Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='solartcz']Hej Pineska.
Wpłacałam 50 zl na Kopcika. Więc można moją kwotę przekazać jak najbardziej dla Soni.
Piszę tutaj , bo nie moge odnaleźć tamtego wątku.[/QUOTE]

Dziekuje bardzo:lol:
Pinesk@ miała sie zapytac reszty cioteczek czy sie zgodza przeznaczyc pieniadze na Sonie.

Pinesk@ pytałas?
Trzeba Jej zrobic wszystkie potrzebne badania,zeby zaczac Ja leczyc.

Posted

Proszę w takim razie o numer konta dla Sońki żeby przelać już 50zł. Właśnie napisałam zapytanie na Kopcikowym wątku. Czekam na odpowiedź tamtejszych ciotek.

Posted

[quote name='Pinesk@']Proszę w takim razie o numer konta dla Sońki żeby przelać już 50zł. Właśnie napisałam zapytanie na Kopcikowym wątku. Czekam na odpowiedź tamtejszych ciotek.[/QUOTE]
moją bazarkową wpłatę bez wahania możesz przelać dla niuni, a do kagome i Cantarorry wyślę PW. Zostają jeszcze osoby spoza dogo.

Posted

[quote name='lika1771']Dziekuje z całego serca Malawaszko juz podaje:lol:[/QUOTE]

nic nie ma na paypalu póki co

[quote name='Jaaga']Malawaszko, nie bedziesz w okolicy w najbliższym czasie? Zdjecia z aparatu JOMY jeszcze gorzej wyszły, niż z mojego. Nic więcej nie wykombinuję.[/QUOTE]

trudno mi powiedzieć - jakbym jechała to zadzwonię do Ciebie - będę pamiętać

Posted

[quote name='plina']moją bazarkową wpłatę bez wahania możesz przelać dla niuni, a do kagome i Cantarorry wyślę PW. Zostają jeszcze osoby spoza dogo.[/QUOTE]

Dzieki plina. Osobami spoza dogo zaraz się zajmę.

EDIT: osoby poinformowane, czekam na odpowiedź.

Posted

Kochani deklaruje 10 zł stałej. wiem , ze to kropla w morzu potrzeb , ale mam juz przesilenie stałych i od 2 tygodni mam u siebie psinke , w której leczenie tez musze zainwestowac "troszkę" . Konto juz mam i wpłata pójdzie we wtorek dla małej.

Posted

[quote name='moni12']Kochani deklaruje 10 zł stałej. wiem , ze to kropla w morzu potrzeb , ale mam juz przesilenie stałych i od 2 tygodni mam u siebie psinke , w której leczenie tez musze zainwestowac "troszkę" . Konto juz mam i wpłata pójdzie we wtorek dla małej.[/QUOTE]

Bardzo dziekuje:lol:

Teraz beda najwieksze koszty,bo trzeba zrobic badania a one najwiecej kosztuja.

Pozniej mam nadzieje bedzie lzej.........

[B]Pinesk@ ile mozesz przesłac od Kopcika?czy juz cioteczki odpowiedziały?
[/B]

Posted

Miałam dziś jechać z Sonią do Tychów, niestety wczoraj zepsuł się na samochód. Dam znać, jak będzie naprawiony. Chyba, ze udałoby się znaleźć kogos, kto dowiózłby ją wcześniej na badania?

Sonia czyje się dobrze, już się zadomowiła. Naprawdę fajny psiak z niej.

Posted

Jaaga z transportem nic nie wykołuje,nie znam nikogo chyba ze ktos by wiozł innego psika to tak przy okazji.
Mam nadzieje ze w Twoim samochodzie to nic powaznego i szybko uda sie naprawic.

Posted

[quote name='Pinesk@']Brakuje mi jeszcze odpowiedzi od 2óch osób tj kwota 50zł.
Przelać mogę na chwilę obecną 320zł. Tylko proszę o numer konta bo nadal nie mam ;)[/QUOTE]

Super mysle ze najlepiej jak przeslesz na konto Jaagi,bedzie na badania i witaminy.
Podam Ci na pw nr.konta Jaagi(mam nadzieje ze nie bedzie zła)

Dziekuje wszystkim ktorzy przeznaczyli swoje pieniazki Soni.Pinesko podziekuj:loveu:

Posted

Na razie nie wpłacajcie na moje konto, bo przy tylu psach pogubię się. wyłożę za wizytę i wtedy wpłacicie. Ciągle mam jakies wpłaty, wypłaty i muszę to kontrolować. Łatwiej jak pies ma skarbnika, który wpłaci mi tylko wydane pieniądze.

Posted

Dobrze, w takim razie czekam na numer konta skarbnika. Ewentualnie przetrzymam te pieniądze i jak będzie potrzeba to wtedy odpowiednią sumę przeleję na Twoje konto Jaaga.

Tymczasem kolejny bazarek dla Sonii, zapraszam i proszę o chociaż podrzucanie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/209443[/url]

Posted

Skleroza nie boli, na fejsie już rano wrzuciłam linka do aukcji, wrzucam i tutaj:

[url]http://allegro.pl/chora-sonia-miks-yorka-daj-jej-szanse-na-dom-i1665564835.html[/url]

:cool1:

Posted

Ja potrzebuję teraz dużo fotek, opisów np wizyt u wetów. Powiem szczerze, aukcja jest na bardzo cienkich nóżkach i tzreba żeby "żyła" chociaż co drugi dzień jakieś nowe foty żebym mogła dostawić, jakies informacje.

Posted

Wyniki miały być tego samego dnia. Zadzwoń więc może. Teraz to juz chyba wyniki z badania grzyba bedą. Może wszystko w porządku, skoro Figu nie odzywa się?

Dalej jestem bez samochodu i karty z kodami do wpłat. Czy ktoś może więc zamówić na Allegro Soni Viacutan? Patrząc na allegro na pierwsze fotki Soni ze schroniska, to chyba teraz jest bardziej łysa, niż na początku. Przynajmniej włosy są cieniutkie i piórkowate, no i nie bardzo rosną. To były zdjęcia robione w marcu, jak trafiła do schroniska?