matinestka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 zaktualizowałam wszystko na facebooku :) fajny ten filmik promocyjny ... porozrzucam go po sieci z adnotacja o Waszej kampanii :) pozdrawiam ciepło :) Quote
hankasanok Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 matinestka napisał(a):zaktualizowałam wszystko na facebooku :) fajny ten filmik promocyjny ... porozrzucam go po sieci z adnotacja o Waszej kampanii :) pozdrawiam ciepło :) dziekuje Ci Mati, Twoja pomoc jest nieoceniona :Rose: Quote
masza44 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Haniu czy dane do wpłaty 1% podatku na stronie STONZ są aktualne? Quote
hankasanok Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 (edited) no i mamy kolejna podopieczna! To bardzo młodziutka sinia ma 8 miesiecy, została odebrana włascicielowi i szukamy dla niej domu na CIT NOWEGO! Niunka jest przekochana a kojec to nie miejsce dla niej tekst do ogloszen [FONT=Tahoma]Suczka w wieku 8 miesięcy, wyrośnie na malutkiego pieska. Jak każdy szczeniak jest wesoła i spragniona kontaktu z człowiekiem, najlepiej zajmowałby się zabawa, chociaż nie jest już tak bardzo kłopotliwym szczeniakiem, w końcu to już prawie dorosła panna. Sunia nie najlepiej znosi zamkniecie w kojcu, tak wiec szukamy jej domku na cito, niestety wszystkie nasze DT sa zajęte![/FONT] [FONT=Tahoma]i mała![/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] SZUKAMY RÓWNIEZ WŁAŚCICIELA TEGO OTO DELIKWENTA!!!! [FONT=Tahoma]BIAŁY KOTEK Z SZARYM OGONKIEM I KILKOMA SZARYMI ŁATKAMI, Z PARCIANĄ KOLOROWĄ OBRÓŻKĄ ZOSTAŁ ZNALEZIONY W OKOLICACH BIBLIOTEKI MIEJSKIEJ NA ULICY SOBIESKIEGO. WŁAŚCICIELI PROSIMY O ODBIÓR ZWIERZĄTKA. TELEFON KONTAKTOWY: 501 428 255[/FONT] Edited February 15, 2012 by hankasanok Quote
hankasanok Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Zapraszam wszystkich na kolejny Nerusiowy bazarek Mamy cos dla Pan, Panów, troszke ubran, kosmetyków a i maskotki sie znalazły. http://www.dogomania.pl/threads/223173-Ubrania-damskie-męskie-kosmetyki-i-maskotki-dla-Nero-do-22.02?p=18643228#post18643228 Quote
Becia66 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 wiem że macie własne problemy ale chociaż zaglądnijcie tutaj - sunia labradora na mrozie i odmrożone sutki :-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/threads/223194-Labka-z-pseudo-koczowa%C5%82a-na-mrozie-odmro%C5%BCone-sutki-potrzebny-pilnie-tymczas!!!?p=18646554#post18646554 Quote
majuska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 hanko, ten terier - airedale jest jeszcze u mileny, co tam u niego, są jacyś chętni?? Quote
hankasanok Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 i kolejni nasi podopieczni!!!! [FONT=Times New Roman]TINA[/FONT] [FONT=Times New Roman]ŚLICZNA MŁODA SUCZKA SZUKA KOCHAJĄCEGO NOWEGO DOMU. BARDZO PRZYJAZNA I TESKNIĄCA ZA KONTAKTEM Z CZŁOWIEKIEM. SPOKOJNA I GRZECZNA.JEST PSEM SREDNIEJ WIELKOSCI. [/FONT] [FONT=Times New Roman]KONTAKT W SPARWIE ADOPCJI TEL 501 428 255 [email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]Tinka, bo takie imie od nas dostał została przywieziona przez Straz Miejska w tamtym tygodniu, błąkała sie po Sanoku[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]LISEK[/FONT] [FONT=Times New Roman]ŚLICZNY MŁODY PIESEK WYGLADAJĄCY JAK LISEK ZNALEZIONY W ZAGÓRZU SZUKA SWOJEGO DOMU BADŹ LUDZI CHCĄCYCH GO ADOPTOWAĆ. MOZE KTOŚ Z PAŃSTWA ROZPOZNAJE PSINĘ. [/FONT] [FONT=Times New Roman]LISEK JEST BARDZO PRZYJAZNYM I GRZECZNYM PIESKIEM. UWIELBIA KONTAKT Z LUDŹMI. MOŻE ZAMIESZKAC TAKŻE W BLOKU. BARDZO ŹLE ZNOSI SAMOTNOŚĆ.