wiq Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 cięzko powiedzieć;) Ada ma ChPl, Monie brakuje malego CWC. Tyle, ze Mona byla dosc rzadko wstawiana.. Jednak w moim odczuciu ladniejsza jest Ada, zdecydowanie bardziej w moim typie.. Choc pogromczynie ringow to na pewno sie sa:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [IMG]http://img177.imageshack.us/img177/1470/poslizgel9.jpg[/IMG] Haha poslizg maly:evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [IMG]http://img177.imageshack.us/img177/1470/poslizgel9.jpg[/IMG] pieknie pieknie pieknie i jeszcze raz pieknie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
APSA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Bystra :loveu:, Bystra :loveu:, Bystra :loveu: [COLOR=White].[/COLOR] Quote
furciaczek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 czesc wiq:) cio tam u ciebie slychac, nie wywialo cie:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [IMG]http://img177.imageshack.us/img177/1470/poslizgel9.jpg[/IMG] łooo jacie wiqu, ja nie mam pewnosci czy ty masz normalnego psa :eviltong: chyba ze wode z prądem dostaje :cool3: :cool3: :cool3: Quote
wiq Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Haha poslizg maly:evil_lol: :evil_lol:[/quote] niezbyt kontrolowany był:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bystra moja kochana! :loveu:[/quote] [quote name='_ChiQuiTa_'] pieknie pieknie pieknie i jeszcze raz pieknie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='APSA']Bystra :loveu:, Bystra :loveu:, Bystra :loveu: [COLOR=White].[/COLOR][/quote] dzięki;) małpica leży teraz niepocieszona, bo flaty wryły się na poranne mizianko, a jej nie wpuściły;) [quote name='furciaczek']czesc wiq:) cio tam u ciebie slychac, nie wywialo cie:evil_lol:[/quote] wieje mocno, przedwczoraj byla burza z ulewnym deszczem... ale ja sie trzymam;) [quote name='_ChiQuiTa_']Złego diablo nie biorą :diabloti:[/quote] ano nie:evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] łooo jacie wiqu, ja nie mam pewnosci czy ty masz normalnego psa :eviltong: chyba ze wode z prądem dostaje :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] hmm.. w koncu niedaleko nas jest szpital psychiatryczny.. a i Bystra pochodzi z okolic innego szpitala dla umysłowo i nerwowo chorych..;) a ja jej tylko karmę amfą podsypuję..:roll::evil_lol: Quote
eria Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ooo ale Bystra zaryła w ziemie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 cześć :cool3: szukałam tej czarno-rudej galerii wśró 35 tematów na które musze odpisać i w końcu znalazlam :cool3: przepraszam że tak żadko do was zaglądam :( ale co do fotek - jakie cuda!! :loveu: Quote
wiq Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='eria']ooo ale Bystra zaryła w ziemie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ma ostrogi na tylnych łapach, pomagają w hamowaniu:evil_lol: [quote name='Tina.Sara']cześć :cool3: [/quote] witaj!:multi: ciesze sie, ze fotki sie Tobie podobaja:p a problem z czasem znam..:roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='wiq']hmm.. w koncu niedaleko nas jest szpital psychiatryczny.. a i Bystra pochodzi z okolic innego szpitala dla umysłowo i nerwowo chorych..;) a ja jej tylko karmę amfą podsypuję..:roll::evil_lol:[/quote] hahahah to duzooo by sie zgadzało :evil_lol: a z tą amfa to niezła sprawa :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cześć Wikuś :) w końcu sie pojawiłas... jak leci ?:D Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [IMG]http://img177.imageshack.us/img177/1470/poslizgel9.jpg[/IMG] [FONT=System] a co to za dziwna pozycja??!!:crazyeye::crazyeye:szalony.... gdzie on ma łapy... [/FONT] Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='gochgoch'] [FONT=System]a co to za dziwna pozycja??!!:crazyeye::crazyeye:szalony.... gdzie on ma łapy...[/FONT] [/quote] wiq jej odrabala bo byla niegrzeczna:evil_lol: Quote
wiq Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Cześć Wikuś :) w końcu sie pojawiłas... jak leci ?:D[/quote] hej:) 'raz lepiej, raz gorzej, to normalne o tej porze';) [quote name='gochgoch'] [FONT=System] a co to za dziwna pozycja??!!:crazyeye::crazyeye:szalony.... gdzie on ma łapy... [/FONT][/quote] wryły się w ziemię:evil_lol: [quote name='furciaczek']wiq jej odrabala bo byla niegrzeczna:evil_lol:[/quote] osz Ty!:crazyeye: skąd te chore pomysły w Twojej głowie?:-o:evil_lol: Quote
eria Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 mnie Furciaczek zarzuciła że chlastnęłam Foxi ogon :evil_lol: to u niej normalne :evil_lol: Quote
wiq Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 mam jednak watpliwosci, czy to normalne wogole:evil_lol: Quote
Agushka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dobry wieczór Wiqś :) Co tam u czarnych i rudej? Wyspacerkowałyście się niedzielnie? i fotki macie? :evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 cześć cześć cześć cześć cześć cześć cześć cześć [...] Quote
Samturia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 wiq... kiedy nowe fotki moich kochanych czarnulek i rudej? ;) Quote
Recommended Posts