joaaa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 o mamusiu, boksia z nosówką, to bardzo źle! :placz: na razie moge tylko podnosić Quote
Ela_and_Krzys Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Właśnie doczytałam, że o Orzeszu pisała też Camara. Będę tam jutra z rana dzwonić z pytaniem, czy szpitalna izolatka jest wolna. 24h opieka wte i sprawdzone przez nas doświadczenie w walce z nosówką - sunia miałaby jakieś szanse... tylko trzeba będzie szybko organizować transport... ja mam beznadziejne auto (bardziej dwuosobowe, więc tylna kanapa prawie w nim nie istnieje, dla chorej suni niestety raczej niewygodnie) ... Quote
Faro Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 kto zawiezie sunie jeśli bedzie miejsce ? Elu czy pojechałabyś jako "pilot' jeśli znajdziemy transport ??? Quote
Ela_and_Krzys Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 jasne, tyle że po 18:00, no chyba że zwolnię się jakoś z pracy... o samej klinice można poczytać na wątku Fuksa, byle tylko mieli miejsce i się zgodzili Quote
Faro Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Mysle, ze w grę wchodziłby czwartek, bo jutro jeśli potwierdzą miejsce musiałabym załatwic jej wyciągnięcie . Watpie czy uda mi sie tak "ekspresowo" to zrobić !!! jestem non-stop pod komórką . Quote
Ela_and_Krzys Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 tak czy inaczej raczej po 18:00, chyba że wezmę kilka godzin urlopu na szczescie po paru nocnych maratonach z laptopem szykuje mi sie chyba kilka luzniejszych dni (wole nie zapeszyc...) Quote
AgaiTheta Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Na boksery mamy ponad 200 zł w zapasie, wiem, że pieniążki jeszcze lecą. Wyciągajcie ją! Pomożemy! Spróbujcie jakąś fotkę zrobić. Quote
Ela_and_Krzys Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 W Orzeszu jest miejsce i doktorzy wezmą sunię do szpitala jeszcze dziś, tylko wieczorem. Trzymajcie kciuki... Pozostaje kwestia transportu - ja mam jak zawsze zepsute auto - ale mogę pojechać jako pilot. Quote
asiaf1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 dziewczyny wyciągnijcie ją jak możecie najszybciej, wiem, ze o tym wiecie ale liczy się każda godzina. tak jak pisałam wcześnie jeżeli będzie potrzeba mogę dosłać caniserin i wpłacę 50 pln tylko tyle teraz moge, na jakie konto? trzymam kciuki Quote
mar.gajko Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Śpieszcie się, bo oni ja uspią, by nie puścić gdzie indziej na leczenie. Quote
Faro Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Jade do TONZ-u jest miejsce w Orzyszu mariola - zadzwoń do mnie - na kom. albo ja zadzwonie za chwile - mam kolejnego boksia do zabrania dzis do hotelu - wczoraj znaleziony na sąsiednim osiedlu - jak go przed 15 nie odbiore z "przechowalni" - trafi do schronu !!!. mam nadzieje, ze go zdąże odebrać Quote
mar.gajko Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Może Xsenia może podjechać; albo Asieq i odebrać; ja przed 15 nie dam rady. Quote
Ela_and_Krzys Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Odbierzcie jakoś koniecznie, ja do 17:00 jestem w pracy ale potem mogę jechać z kimś do Orzesza (znam wetów). Doktor będzie czekać na sunię wieczorem. Quote
Ela_and_Krzys Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Jak już uda się sunię wyciągnąć to trzeba zmienić tytuł wątku, że potrzebna pomoc. Leczenie nie będzie pewnie tanie. Quote
Ela_and_Krzys Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 nie :placz: :placz: :placz: znów za późno ... znowu nie zdazylismy .... Quote
Toska Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 o matko :-( , a pomoc byla już tak blisko......:-( :-( :-( sunieczko [*] Quote
Ela_and_Krzys Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 to takie niesprawiedliwe, czekał szpitał, czekali doktorzy czemu tak późno wróciłam z Warszawy :( Quote
AgaiTheta Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 kruszynko maleńka........................ [*] Quote
Recommended Posts