[/FONT] [FONT=Times New Roman]KONTAKT W SPARWIE ADOPCJI TEL 501 428 255 [email protected] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Lisek został przywieziony w tamtym tygodniu z miejscowosci Zagórz, niedaleko Sanoka![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]UZUPEŁNIŁAM TEZ W KONCU PIERWSZE POSTY (OSTANIO BRAKUJE MI NA WSZYSTKO CZASU) , GDZIE MOZNA ZOBACZYC WSZYSTKICH NASZYCH PODOPIECZNYCH![/FONT] [FONT=Times New Roman]JESLI KTOS Z WAS ZECHCIAŁBY POROBIC CHOC TROSZKE OGŁOSZEN KTÓREMUS Z PSIAKÓW, BEDE OGROMNIE WDZIECZNA!!!!![/FONT] Quote
hankasanok Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='hankasanok'] nasz piekny terierek juz pojechał do nowego domu! Życzymy mu wszsytstkiego najlepszego Quote
Becia66 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 super że terierek ma domek, mamy podobnego w przytulisku i nawet chłop z kulawą nogą o niego nie pytał....:shake: Hanka - macie możliwość dotrzeć do ludzi w Zagórzu ? chodzi mi o tego pieska co u was jest, może go tam właściciele szukają i do głowy im nie przyjdzie że może być w Sanoku. Quote
hankasanok Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Becia66']super że terierek ma domek, mamy podobnego w przytulisku i nawet chłop z kulawą nogą o niego nie pytał....:shake: Hanka - macie możliwość dotrzeć do ludzi w Zagórzu ? chodzi mi o tego pieska co u was jest, może go tam właściciele szukają i do głowy im nie przyjdzie że może być w Sanoku.[/QUOTE] pewnie ze mamy ale o którego psa Ci chodz? o goldena? Bo jesli tak to nie on. Wiedzielismy o goldenie z Zagórza i Panstwo juz odzyskali swojego psa dzieki determinacji io rozpetaniu ogromnej burzy wokół całej sprawy! Quote
hankasanok Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 ZAPRASZAM NA BAZAREK MYDEŁKOWY! http://www.dogomania.pl/threads/223964-Szybki-bazarek-mydełkowy-na-hotelik-dla-Nero!-Do-08.03 O PODRZUCANIE RÓWNIEZ! Quote
hankasanok Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='hankasanok']i kolejni nasi podopieczni!!!! [FONT=Times New Roman]TINA[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Nasza Tinka w sobotę poszła do nowego domku! Powiem Wam szczerze ze takiej sytuacji jeszcze nie mielismy!!!!! Były 3 rodziny zainteresowane Tiną! Jedni Panstwo sie spoźnili, wiec dylemat sie zmniejszył komu wydac sunie ale z dwoma pozostałymi miałysmy mały problem. Obydwa domy dobre a i Panstwo nie chcieli ustapic i wybrac innego psa wiec........ rzucałysmy monetą! Potem wrzuce zdjecia jak nas dziewczyna opuszczała.... Domek tez znalazła nasza 8 miesięczna sunia 2 udane adopcje a na to miejsce kolejne 4 bidy! oj ciezka mamy sytuacje, juz nam wolnych boksów brakuje!!!!!! Quote
Becia66 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 hankasanok napisał(a): Obydwa domy dobre a i Panstwo nie chcieli ustapic i wybrac innego psa wiec........ rzucałysmy monetą! ! coś takiego, pierwszy raz słyszę :lol: Ale dziewczyna miała powodzenie, oby nadszedł taki czas, że aby dostać psa trzeba będzie rzucać monetą :cool3:. Quote
pomóżpomagać Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A może ta druga rodzinka chciałaby naszą Azę?:razz: jest strasznie podobna do Tiny... Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Haniu czy są tylko te zdjęcia psów, które widać w pierwszym poście? Bo chciałam trochę poogłaszać, ale z jednym zdjęciem to będzie ciężko. Quote
