmy o ten dzień wcześniej :( Quote
SkarpetKa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ciocia GoniaP nie dosyć, że ma niezłe oko to jeszcze wyrwała kolejne psie życie z rąk szaleńca :Rose::loveu::Rose: Ale żeby osiem miesięcy mówić na suczkę REX :shake: Quote
malinaoona Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 jakby urodziły się szczeniaki to by powiedzieli, że ktoś podrzucił "Rexowi" :D Quote
supergoga Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Piekna jest nasza Ata - zupełnie się rozruszała, ogonek wyżej, pychol uśmiechniety. Pełnia szczęścia. Biega zadowolona z całego świata. Oby tylko znalazł się dobry dom który ja pokocha, bo warta tego jest panienka. Oto Ata w pięknej chusteczce - cud dzieweczka. Quote
Recommended Posts