Becia66 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='karolciasz28']Haniu czy są tylko te zdjęcia psów, które widać w pierwszym poście? Bo chciałam trochę poogłaszać, ale z jednym zdjęciem to będzie ciężko. Karolciu wiem od Hani że Lisek pojechał wczoraj do domu więc jemu ogłoszeń nie trzeba. :lol: Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Becia66']Karolciu wiem od Hani że Lisek pojechał wczoraj do domu więc jemu ogłoszeń nie trzeba. :lol: Świetna wiadomość!:lol::lol: Powodzenia mały! Quote
masza44 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ale fajnie:) ostatnio niosłam kruszynkę bidną wystraszoną na spacerek i tak mi odtąd siedział w głowie... Quote
hankasanok Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Becia66']Karolciu wiem od Hani że Lisek pojechał wczoraj do domu więc jemu ogłoszeń nie trzeba. :lol: [quote name='masza44']Ale fajnie:) ostatnio niosłam kruszynkę bidną wystraszoną na spacerek i tak mi odtąd siedział w głowie... tak dokładnie moje drogie, Lisek juz w nowym domku! Ale mamy kolejne biedaki, juz je wrzucam! Quote
hankasanok Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 a wiec tak: PILNIE SZUKAMY WŁAŚCICIELI TYCH SZCZENIAKÓW!!!!! szczeniaki zostały przywiezione do nas w niedziele tj 04 marca , błakały sie w okolicach Olchowiec, miejmy nadzieje ze przeszły gdzies przez jakies ogrodzenie a właściciel sie szybko odnajdzie.To piekne bardzo wesołe szczeniaki z których wyrosna duuuze psiaki. Sa to 2 samce. Cecha bardzo chararkterystyczna jednego z nich (tego z krótsza sierścią) jest to ze ma jedno oko niebieskie a drugie bazowe. To 2 samce i obydwaj mieli na szyjach obróżki. oto nasze sliczosci! Quote
hankasanok Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 kolejny szczeniaczek, to malutki paro miesieczny piesek, który nie wyrosnie na duzego pieska. Czarny z brazowymi łapkami, przybłąkał sie na posesje w oloicach ul. Młynarskiej w Sanoku. Poiesek miał obróżke skórzana. Równiez w tym wypadku mamy nadzieje ze własciciel sie odnajdzie! Piesek jest juz ogłoszony na portalu esanok, oraz podobnie jak szczeniaki powyzej ukaze sie w wydaniu piątkowym tygodnika sanockiego! Quote
majuska Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 sporadycznie zaglądam do Was, bo czasu malusieńko, ale widze, że jakies adopcje macie, ciesze się bardzo, u nas straszna posucha niestety...i widzę, że zaczyna się wysyp szczeniaków:shake: Quote
hankasanok Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='majuska']sporadycznie zaglądam do Was, bo czasu malusieńko, ale widze, że jakies adopcje macie, ciesze się bardzo, u nas straszna posucha niestety...i widzę, że zaczyna się wysyp szczeniaków:shake: wysyp szczenikaów to fakt, a adopcje po woli ruszyły ale na miejsce jednego psa który znlazał dm przybywyja kolejne 2! wiec ogólnie nie jest wesoło. My jestesmy przepełnieni, zreszta podobnie jak Wy, ciezka sytuacja! a tu kolejni nasi podopieczni! [FONT=Times New Roman]Młody pies ok. 2 letni, taki trochę winkowaty, pogryziony przez psy(już po opatrzeniu i zszyciu ran na szyi i łapie, która jest bardzo opuchnięta) przywieziony został z jednej z podsanockich miejscowości. Mimo tego co przeszedł jest to bardzo wesoły i przyjazny, garnący do ludzi pies.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Starszy piesek, wielkości jamnika, piesek niedowidzi [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Becia66 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ten ostatni rozczula do granic - mały, kochany biduś....:shake: Quote
Recommended Posts